Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Ve Kdo Za Kako Rx 7
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
Djuro
Mene najbl zanima če kdo ve za kako RX-7 da se prodaja. Po možnosti FC3S turbo, je*at ga za FDjko ni keša whatever.gif

Če pa ni turo bo tud navadna poslužla svojmu namenu. Želim si jo,ker mi je od nekdaj všeč RX-7, oba modela. Avto bi mel za hobi,ko te prime tista potreba po tiščanju.
Zanima me pa tud kako je s temi wankli v rx-7,zanesljivost,okvare,itd... Cruiser tvoja mnenja zelo dobrodošla.

Prosim za čimveč pomoči
MX3 EVO
Ena se prodaja tle v okolici MB ce se ne motim sam je se star model( 80-83.???L 1.3 wankel turbo...mal poglej po salamonovem oglasniku...
cruiser
Turbo so dali v FC model, torej predhodnika FD-ja.

Ne-turbo wankli so zelo vzdrzljivi, tak da brez panike. Turbo wankli pa drzijo do nekje 150tkm, ob razumnih predelavah.

Vedet mors kako je treba tunat, to ni navadna masina. Tale namrec v kombinaciji s turbotom hitro naredi BUM (ce ne priskrbis dovolj benza preko upgrejdov fuel systema) wink.gif
MX3 EVO
Ja sam kolk sem se menu z clovekom naj bi zamenjal motor, in pac dal v njega turbo???Kdo ve... ph34r.gif
cruiser
QUOTE (MX3 EVO @ Jun 14 2005, 20:20)
Ja sam kolk sem se menu z clovekom naj bi zamenjal motor, in pac dal v njega turbo???Kdo ve... ph34r.gif

Aaa... interesting blink.gif cool.gif
David
QUOTE (cruiser @ Jun 14 2005, 21:18)
Aaa... interesting blink.gif cool.gif

To najbrž zna bit dosti riskantna zadeva......kot je meni znano je ta kombinacija z naknadno dodanim Turbo chargejem bol tako tako.....če ni stvar profesionalna narjena lahko hitro rikne use....

LP daVid
cruiser
Jaz sem razumel da je vgradil v FB masino od Turbo FC.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.