Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
17' PLATIŠČA ENZO H za Mazde + Nove 17' Gume
Mazda forum Slovenija > Razno > Mali oglasi
jures
Kot sem omenil v enem postu rihtamo Xedosko, no in novi lastnik, moj kolega ni tako športno usmerjen, ker ga avto vsak mesec pelje v Nemčijo mu je to pretrdo.

Tako, da se prodaja komplet gum in felten:
http://www.mazda-si.net/index.php?s=&s...st&p=151248
http://www.mazda-si.net/index.php?s=&s...st&p=146766

Kot se tukaj vidi so bile oboje kupljene nove lani aprila, in gume imajo cca 10.000km (julija je sla k njemu in gume so bile do novembra do zimskih, potem ne več) in so verjemite nove

gume so res dobre za to ceno, celo odlične:
http://www.gume.si/index.php?stran=popup&id=2587

Feltne Enzo H:
Artikel: EHY0 215/40R17
Größe: 7.0x17
PCD: 5/114.3
ET: 40
Zubehör: ZJM5
Bemerkung: TUEV

Felte enako - le ena je poškodovana, a se jo da popraviti - rob je zvit navznoter, srečanje s pločnikom na žalost, guma pa je samo spustila.

Lani je komplet prišel 690€, torej se mi zdi pošteno, da začnemo pogajanja pri 400€ tongue.gif
Anyone?
LabiGT
sori ce smetim, ampak pri srecanju s plocnikom (tako hudim, da je poskodoval feltno) guma se ni "samo spustila"
cez cas se bo pojavila bula in potem bum shaka laka bum bum smile.gif
jures
(LabiGT @ 4 May 2010, 15:08) *

sori ce smetim, ampak pri srecanju s plocnikom (tako hudim, da je poskodoval feltno) guma se ni "samo spustila"
cez cas se bo pojavila bula in potem bum shaka laka bum bum smile.gif

guma je videt povsem ok....je za sprobat.
Boss
kaj pa če bi prodajalec, dal najprej feltno popravt in nato gumo gor pol pa vse skupi prodajat z0tdntknw.gif

Pomoje bi šlo lažje v promet pa še fer bi blo.
JozaGulikoza
Guma včasih navzven zgleda lepa, ima pa od udarca poškodovano notranjo strukturo in zadeva je potem vse prej kot varna! blush.gif
jures
Joj smetarji, če bo interes se to da narediti a ne? Sej ni tako hudo kot se sliši.....mogoče ste povezali dogodka z opisom, kjer sem rekel da bomo menjali roko - to je spet druga zgodba ne s temi feltnami in gumami....
devil.gif
Boss
Se oproščam... bom drugič zadržal nasvet zase biggrin.gif
jures
(Boss @ 5 May 2010, 09:38) *

Se oproščam... bom drugič zadržal nasvet zase biggrin.gif

Sej ni panike, se poznamo. Vse se da zment, nisem pa tak da bi prej neki popravu pa reku to je novo
jures
300€ happy0158.gif
jures
250€ happy0158.gif
jures
210€
krco22
(jures @ 15 Jun 2010, 19:31) *

210€

To bi pa jaz prisel pogledat
jures
Sej jih boš smile.gifsmile.gif
krco22
(jures @ 16 Jun 2010, 10:40) *

Sej jih boš smile.gifsmile.gif

biggrin.gif jupi upam da so za vzet tut happy0158.gif
jures
Prodano, no in izkazalo se je da je poškodba res minimalna...smile.gifsmile.gif
Se lahko zaklene
krco22
(jures @ 16 Jun 2010, 15:27) *

Prodano, no in izkazalo se je da je poškodba res minimalna...smile.gifsmile.gif
Se lahko zaklene

Evo sem ze dal na popravilo feltne ta k je guma spustila pa se ena je bila mal zvit rob pa sem dal kar zrihtat me pride 20€ se je ful splacal! happy0158.gif
jures
(krco22 @ 16 Jun 2010, 18:44) *

Evo sem ze dal na popravilo feltne ta k je guma spustila pa se ena je bila mal zvit rob pa sem dal kar zrihtat me pride 20€ se je ful splacal! happy0158.gif

punk.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.