Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
P: prodam mazdo 323F 2.5 V6 24v
Mazda forum Slovenija > Razno > Mali oglasi
makim 323F 2.5V6
Avto je prodan!!

Prodam motor od mazde 323F 2.0 V6 24v ( 165000km )

Samo resni!

Najbolšemu ponudniku
Deeyan
Tele se pa spomnem, lep čas nazaj se je kr neki časa prodajala na avtonetu, kakšna je pa cena, če ni skrivnost?
tauko
Če se ne motim ima ceno nekje okrog jurja pa pol! In še taista slika je! happy0158.gif

Ammm, ni to 2.0 V6 mašina drgač al je kak aftermarket not?
march89
sam ta stvar more biti zverina....
BOBI
dry.gif ta sliika je ze stara ene 4 leta ce ne vec se dosti pojavlja daj kako novejso pa ceno povej mad.gif
STAJERC
(march89 @ 7 Apr 2010, 22:17) *

sam ta stvar more biti zverina....

ja 2.5 v tem avtu je res prava raketa happy0158.gif
Deeyan
Dvomim, da je 2.5 motor, nazadnje ko je bla na netu je bla 2.0 closedeyes.gif
Jest
(BOBI @ 7 Apr 2010, 23:56) *

dry.gif ta sliika je ze stara ene 4 leta ce ne vec se dosti pojavlja daj kako novejso pa ceno povej mad.gif

Ni se 4 leta smile.gif ... je pa blizu ... Datum slike je 8.4.2007, slikano pa je s Sony Ericssonom K750i smile.gif

STAJERC
(Deeyan @ 8 Apr 2010, 09:53) *

Dvomim, da je 2.5 motor, nazadnje ko je bla na netu je bla 2.0 closedeyes.gif

Sj to pa res ni problem videt, 2.0 motor je kr drugačen od 2.5
Symon
Fantje, če bi kdo rad hiter avto naj pokliče drugače pa, da ne bo kdo tople vode odkril. tongue.gif
Deeyan
se je pojavla že tut tuki http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3682651&show=1

zdej me pa zanima kolk je cena za 2.0 motor? tongue.gif
Symon
Če misliš raje kupi samo tole 323F pa boš najbolje naredil. cool.gif Preveč zeznja za premalo efekta, da bi dal 2.0 v 323C in verjemi, da te bo na koncu preveč koštalo.
Da ne omenjam, da je F lepša pa še več opreme ima tale kot tvoja. wink.gif
Deeyan
(Symon @ 8 Apr 2010, 17:05) *

Če misliš raje kupi samo tole 323F pa boš najbolje naredil. cool.gif Preveč zeznja za premalo efekta, da bi dal 2.0 v 323C in verjemi, da te bo na koncu preveč koštalo.
Da ne omenjam, da je F lepša pa še več opreme ima tale kot tvoja. wink.gif

to je res, ampak bi bil pa eden redkih s C-jko z 2.0, u SLO mogoče celo edini tongue.gif

da bi si pa trenutno umislu drug avto pa nažalost še ni zadostnih prihrankov. Kar se pa tiče same menjave motorja, pa vrjamem, da bi blo precej drago
Symon
(Deeyan @ 8 Apr 2010, 17:10) *

to je res, ampak bi bil pa eden redkih s C-jko z 2.0, u SLO mogoče celo edini tongue.gif

100% edini ampak nisi pa edini s takšnimi prebliski. Sam sem raje zamenjal avto ker je bilo ceneje kot karkoli rihtati. Sploh pa ker ima V6 še kaj drugega drugačno kot le motor... Verjemi, sem bil na istem kot ti. Na koncu vsak dojame, da je bolje malo prišparati pa zamenjati. Ker ko enkrat pelješ nekaj močnejšega s podvozjem, ki je že iz tovarne mišljen za hitrejšo vožnjo šele dojameš, da 323C res ni mišljena za na progo. wink.gif
Deeyan
Ravnokar sm gledu mal posnetke in bi bli tole kr problemi, pač sm dobu mal napačne prebliske biggrin.gif

http://www.youtube.com/watch?v=cb1fr-IlUCw
http://www.youtube.com/watch?v=Y2UNqcyesbY

tak, da bo res boljš šparat pa pol it na kajga Mitsubishi Galant-a V6 wink.gif
YavarYe X6V6
Pejte raje na sladoled.
canyon
me kr mal mika da bi zamenu mojo F-ko za tole ... sej barva je sta pa use enako tko k moja ... sam 2.5 V6 ... čist hudo sam škoda k ni dost financ
Ploki
no.. ce kogarkoli mika..
je ni vec, je moja. blush.gif

lastnik je bil najvecja faca,zrihtu mi je vse kar sm ga prosu preden mi je dal avto happy0158.gif
BOBI
happy0158.gif super upam da je v dobrem stanju
STAJERC
(Ploki @ 5 May 2010, 20:42) *

no.. ce kogarkoli mika..
je ni vec, je moja. blush.gif

lastnik je bil najvecja faca,zrihtu mi je vse kar sm ga prosu preden mi je dal avto happy0158.gif

A si se mogoče kaj poglabljav v predelavo? Kateri vžig, računalnik in kablovje je uporabljeno?

Od 2.0 al od 2.5?

Drugač pa srečno vožnjo, tole je taprava kombinacija happy0158.gif

Ploki
od 2.5 vse. (racunalnik in kablovje)
edit: mm, ostalo bom kar temo naredil tam ko bodo slike. smile.gif
tauko
kje maš pa dosedanjo f-ko?
Ploki
za bajto
tauko
a je kej narobe z njo? in še spotoma, kako oprema pa ma to toja bivša? k prvič slišm za to stopnjo opreme?

Edit: Je že u redu...našel tojo predstavitev...kaj naj rečem...NAAAAAAAAJS!!!!!
Ploki
smile.gif limited edition.
saj se bo prodajala v kratkem verjetno... sweet ride ja. samo V6 je sweeter biggrin.gif
Deeyan
kaj je pa z 2.0 motorjem, ga še ma?
Ploki
kolikor vem ga se ima.
jaz ga ne rabim he he devil.gif
motor je 100% u nulo ohranjen ker vem kako ohranjen je avto (pa ima 40.000 vec kot motor)... tak da.
samo upam da ne razmisljas da bi ga namesto 1.5 dal notr smile.gif
Deeyan
(Ploki @ 7 May 2010, 18:32) *

kolikor vem ga se ima.
jaz ga ne rabim he he devil.gif
motor je 100% u nulo ohranjen ker vem kako ohranjen je avto (pa ima 40.000 vec kot motor)... tak da.
samo upam da ne razmisljas da bi ga namesto 1.5 dal notr smile.gif

ne, ne, u C-jko sploh ni variante
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.