Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
7" DIGITAL TFT LCD DVD GPS PLAYER - MAZDA 6 2003-2008
Mazda forum Slovenija > Razno > Mali oglasi
sdspecy
Hi,

En cajt se že spravlam to nabavit:
http://cgi.ebay.co.uk/7-DIGITAL-TFT-LCD-DV...=item53e08f847e

Zdej, išem najugodnejšo varianto, ki pa je ni...
Zadevo bi moral dobit, če je prodajalc resno zainteresiran za prodajo, za okol 500-550€ s pošiljanjem.
Zadeva vsekakor ni slaba, sicer je jaz (ki sem načeloma picajzlast) nebi povohal tongue.gif
(sam kokrkol obračam, sam s ceno ne pridem pod 600€ mad.gif )
V EU ni dost ponudb, uvoz pa zarad cca. 35% dajatev (DDV+carina) spet ni konkurenčen; čeravno je neto cena+pošljanje cca 450€, bi naj bla končna vsaj 600€, pa še glede na to, kake bogove se grejo na carini, nikol ne veš...uglavnem morm dobit točno od carinske, kaka je stopnja za to reč).

Drgač pa, avkcija na Ebay-u je še cca 12 dni, zato sem mislu prašat, kolk je resnih interesentov, pa da vprašam za količinski popust.
Tako da, če bi imel to reč, pa še kaj popusta poleg, pol se naštejte spodi v odgovorih!

lp,
David,
LJ
Stroker
Probaj še tega:
Mazda6 GPS

Je iz Anglije, ni carine, davka... 455,00 GBP s poštnino.
Lahko povprašaš še za popust pri bančnem nakazilu (PayPal prodajalcu pobere procente), ter količinski popust.
Andriy
Tudi jaz sem razmišljal o tem nakupu, samo me je odvrnila cena blink.gif

Tako da sem sedaj prišel na drugo idejo, ki se mi zdi cenejše in bolj funkcionalna.

V mislih imam to:
Nosilec za prenosnik

ki je že naročen in bi moral priti, v teh dneh

Potem pa še prenosnik z zaslonom 10.1", sem že imel na testu 12" prenosnik, res je super ker zgleda kot televizija samo je malo prevelik za v avto.

Ko dobim nosilec, bom zadevo poslikal, da boste videli kako zgleda tongue.gif
sdspecy
(Stroker @ 22 Apr 2010, 09:24) *

Probaj še tega:
Mazda6 GPS

Je iz Anglije, ni carine, davka... 455,00 GBP s poštnino.
Lahko povprašaš še za popust pri bančnem nakazilu (PayPal prodajalcu pobere procente), ter količinski popust.

Thx! Kje se je ta skril? blink.gif

(Andriy @ 22 Apr 2010, 09:36) *

Tudi jaz sem razmišljal o tem nakupu, samo me je odvrnila cena blink.gif

Tako da sem sedaj prišel na drugo idejo, ki se mi zdi cenejše in bolj funkcionalna.

V mislih imam to:
Nosilec za prenosnik

ki je že naročen in bi moral priti, v teh dneh

Potem pa še prenosnik z zaslonom 10.1", sem že imel na testu 12" prenosnik, res je super ker zgleda kot televizija samo je malo prevelik za v avto.

Ko dobim nosilec, bom zadevo poslikal, da boste videli kako zgleda tongue.gif

Em, nism jst za neke "vmesne" rešitve (nikakvo to ne zgleda, s temi nosilci je samo sr**e, moti pogled na cesto, ga sonce kuri v poletnih mescih itd...), + človk med vožnjo nima kaj z laptopom tipkat, še touch-screen je komaj, da kaj tipkneš, ko furaš, ger ne gre to na cesti!! dry.gif
Res, če ni tko kot more bit, raje nimam!

No, interesenti?!?

lp,
D
Cvijo
Evo prvi interesent samo kakšn je ky priklop namest wekslerja (x-car-link)
sdspecy
(Cvijo @ 22 Apr 2010, 20:17) *

Evo prvi interesent samo kakšn je ky priklop namest wekslerja (x-car-link)

Hej, no evo, mislim da bo steku posel za cca 500€ končna cena s poštnimi str. iz UK.
Ja, se priklop na mesto cd wechslerja, oz. tja ko X-car link smile.gif

In potem že tud kr prodajam X-car link verjetn tongue.gif ...no ja, počakmo da dejansko dobimo zadevo in sprobamo u živo, če sploh dela... dry.gif wink.gif

lp,
D
sdspecy
UPDATE:

Zraven produkta bi naj dobila še dostop za DL map za navigacijo (iGO8 že tk mamo cool.gif ), + 2 IP kamere za reverzno vožnjo gratis happy0158.gif
On sam pa da garancijo 12 mesecev punk.gif , tako da naj nebi bilo večjih komplikacij, če bo slučajno kaj narobe ninja.gif
Aja, cena mislim da bo res kvečjemu 500 €(v tej varianti), razn če slučajno v parih dneh Funt kam u nebo ne poleti whistling.gif (valutno tveganje z0tdntknw.gif )

lp,
D

PS: Edino dostava zna trajat mal dlje, ker naroča direktno iz vzhoda (običajno okol 7-10 dni, redko, v najslabšem primeru 3-4 tedne dry.gif )
sdspecy
Takole, roba končno prišla, 1 kom. je trenutno na zalogi (ok, 2, sam 1ga bi zase zadržu, razn če me kir malco časti rolleyes.gif )

http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=5870&st=100

Sicer pa je dobava po naročilu do oz. cca. 4 tedne, kar je še kr doba, sam je*i ga, cena je pa še kr ugodna whatever.gif
a_sist
kako se je obneslo? ..če se je sem interesent za xcarlink wink.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.