...zdj ko forum mal prebiram pa ko tko mal razmišlam...matrstomatr
in sicer motor od mx3 ( 1,6i, letnik 97, 83000km ) mi zariba - glavna gred, ležaji...skratka popravlat se baje ne splača al clo ni možno v vsakem primeru svinsko drago...pa zdj ne vem a temu se tud smola reče...sj priznam zihr sm jst kriv k čist nč nebi blo narobe če bi večkrat pokrov od mopeda dvignu, k to pa res nisem prov pogost naredu...
...je pa neki res, da sm ga pa ravn zarad tega, od takrat ko sm ga nabavu (16000km / starega 2 leti ) vedno vozu k pooblaščenmu mazda serviserju vse po knjigi kot naj bi bilo...pa očitno se je nekje zataknil...s tem, da ko sm šu na servis pri 70000km sm jim reku da avto sem in tja ko se odpelješ po nekaj 100m zgubi obrate, crkne in ne užge...in njihova razlaga je bila, da je napaka v alarmu, ki da sproža blokado motorja in naj ga fliknem ven pa bo ok...pa ga nisem, kaj vem zakaj, verjetn zato ker ni blo problemov...pri 83000km pa spet in niti slučajn užgat...ampak, ko je užgal je blo vse uredu, povsem živahen in skratka ok...itak takoj na servis...pa se mi zdi da tist računalnik prou velik itak ne pokaže, en dan ga majo tam so kukr mašino nastavl, fajn računal, pa spet me pošlejo alarm odstrant...in tokrat pa grem...pa preden pridem dokončen kaput
...aja in kje je dilema...motorjev ni oziroma je baje isti tip kot pri mx5, kar pa nanese ulala ( iz avstrije motor s 25000km + kar potegne za sabo nanese okrog 400ksit )...mislm men se zdi velik...ni mi ravn enostavn tolk keša skupi spravt...
...sam da bi pa taga kot je prodal pa ne dobim nč...mi učeri en tip ponud 350ksit, za avto matr k ma vso opremo pa tolk kjut zgleda...in pol greš gledat kaj dobiš za ta denar...ne hvala!!!
zdaj če mogoče od vas kdo ve za kakšno cenejšo mašino bi se precej lažje te dileme znebu