Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Mazda 6 servis okolica Celja
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
Josi
Pozdravljeni !

Pravkar postal ponosen lastnik mazde 6 letnik 2004 biggrin.gif.

Zdaj me pa zanima, kje so kakšni dobri mehaniki v okolici Celja, katere bi priporočali, da dobro naredijo, pa da niso predragi?

Hvala za odg. LP
JernejL
V celju ima uradni servis Selmar, sicer glede cene zagotovo niso najcenejši, vejo pa kako se mazde pravilno vzdržuje (čeprav pomoje včasih vseeno znajo kaj mimo kiksniti)

Lp
igor_mm
Moja izkušnja s Selmarjem..
Avto pri njih cel teden zaradi težav pri hladnem motorju..oni napake niso odkrili in po njihovo je z avtom vse ok...v petek ko smo šli po avto so ga pa postavili v garažo da je avto normalo šel...naslednje jutro doma pa spet ista pesem..
qwerty
s selmarjem same pozitivne izkušnje... happy0158.gif happy0158.gif
vid007
Maš še v Velenju Skorška, sam sem klical za 1 servis za dvojko in so mi pri Skornšku prvotno ceno rekli že nižjo kot pri Selmarju, pa potem je na koncu bilo celo še manj kot so rekli na začetku. Jaz sem več kot zadovoljen, vse kar bilo za uredit so uredili, tudi zadeve pod garancijo (sredinski naslon za roko, parkirni senzorji), ni bilo nobenih težav in sedaj vse dela kot je treba. pa še čaka see preveč dolgo na servis, kak dan in si na vrsti.
qwerty
danes redni servis pri 38.000km so opravili korektno in še avto oprali ter sčistili... happy0158.gif kapo dol party0035.gif
Mazda 6 Combi
280€ cca?
schurda
Mene tudi zanima ta lokacija. Jeseni poteče garancija in bo potreba iskat kaj cenejšega. A so kakšni, kii dobro šraufajo japonce?
JernejL
(schurda @ 22 Apr 2010, 21:27) *

Mene tudi zanima ta lokacija. Jeseni poteče garancija in bo potreba iskat kaj cenejšega. A so kakšni, kii dobro šraufajo japonce?

So zastopnik za mazdo, tako da mislim, da znajo japonce šraufat.

Sicer pa cena mojega zadnjega servisa (par dni nazaj) (M6 benz 1.8, 240000).. = 264€.
.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.