Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
lučke v števcih
Mazda forum Slovenija > Mazda > Tehnične težave, vzdrževanje in stroški
canyon
evo mam en problem ... namreč grem v petek večer proti polski ... pa morm že tko končnik pa kolesni ležaj zamenat in narest opriko ... no pa še 1 ali 2 lučke mi v števcih ne delata ... zdej me pa zanima kakšne so to žarnice v števcih ... k nočm stvari 2x poderat pa se zajebavat pa če kdo ve pa če je to že menu te žarice ... sicer mi pa ne sveti pri števcu za bencin in pa temeraturo motorja
uklopko
taka žarnica koz za pozicijske le preveri ostale morda so w3w pozicicske so w5w
Drugače pa svetijem zamenjavo vseh 3h osvetlitvenih lučk-sj veš bo žez kak teden druga pregorela.
schurda
(canyon @ 20 Apr 2010, 01:01) *

evo mam en problem ... namreč grem v petek večer proti polski ... pa morm že tko končnik pa kolesni ležaj zamenat in narest opriko ... no pa še 1 ali 2 lučke mi v števcih ne delata ... zdej me pa zanima kakšne so to žarnice v števcih ... k nočm stvari 2x poderat pa se zajebavat pa če kdo ve pa če je to že menu te žarice ... sicer mi pa ne sveti pri števcu za bencin in pa temeraturo motorja

Mehanik ti sigurno ne bo še lučk menjaval. Drugače pa ne vem, vem samo, da je ponavadi treba podret celo konzolo. Če lahko shajaš brez... z0tdntknw.gif
YavarYe X6V6
(schurda @ 20 Apr 2010, 10:02) *

Mehanik ti sigurno ne bo še lučk menjaval. Drugače pa ne vem, vem samo, da je ponavadi treba podret celo konzolo. Če lahko shajaš brez... z0tdntknw.gif

A malo pretiravaš ?

Lučka mu ne sveti v števcu, tako da je treba samo števec ven vzeti in to je to, konzola je med sedeži in na sredi armature, če se ne motim.
jures
nazadnje sem delal to v xedoski, se samo stevce ven vzame in zadaj je nekaj lučk vstavljenih...jaz sem potem dal rdece iz konrada..smile.gif

Drugače te zarnice, ki so ze vgrajene v plastiko ki se zavije v ohišje števca dobiš v vsaki avto trgovini
canyon
hvala za odgovore ... ni panike ... to bom est sam delu sm že sam dons zamenu kolesni ležaj z malo pomoči in pa končnik ... jutr se bom pa še te lučke lotu in pa avto pelu na optiko =)
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.