Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
7" ali 9" DIGITAL TFT LCD DVD PLAYER DUAL SCREEN
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
andrej77
Evo, našel sem se pred dilemo. mularija je tok zrasla, da je sposobna iti tudi na kakšno daljše potovanje z avtomobilom, seveda pa bo zahtevala tudi kakšno risanko ali kaj podobnega, da si krajša čas med vožnjo.

Idealna rešitev je DVD Player s podporo čim več formatov, ker pa mularija hitro raste, bojo prekmalu potrebni tudi SLO podnapisi... in ker sta dva, bosta vsaj dve želji, kaj gledat, tako da mora imet vsak ekran seveda svoj Player sistem, po možnosti pa hkrati možnost, za predvajanje istega CD-ja ali USB na obeh ekranih - iskanje tega fenomena v Sloveniji je moje delo - žal brezuspešno. wallbash.gif wallbash.gif

E-bay, Amazon - raj za takšne stvari, cene tako - recimo poštene, edina težava - ne podpirajo slovenskih podnapisov.

Ima kdo kakšno vedenje, da kaj podobnega (lahko z ali brez menjave vzglavnika), pa da podpira SLO podnapise ... večji kot je ekran, boljše je

Res bi bil vesel kakršnekoli pametne informacije.
Boss
Kupi dva ipada pa si rešu problem pa še vezan nisi na en avto oz. avto na sploh. wink.gif
andrej77
(Boss @ 26 Apr 2010, 13:11) *

Kupi dva ipada pa si rešu problem pa še vezan nisi na en avto oz. avto na sploh. wink.gif

to je opcija, samo 2x dražja
Boss
QUOTE(andrej77 @ 26 Apr 2010, 13:43) *

to je opcija, samo 2x dražja

drži, ampak mnogo bolj uporabna biggrin.gif
andrej77
to je tudi res... matr, k bi Philips enkrat za spremembo prodajal v Sloveniji tisto, kar prodaja v ZDA, pol sploh nebi smetil tukaj gor, mi je pa dopizdil odgovor iz Philips SLO, da njihovi izdelki kupljeni v ZDA v SLO nimajo garancije!!?? ne razumem, kaj so predobri, al kaj - za nas je itak dobra škart roba

tako da se bom verjetno odločil za uvoz iz Nemčije, lepo zamenjal naslon za glavo s takim z vgrajenim DVD playerjem za 250 EUR, pa se naj pol malo zamislijo, če se jim splača... imel bom vse, 2x 9" ekran TFT LCD DVD USB, s čitalcem kartic ipd, namest č, ž, š bo pa nevem kaj, nemški kitajci so pa itak tko ustrežljivi da dol padeš.. bo že

še vedno pa upam, da kaj podobnega najdem v SLO, ker upanje umre zadnje, žal pa v SLO umira zelo hitro
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.