Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
MOTO GP
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
1, 2, 3
KAALman
jaz samo čakam, ka bo Dottore delal na Ducatiju...

iVar, nalepke Ducati mi že lahko narediš... saj moj nagibalnik skor tak zgleda kot kaki Monster biggrin.gif
Z M A J
Me prav zanima če bo Rossi drugo leto konkurenčen Lorencu! harhar.gif
Z M A J
Ste užival učeri?

Jz sm ZELO zadovoljen z razpletom! harhar.gif tongue.gif punk.gif
MK_R1
(JozaGulikoza @ 8 Nov 2010, 07:42) *

Ste užival učeri?

Jz sm ZELO zadovoljen z razpletom! harhar.gif tongue.gif punk.gif

Je bilo kar zanimivo, sicer zanimiva prehitevanja sta oprizorila le Simonceli in Lorenzo, Rossi in Stoner se pa Lorenzu nista kaj posebi upirala. Je bil Lorenzu očitno spet prehiter za ostale. Malo več cem od Rossija pričakoval, da se ne bo tako hitro s stopničkami zadovoljil!

Čakamo na sredo, ko začnejo fantje nove motorje testirat, kako se bojo znašli??
uklopko
(MK_R1 @ 8 Nov 2010, 10:07) *

Je bilo kar zanimivo, sicer zanimiva prehitevanja sta oprizorila le Simonceli in Lorenzo, Rossi in Stoner se pa Lorenzu nista kaj posebi upirala. Je bil Lorenzu očitno spet prehiter za ostale. Malo več cem od Rossija pričakoval, da se ne bo tako hitro s stopničkami zadovoljil!

Čakamo na sredo, ko začnejo fantje nove motorje testirat, kako se bojo znašli??

od doktorja vsi preveč pričakujete/mo ker pač je legenda in je tako po defoltu da mora bit vedno na vrhu.
ampak temu ni tako prihajajo novi želni zmage dirkači in tudi njemu bo počasi odklenkalo............ni pa nikakor za v kanto še
vsa čast,seveda pa je sam lorenzop okazal dobro vožno. Nasledna sezona bo verjetno nadvse zanimia!
Itak pa bojo imeli prednost vozniki ki ostajajo tam kjer so!!
eye
ampak ducati res ni za moto gp1 blush.gif devil.gif
qwerty
V Jerezu dobijo nove motorje... Nikki pa Rossi bota sedla na prenovljena Ducatija wink.gif Vir 24 ur
eye
ampak je še vedno ducati devil.gif .. čeprav men en "lepših" motorjev
Z M A J
Zmagu je moj adut, vaš Doktor pa bi sodeč po tem d obvlada kegljaške prvine, bl zaslužu naziv - PACIENT! whatever.gif
Boss
Pretiravaš
jures
A si ti ze kdaj sedel na motorju...vsaj na suhem? To je dirkanje....tudi v formuli so se v dobrih cajtih butal sedaj pa nekdo samo grdo pogleda v ogledalo pa ma kazen....
eye
(JozaGulikoza @ 3 Apr 2011, 20:48) *

Zmagu je moj adut, vaš Doktor pa bi sodeč po tem d obvlada kegljaške prvine, bl zaslužu naziv - PACIENT! whatever.gif

JG .. to kar je Vale dons naredu ni blo niti najmanj namerno .. itq so se vsi "pobijal" .. mi pa lahko pokažeš enga k je sposobn to narest, da 2x iz ozadja pridt "naprej" ... tko da vsa čast 46 notworth.gif
BOBI
happy0158.gif super dirka polna preobratov skoda da je rossi tam na silo htel it mimo ampak se zgodi drugi so se bolj zajebali situacijo pa so meli stopnicke zazihrane
eye
čist dost je blo prostora devil.gif devil.gif devil.gif

http://www.youtube.com/watch?v=U8LDqLD9A2Y
Slivka
Rosi je sicer na Ducatiju, ma nekaj mu je le ostalo od sodelovanja z Japonci - vozi kot kamikaza...

