(Mazda 6 Combi @ 18 May 2010, 10:46)

To je daleč najpametnejši nakup, sploh če je motor 90 ali 110 Km, ker deluje tud brez težav na "alternativna" goriva za razliko od naših draguljarskih mazdur ki verjetn crkne že če parkiraš preblizu napačne pipe

He he je 77kW (105HP) ravno vmes

Z alternativnimi gorivi nisem nikoli prakticiral, tudi pri Turanu ne,
pa je šel stran 10k km manj od 300k km, pa ga sedanji lastnik še fura, za kilometre me ne sprašuj
Namen mi jo je vozit/redno vzdrževati, vmes kej nastavit/zamenjat/. . . itd. Res pa je, da bi mi mogoče bilo lepše imeti M6
(LabiGT @ 18 May 2010, 12:12)

moja ima zdaj skoraj 240.000 pa je slo noter vse mozno (kurilno olje pa ne) pa se vedno raztura

IMHO

:
Se mi zdi, da je odvisno od časa. V koliko kratkem/dolgem času se to "naštepa"

Če z avtom prevoziš v 3 letih 250k km in ga nato menjaš, je avto praktično (nov), ker ponavadi ga je za to kilometrino uporabljal voznik sam (aka trgovski potnik).
Če je avto kej dlje pri bajti in se kilometrina postopoma nabira in dodaja različna alternativna goriva, pa je lahko tudi kej načeto

(razen, če imaš full sreče).
(jures @ 18 May 2010, 13:42)

a ne bi ti naredu se 800.000 pa bi pol v oglas loh dal le 40.000. 'vožen samo med vikendi - kot nov'
Ker sem dokaj svež od nakupa kočije, sem videl res raznolika čuda pri avtomobilih
od znucanih diskov na milimetre pri 30k km, pa do avtomobila, ki mu žvižga turbina, pa je ata trdil, da ni imel težke noge pri mrzlem motorju . . . itd.
V bistvu to ne bi bilo nič novega, friend je moral prevrteti števc iz 190k km na 140k km, ker se preprosto ni prodal, mislim nekateri potrebujejo za nakup, nateg