Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
MOTO GP
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
1, 2
YavarYe X6V6
Kdor je sinoči gledal dirko mu sigurno ni bilo žal.
Prehitevanj je blo toliko da ni za verjet, 2 yamahi med prvimi tremi, Stoner fuknu za brezveze.
Pa en nov model iz texasa, ki drsa po asfaltu z komolcem in ne kolenom je tudi čisto odbit.
Skratka dirka da se reče in kdor je nigledal mu je lahko žal.
enej_46
jep sezona se je začela fantastičnoooooo!!!!! happy0158.gif party0024.gif happy0064.gif
verjameš al ne, sem moji reku po prvem krogu da se bo stoner skipal, se je vidlo da je forsiral brezveze že na začetku.
valda vsa čast Rossiju s5 smile.gif pa tudi lorenzo ni bil slab tongue.gif
zanimiva dirka, obeta se še ena super sezona!! smile.gif))))
Ninja
Sam da je Rossi zmagu, pa je vse kul biggrin.gif Drugč je bla pa super dirka, tale nočna mi je kar ušeč.
uklopko
suverenooo!!!!!!!

Tastar zakon!!
RoKo
Jap super dirka, doktor je pač doktor, tu ni debate,ja uni kavboj je res pojava, mislim da bo kmalu povsem zgoraj..... tongue.gif
jures
Tukaj je vse odprto, motorji se jačajo in to prinaša razburljivost, Yamaha, Honda, Ducati.....noro. Samo naš Suzuki neki štrajka blush.gif
BOBI
happy0158.gif super je blo ce bi toto prvo dirko zamudo bi mi res blo zal
x-layer
Res prava adrenalinska dirka happy0158.gif Še dobro, da se po bolj ali manj monotoni F1 nekaj dogaja v moto športu. Bomo pač Moto GP gledali happy0064.gif
Boss
Čeprav nisem glih fan motorjev sem si dirko ogledal in mi ni žal, ker je res bilo marsikaj za videt happy0158.gif happy0158.gif
Alex
Hvala bogu,da obstajajo te dirke z motorji. happy0064.gif
Škoda za Ducati,sicer pa bomo navijali od zdej naprej za Texašana,ki rije z komolci po asfaltu. happy0158.gif
Gustav
Sice rne maram Italijanov ampak z leti mi je Rossi prirastel k srcu. Res je pravi doktor, pritisk ga samo še ojača.

Škoda da so rdeči padli, saj bi zmaga nad rdečim bolj bolela kot izgovor da so padli. ampak sezona se je šele začela. Vsekakor FIAT-YAMAHA ruls!!!!!!!!!1

P.S. Včasih sem imel oboje, sedaj pa ta Mazda... matr wink.gif
jures
kaj naredi en vulkanček

Kakšna sreča, da je bila vsa oprema karavane formule 1 v četrtek že na Daljnem vzhodu, to pa ne velja za serijo moto GP. Zaradi zračnega kaosa je druga dirka sezone ne Japonskem zdaj uradno odpovedana!
theBill
Kakšna štala šele bo, če bo vulkan bruhal leto in pol, kot se je to že zgodilo v 19. stoletju ph34r.gif
enej_46
mater ej prokleti vulkan, komaj sem čakal motegi!!!! ahhh....no bo treba počakat 2. maj za jerez in pol 3.oktober Motegiiiii smile.gif
enej_46
eh glare.gif
dobro 3. bomo smile.gif
KAALman
čak ni še konec smile.gif

sicer pa Doctro dobro vozi, če je res tak sfookan, kot se govori smile.gif

Pedrosa se je izkazal... !
enej_46
ok, lorenzota ne maram niti malo, ampak mu privoščim zmago, doc-a neki jebe, žal morem preko pcja gledat in ne bo interviuja v italijanščini. v angleščini itak ne pove nič biggrin.gif tako da ne bom dosti zvedel biggrin.gif
drugače pa lepa dirka,škoda, sem pričakoval zadnje 3 kroge bitko med Pedroso in Rossijem.
Sicer pa še dobro da je Stoner letos u formi, ki čene bi bil za safety car-jem biggrin.gif ne pa za supermoto Haydenom biggrin.gif
BOBI
happy0158.gif super dirka in show lorenza
uklopko
s5 lepa dirka!!
JozaGulikoza
Kaj je učeri počel ta mali gladiator! party0024.gif happy0158.gif happy0005.gif