So mi pa bile zanimive gume: pred dirko narezane kot traktorske, na koncu dirke gladke kot stričeva pleša... In zanimiva mi je bila obraba gum, ki je bila na desni bolj obrabljena kot na levi.
Dobri so, da s takim gumam sploh vozijo, kaj šele dirkajo. In to po mokri cesti.
Z M A J
Tkole bom reku, vsem ki ga zagovarjate, z lahkoto bi počakal še pol kroga, ali krog pa potem pripravu situacijo za prehitevanje - on se namreč ni PRVIČ srečal z mokro stezo, a ne JureS? Tako da enačit njega z nekom, ki nima pretiranih izkušenj z motociklizmom je mal smešno! dry.gif
jures
(JozaGulikoza @ 4 Apr 2011, 07:22) *

Tkole bom reku, vsem ki ga zagovarjate, z lahkoto bi počakal še pol kroga, ali krog pa potem pripravu situacijo za prehitevanje - on se namreč ni PRVIČ srečal z mokro stezo, a ne JureS? Tako da enačit njega z nekom, ki nima pretiranih izkušenj z motociklizmom je mal smešno! dry.gif

če bi čakal še pol kroga ne bi imel toliko navijačev. Ne vem ali ga zagovarjamo, ampak to je dirkanje - enostavno.

Zanimivo je bolj to kako so vsi njega pobirali, Stonerja so pa pustili tam ko ovco smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif
Gustav
Stoner je stal medtem ko je mel Rossi 2 motorja na desni nogi... Morda so zato bolj njega reševali.

Jaz sicer načeloma italjanov ne maram lih pretirano, ampak Rosii mi je pa simpatičen in upam, da mu uspe tudi z Dučejem (ki mi tud ni lih pri srcu, ker sem vozil dva (bljak)) kar mu je uspelo z Yamaho. Če pa ne, pa pač ne. Mi je pa horhe en navaden potentnež in tud obnaša se tko.....
jures
(Mazda 6 Combi @ 4 Apr 2011, 09:09) *

Stoner je stal medtem ko je mel Rossi 2 motorja na desni nogi... Morda so zato bolj njega reševali.

Jaz sicer načeloma italjanov ne maram lih pretirano, ampak Rosii mi je pa simpatičen in upam, da mu uspe tudi z Dučejem (ki mi tud ni lih pri srcu, ker sem vozil dva (bljak)) kar mu je uspelo z Yamaho. Če pa ne, pa pač ne. Mi je pa horhe en navaden potentnež in tud obnaša se tko.....

I could be wrong ampak so roll bari in ščitniki da se voznik ne drajsa po tleh (skrije v okvir)
Gustav
(jures @ 4 Apr 2011, 09:11) *

I could be wrong ampak so roll bari in ščitniki da se voznik ne drajsa po tleh (skrije v okvir)

Možn. sicer ti nogo itak zmelje verjetn.....
jures
Carji

tudi GP dirka na nož
uklopko
vse 3 derke ble happy0158.gif happy0158.gif happy0158.gif
Z M A J
Učeri sem glih zadnja 2 kroga Kraljevega razreda še ujel, ko je moj adut stisnil Stonerja tik pred ciljem. Sicer pa itak Pedrosi privoščim na polno! party0024.gif happy0158.gif

A naslednja dirka je pa na MAZDA dirkališču? Čeprav je to verjetno edino dirkališče, kjer piše da (Reno) Laguna seka (se prav domnevam, da bi bila hitrejša od ostalih, hehe)! devil.gif
uklopko
je kdo kandidat za ogled dirke v brnu(celi vikend) ?? jaz grem!
jures
(uklopko @ 31 Jul 2011, 20:50) *

je kdo kandidat za ogled dirke v brnu(celi vikend) ?? jaz grem!

Kdaj je?
uklopko
(jures @ 31 Jul 2011, 21:37) *

Kdaj je?

