Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Adria 640
Mazda forum Slovenija > Razno > Mali oglasi
qwerty
Oče prodaja obnovljeno kamp prikolico Adria 640... Če koga zanima več info tukaj, PM ali na 031 510 298 ter tudi na srecko.gornik@siol.net

SLIKE in PODATKI tukaj...
http://www.avto.net/_PROSTICAS/ad.asp?ID=3590188

L.P. Qwerty
Gustav
Tole bi prej rekel da je tip 460 in ne 640.... tale prikola nima 6 metrov ali?
Boss
A ni Adria 640 avtodom z0tdntknw.gif

Popravljam: res je... model 640 prikolica je tista ta velika 6,4metra dolga
qwerty
ne ni pomota to je adria 640... dolžina 4.5m... model je to samo... piše na tablici na njej ko je zanetana in v prometni wink.gif

se pa tk tepe folk za njo... trije al štrije se cufajo kdo bo prej pršo...
JozaGulikoza
A ni ponavad tko da kdor prvi gnar odkarta, odpelje blago?! party0024.gif harhar.gif tongue.gif
Boss
Sej lahko dražbo naredi devil.gif
Boss
QUOTE(qwerty @ 11 Mar 2010, 17:51) *

ne ni pomota to je adria 640... dolžina 4.5m... model je to samo... piše na tablici na njej ko je zanetana in v prometni wink.gif

Hja pol je pa neka napaka, ker kot je meni znano adria označuje svoje prikolice z oznako dolžine v mm. Se pravi, da bi moral biti model 450.

Recimo taka kot tale na tem linku http://www.avto.net/_PROSTICAS/ad.asp?ID=3239486

Da maš pa ploščico od 640 je pa možno, da je šasija od neke druge prikolice in da je bla nekoč v preteklosti malce predelana oz. obnovljena z deli od neke druge prikolice.
qwerty
dans je bla prodana... la naprej v dobre roke tongue.gif
Stroker
(Boss @ 12 Mar 2010, 11:00) *

... adria označuje svoje prikolice z oznako dolžine v mm...

Sem tudi jaz mislil, da je tako, pa številke v oznaki modela niso enake dolžini. Npr. novi modeli: 563PK - 7496mm ali 563TK - 7526mm ali pa 462PD - 6680mm....
Boss
hja pol je pa vseskup ene zmeda huh.gif
Gustav
Sicer nimam nic proti, da si dobro prodal, kapo dol, ampak tele prikolce so tuuuuuuuuuukkk nesramn drage da znoris. 3 jurje za 30 let star krs.... rad bi npr videl, kateri 30 let star avto je se tolk vreden, s tem ,da so avti naceloma drazji kot prkolce. moj skromn mnene......
jures
(Mazda 6 Combi @ 17 Mar 2010, 15:48) *

Sicer nimam nic proti, da si dobro prodal, kapo dol, ampak tele prikolce so tuuuuuuuuuukkk nesramn drage da znoris. 3 jurje za 30 let star krs.... rad bi npr videl, kateri 30 let star avto je se tolk vreden, s tem ,da so avti naceloma drazji kot prkolce. moj skromn mnene......

Mas prav, jaz sem lani na zacetku sezone prodal 'ta staro' Knauss Sudwind 540 l. 1995 za 5.500€!!! in kupil Hobby 560 Kmfe s pogradi za 'zelo ugodnih' 8.500€, ker je od toče popikana. z0tdntknw.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.