Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Mazda 626 2.0 Te
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
Matko
Pozdrav vsem mazdoljubcem.

Že nekaj časa sanjam o Mazdi 6, ampak po premisleku sem ugotovil, da sem še malo prekratek, zapufat se mi pa ni všeč.

Torej sem našel Mazdo 626, 2.0 TE, letnik 2000, 85.000 prevoženih, načeloma ima vse, servisna knjiga, za 2 mio.

Prosim za vaše mnenje, ali je to dobra ponudba. No seveda bi si jo šel še enkrat ogledat z mehanikom.

Hvala.

Aja, trenutno sem kar zelo zadovoljen lastnik Carisme, ampak ma že revca 7 let (saj vem, prav dosti ne bom pridobil, ampak tudi doplačal bi samo 800 k)
DonFilipo
Ce ma res toliko prevozenih km potem se splaca. najbolje ti je, da gres na en servis z stevilko sasije in ti pogledajo tocne podatke o avtu. ce je bil razbit in podobno... to ti naredijo na vsakem servisu. recimo v gama centru ti bodo sigurno. jst mam 626 2.0 97 letnik z 180.000 pa dela ko sus! tako, da ti kr priporocam nakup....
Djuro
Z avtom praktično nima kej bit narobe, jaz mam zdej skor en mesec Mazdo 626 2,0GT pa sm zlo zadovoljn kar se tiče glede vožnje in performans,ti vsekakor priporočam. Sicer moja ma 174000 km, je pa tud 2000 letnik,sam je pa bil avto servisiran na 15000,tko da me kilometrina ne moti. Vsekakor priporočam
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.