Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
P: VW Polo
Mazda forum Slovenija > Razno > Mali oglasi
Rocky
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3579262&show=1

pri ceni je OGROMNA rezerva. sem dal tako visoko, ker ga 3 mesece se potrebujem smile.gif

LP
JozaGulikoza
bi ga kuj mev, sam bi me pa registracija preveč po žepu užgala, glede na kubaturo in kilovate! blush.gif
Rocky
avto JE res presezek in po svetu znan in cenjen kot eden prestiznejsih modelov. o tem ni nobenega dvoma. happy0158.gif harhar.gif
Rocky
nova cena 1250 EUR
vid007
(Rocky @ 19 Mar 2010, 10:07) *

nova cena 1250 EUR

Za 13 let star avto harhar.gif harhar.gif happy0195.gif happy0195.gif happy0195.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif
Eni pa majo rs domišljijo kar se cene tiče, ali pa ga bojo raje še naprej vozili. wallbash.gif
JozaGulikoza
Sej je napisu, da je cena bolj kot ne hec, da ga še 3 mesce nuca, pol pa magari za 500 EUR, pa je! party0024.gif tongue.gif
Rocky
(vid007 @ 19 Mar 2010, 13:06) *

Za 13 let star avto harhar.gif harhar.gif happy0195.gif happy0195.gif happy0195.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif
Eni pa majo rs domišljijo kar se cene tiče, ali pa ga bojo raje še naprej vozili. wallbash.gif

za 10 let star avto sem malo manj kot 10.000 EUR dobil tongue.gif

BTW, tale polo jih ma 15
vid007
(Rocky @ 19 Mar 2010, 13:12) *

za 10 let star avto sem malo manj kot 10.000 EUR dobil tongue.gif

BTW, tale polo jih ma 15

Še tolk slabš. to lahk kupi samo nekdo, ki nima pojma o razmerju kvalitete in cene, ker za 15let star avto, za ta denar človek dobi že kak bol zanesljiv avto, kot je polo.
Marko_mx-3
Še za mojo MX-3 sem dal manj, pa je V6 smile.gif
canyon
ja č bi mi dele dou 1500 €pa postavu pred odločitvijo ... takle VW polo ali mazda 323 F ... se definitivno odločim za mazdo ... moje mišlenje ...
Deeyan
tut js, brez pomisleka bi rajš vzel katergakol japonca
theBill
Fantje, pozabljate, da je Polo v osnovi avto za ženske, ki pa kupujejo avtomobile z očmi.

Največkrat je pri njih dosti bolj pomembno, da je avto lep, kot pa ostale karakteristike, ki so res pomembne - zanesljivost, kvaliteta, varnost,...

Lep primer je to, koliko je na cestah Peugeotov 206.
Deeyan
če si že glih omenu Peugeota, poglej kolk je na cestah Cliotov wink.gif
Rocky
nova cena 990 EUR
JozaGulikoza
Vidm d drastično pada, hehe party0024.gif tongue.gif
Rocky
kaj nej recem, povprasevanje je slabo harhar.gif
Boss
A maš še kakšno nepremičnino (stanovanje, hiša), ki ji tud tkole ceno nižaš blush.gif
Alex
(Boss @ 26 Mar 2010, 12:53) *

A maš še kakšno nepremičnino (stanovanje, hiša), ki ji tud tkole ceno nižaš blush.gif

A ne niža drastično cene stanovanj že Hilda? tongue.gif
Rocky
(Boss @ 26 Mar 2010, 12:53) *

a ne, bi blo dobr happy0158.gif

dobil sem ponudbo 600eur, ki pa sem jo zavrnil.
Rocky
nova cena: 900 EUR
qwerty
da ne bo do 600 res kje zlezl... ustav se mal... se bo že kdo našel ko se zanima...
Rocky
850 EUR
Rocky
prodano.
JozaGulikoza
Hehe, čestitke, itaaak party0016.gif party0024.gif harhar.gif
Rocky
kwapa party0024.gif
jures
Sestrična je šla na oplove zelene dni 1111€ več za vaš avto, ker išče zamenjavo....14 let staro corso so ocenili na 150€

Kdo pol koga nateguje???
Grega_
(jures @ 2 Jun 2010, 09:36) *

Sestrična je šla na oplove zelene dni 1111€ več za vaš avto, ker išče zamenjavo....14 let staro corso so ocenili na 150€

Kdo pol koga nateguje???

Ma bedni so, folk pa ne vem kolk je lahko tako neumen. Ne vem no, tudi če ti normalno ocenijo avto in ti pribijejo 1111 eur več za stari avto, je enako kot če ti starega normalno ocenijo in ti pri novem znižajo ceno (itak so skos neki popusti, sploh pri teh Opel,Reno,..)....ampak folk ne razmišlja in navali narode, kao full ugodno.
jures
(Grega_ @ 2 Jun 2010, 10:38) *

Ma bedni so, folk pa ne vem kolk je lahko tako neumen. Ne vem no, tudi če ti normalno ocenijo avto in ti pribijejo 1111 eur več za stari avto, je enako kot če ti starega normalno ocenijo in ti pri novem znižajo ceno (itak so skos neki popusti, sploh pri teh Opel,Reno,..)....ampak folk ne razmišlja in navali narode, kao full ugodno.

To je itak igra besed, samo sploh ne delajo tega....
.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.