Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
mazda premacy
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
antoP
pozdravljeni pred kratkim sem kupil mazdo premacy ne vem veliko o tem avtu če kdo kaj ve dobro ali slabo bil bi vesel vsakega mnenja druga stvar je daljinski ki ne dela prodajalec je rekel da so baterije šle ampak ko sem zamenjal spet ne dela zanima me ali kdo ve kje bi se ga dalo popravit moja mazda je letnik 99 hvala
David
Aaaam... kje so se pa ločila zgubila....?? z0tdntknw.gif

Ker je zadeva zelo neberljiva.... dry.gif

LP
jures
(antoP @ 3 May 2010, 22:47) *

pozdravljeni pred kratkim sem kupil mazdo premacy ne vem veliko o tem avtu če kdo kaj ve dobro ali slabo bil bi vesel vsakega mnenja druga stvar je daljinski ki ne dela prodajalec je rekel da so baterije šle ampak ko sem zamenjal spet ne dela zanima me ali kdo ve kje bi se ga dalo popravit moja mazda je letnik 99 hvala

a rezervni ključ je pa navaden? Pa predvidevam da je govora o original ključu in ne kaki after market zadevi za zaklepanje?
antoP
(jures @ 4 May 2010, 19:52) *

a rezervni ključ je pa navaden? Pa predvidevam da je govora o original ključu in ne kaki after market zadevi za zaklepanje?

ključi so v radu in orginal in rezervni v problem je v daljincu ki ne dela kot je bilo omenjeno
jures
(antoP @ 6 May 2010, 08:23) *

ključi so v radu in orginal in rezervni v problem je v daljincu ki ne dela kot je bilo omenjeno

jest tole nič ne razumem whatever.gif

v radu - delu ali v redu?
v probplem je v daljincu?

Če ne dela na obeh daljinec in dela centralno na ključ, je verjetno šel sprejemnik ali pa se izgubila frekvenca - avtoelektričar?
YavarYe X6V6
(antoP @ 6 May 2010, 08:23) *

Prlet okrog pa bomo pogledal.
antoP
se bi priletu ampak ne vem kje si no dobro imam neko drugo vprašanje ? občasno se mi pojavi lučka kot da nebi spustil ročne nekaj časa gori pa se ugasne pregladal sem bremze spredaj in zadaj ter ročno vse je v redu lučka pe še vedno gori če so kakšne težave mi prosim povejte tisti ki to veste hvala
LabiGT
a mas dost olja (zavornega) ?
YavarYe X6V6
(LabiGT @ 13 May 2010, 22:09) *

a mas dost olja (zavornega) ?

Točno tako, pa če ga manjka potem so tudi zavore obrablene in bodo za zamenat.
antoP
zavorne tekočine je zadosti strokovnjaki pravijo da bo treba zamenjati komplet bramze pa verjetno bom to tudi storil da bo tako kot mora bit, nekaj drugega me zanima če gdo ve kje bi lahko nabavil tiste zastavice pri blatniki ki ščitijo da umazanija ne gre po avtu
.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.