Sm pa vesel španske dvojne zmage! tongue.gif
Boss
arrrrrrrrrrrr devil.gif
nofrus
(JozaGulikoza @ 3 May 2010, 07:00) *

Kaj je učeri počel ta mali gladiator!

Skoči v vodo in rabi "baywatch" da ga vn potegne laugh.gif
JozaGulikoza
Ste kej gledal učerišni GP, al vam ni več zanimiv ko ni Dohtarja?! harhar.gif tongue.gif
enej_46
ni zanimivo smile.gif
upam samo da pride čimprej nazaj in zmaga zadnjih par dirk tongue.gif
nofrus
Še zmeraj zanimivo, čeprav mi bolje ratuje zanimivo Moto2 prvenstvo, kjer je več lačnih ust na Gridu happy0158.gif
BOBI
happy0158.gif super dirka rosi je zakon se prav ni zdrav pa vozi ko norc skoda da je tak zajebo v zadnjem ovinku ampak ni vedo da ma stonera tak za riti
qwerty
(BOBI @ 18 Jul 2010, 22:54) *

happy0158.gif super dirka rosi je zakon se prav ni zdrav pa vozi ko norc skoda da je tak zajebo v zadnjem ovinku ampak ni vedo da ma stonera tak za riti

glede na to da so pravl da se 3 mesece ne bo vrnil in je že nazaj mu svaka čast... borec taprav!! to pa loči moške od dečkov wink.gif happy0064.gif
YavarYe X6V6
(qwerty @ 20 Jul 2010, 00:17) *

glede na to da so pravl da se 3 mesece ne bo vrnil in je že nazaj mu svaka čast... borec taprav!! to pa loči moške od dečkov wink.gif happy0064.gif

Med katere se šteješ ??? devil.gif devil.gif
JozaGulikoza
Letos bo prvak, slej ko prej LORENZO! party0024.gif happy0158.gif
BOBI
happy0158.gif rossi je car
JozaGulikoza
Horhe razturava! harhar.gif party0024.gif devil.gif
Ninja
Kok si ne predstavljam Rossija na Ducatiju... huh.gif
Čeprou Rossi + Ferrari, to bi bilo pa kul biggrin.gif
jures
(Ninja @ 16 Aug 2010, 08:43) *

Kok si ne predstavljam Rossija na Ducatiju... huh.gif
Čeprou Rossi + Ferrari, to bi bilo pa kul biggrin.gif

Je logično, dobrih 5 let razvija motor, pol pa pride nekdo in začne zmagovati....sej bo pa vse italijanske znamke v red spravil smile.gif
KAALman
že gledam monstere... tongue.gif
qwerty
(YavarYe X6V6 @ 20 Jul 2010, 06:26) *

Med katere se šteješ ??? devil.gif devil.gif

še nimam časti da med moške če si to čakal biggrin.gif
tauko
Tomizawa RIP sad.gif
uklopko
(tauko @ 5 Sep 2010, 15:14) *

Tomizawa RIP sad.gif

se pridružujem-grdo ga je povozil sad.gif
Boss
Ja žal nam je lahko mladeniča, ampak to so motorji, ki niso varni niti na dirkališču. A ni prejšno dirko pa umrl tudi en 16 letni motorist v nižji ligi.
jures
(Boss @ 6 Sep 2010, 11:48) *

Ja žal nam je lahko mladeniča, ampak to so motorji, ki niso varni niti na dirkališču. A ni prejšno dirko pa umrl tudi en 16 letni motorist v nižji ligi.