12.8-15.8
jures
(uklopko @ 1 Aug 2011, 06:46) *

12.8-15.8

Tezka.....mam trip grossglockner- dubrovnik s kolegom ki pride vse iz litve z motorjem in nadaljuje nazaj preko Barija
uklopko
ekola!
Vrnil se iz Brna bil tam od 5ka do ponedeljka!
Razplet je bil po mojih napovedih (kengiru je zakon happy0158.gif ) Vikend pa je itak bil pester kar se tiče kampa ipd.
čas od dirkališča Brno do Šentilja v 4'12''
nekaj hitrih slik.
lp

Z M A J
Fajn ste se mel, je pa greh na Češkem piti Mečkatorjevo pivo! tongue.gif
uklopko
(JozaGulikoza @ 15 Aug 2011, 19:27) *

Fajn ste se mel, je pa greh na Češkem piti Mečkatorjevo pivo! tongue.gif

he he meni je facking vseeno za tisto pivo,so mi pa bile všeč pomaranče wink.gif
jures
Nice....a je fakin nil bil?
uklopko
(jures @ 15 Aug 2011, 23:27) *

Nice....a je fakin nil bil?

ha ha veš kva sm jim pa delu-tokrat brez poleta na hrbet punk.gif nasledno leto obvezno gozdarsko orodje met sabo.
uklopko
happy0158.gif happy0158.gif happy0158.gif kaj dela avstralski kengeru !!!!
Z M A J
Stoner je res hiter, učeri je tudi Spies se kar izkazal (škoda za katastrofalni 1.krog). blush.gif
Z M A J
ŠPANSKI dan v Italiji! party0024.gif love0076.gif happy0064.gif
uklopko
prekleta španska kljuka od lorenzota wallbash.gif
uklopko
Super SIC we miss you!!! sad.gif sad.gif
Skoda škoda za obetajočega mešalca štren na gp dirkah.
tauko
R.I.P Marko sad.gif sad.gif
Boss
Grozno res... pa sploh na začetku ni zgledalo kot močan trk samo, ko se mu je snela čelada je bilo pa... sad.gif
BOBI
sad.gif R.I.P.skoda ga je,res nesrecno nakljucje da ga je tak zagrablo in odneslo na drugo stran
Z M A J
Grozno tole videt, nisem gledal dirke, pa šele zdele od tukaj izvedu kaj se je zgodilo! sad.gif

Mali je imel potencial! closedeyes.gif

Naj P.V.M. love0072.gif
jures
Damn!

Sam kaj je fantu bilo, da je že visel z motorja pred trkom?? Nezavesten?
Z M A J
Eni domnevajo, da mu je verjetno eno nogo motor obtežil (se pravi je bila verjetno desna noga ujeta pod motorjem) in se ni mogel losat motorja! blush.gif
taubek
Super Sic, R.I.P, bil je res pravi za rossijevega naslednjika...
Z M A J
Prekleta Honda, premočna na ciljni ravnini! dry.gif devil.gif
BOBI
biggrin.gif dobra dirka,jebemti bautisto da je roosija ven spravo mad.gif
uklopko
(JozaGulikoza @ 6 Nov 2011, 14:51) *

Prekleta Honda, premočna na ciljni ravnini! dry.gif devil.gif

pa še kje drugje tud harhar.gif
(BOBI @ 6 Nov 2011, 15:02) *

biggrin.gif dobra dirka,jebemti bautisto da je roosija ven spravo mad.gif

jbg,sam sem tudi upal na dober rezultat rossija. sad.gif
Z M A J
So se pa vseeno z vsemi častmi poslovili od "Super Sič-a", sploh ko je njihovo moštvo zmagalo v razredu moto2 happy0158.gif
Z M A J
Yamaha je spet v špilu, oujeee. party0012.gif happy0064.gif punk.gif
uklopko
(JozaGulikoza @ 8 Apr 2012, 11:14) *

Yamaha je spet v špilu, oujeee. party0012.gif happy0064.gif punk.gif

to je pa tud vse smile.gif devil.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.