yep
tauko
(Boss @ 6 Sep 2010, 11:48) *

Sej ne bi težil, sam če te skor pri polni hitrosti nasadita dva motorja, mislim da tuki faktor varnosti ne pomeni nič (razen če upoštevaš varnostno razdaljo) sad.gif

Ja ta drug fant pa mislim da sploh ne tekmuje v 125 ccm, ampak je bil na guest listi (lohk da se motim). Tko pride ohmy.gif
Boss
QUOTE(tauko @ 8 Sep 2010, 17:09) *

Sej ne bi težil, sam če te skor pri polni hitrosti nasadita dva motorja, mislim da tuki faktor varnosti ne pomeni nič (razen če upoštevaš varnostno razdaljo) sad.gif

očitno ne razumeš sad.gif
enej_46
tadrugi fant je imel 13 let Peter Lenz.
to so dirke, ni kej, sej vedno vsi pravijo, da jim je to življenje in vejo da lahko vsakič ko se vsedejo ostanejo tam. škoda ga je, res je naredil moto 2 nekaj posebnega in mislim da bi se kasneje v motogp lahko kosal z velikimi. upam da se to nebo ponovilo.
r.i.p

pa še 6 let nazaj Kato sad.gif :
Gustav
Dejstvo je, da se bi na sami varnosti morda lahko naredilo več kot le najboljše usnje in najboljši materiali za protektorje (ščitnike). A vse to pomeni dodatno težo, to pa ni v interesu tega cirkusa. Že zdavnaj bi bili lahko vsi zapakirani v airbage. V tem primeru bi verjetno pomagalo. Vedno pa lahko pride do situacije, ko ne pomaga nobena zaščita. Meni npr je skrajno zanimivo, da imajo vsi gole vratove. Pri hitrosit, ki jih dosegajo že samo mušica ob udarcu v kožo zelo boli.

YavarYe X6V6
(Mazda 6 Combi @ 9 Sep 2010, 11:39) *

Meni npr je skrajno zanimivo, da imajo vsi gole vratove. Pri hitrosit, ki jih dosegajo že samo mušica ob udarcu v kožo zelo boli.

Tudi pri nižjih hitrostih bolijo vsi insekti, sploh kaka mesarska muha al pa hrošč.
YavarYe X6V6
Je kdo gledal včeraj dirko MOTO GP.
Rossi je še vedno THA DOCTOR, po štartu 11, po pol dirke 1. in pol za nekaj trenutkov 2. na koncu spet 1. love0030.gif

JozaGulikoza
Nisem gledu, sm pa ful vesel da je Lorenco prvak, oujea! party0024.gif happy0158.gif
enej_46
(YavarYe X6V6 @ 11 Oct 2010, 07:21) *

Je kdo gledal včeraj dirko MOTO GP.
Rossi je še vedno THA DOCTOR, po štartu 11, po pol dirke 1. in pol za nekaj trenutkov 2. na koncu spet 1. love0030.gif

Ja spet ena stara dobra Rossijeva predstava smile.gif))) in prejšnji vikend je bila tudi petarda dirka smile.gif

Lorenzotu pa ne privoščim ker je zmagal na račun drugih, žal mi je ful za Pedroso in ker če se nebi polomila oba bi bla dirka med rossijem in njim, lorenzo bi lahko samo njegov čupačups lizal za njimi. pa stonerja mi je tudi malo žal.
Se pa obeta lepa 2011 sezona smile.gif Rossi je očitno nafilan s5 tako da bo zanimivo smile.gif pri njemu je standard da ko mmu gre narobe pride nazaj še močnejši.
jures
6+11= 1. mesto.....spet odpira ordinacijo!
Boss
Sicer nisem ljubitelj motociklizma ampak sem si ogledal tole virtuozno predstavo dohtarja. Tako suveren nastop pa res ne vidiš vsak dan tako da bravo Rossi, sploh pa en velik happy0195.gif njegovi angleščini.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.