QUOTE(Symon @ 17 May 2010, 15:02)

@Boss:
sam res spet bo en zaslužil na račun drugih. Kako je lahko taka baraba? 
Sicer pa zato je anketa, da se vidi kakšna je situacija. Poleg tega najbrž nihče na forumu tu ni pomislil, da to ne bodo šli najemati gospodje kot ste vi ampak ljudje s starejšimi avti, ki se jih res ne splača voziti na uradni servis? Predvidoma (po moje) bodisi mularija, ki bo rihtala svoje avte v garaži namesto na ulici na pločniku (poznam primere) bodisi starejši dec iz bloka, ki zna šraufat pa nima prostora niti denarja za mehankarja ker mu denar pa ne raste na vrtičku. 15€ za eno uro pa ne bo veliko, če narediš servis poleg tega ne rabiš nič svojega orodja.
brez zamere Symon, midva morava tole komunikacijo malo podebatirat, ker počas res ne vem a me zajebavaš al moje poste sam na četrt prebereš.
A je tolk težko razumet, da sem ZA take delavnice samo ne za tako ceno, kot jo minimalno navajajo v anketi. To je DRAŽJE od popoldanca, ki ti naredi servis na svojem orodju pa še mazat se ti ni treba.
In ravno tu je catch, ker tisti, ki težko dnar skupaj spraska tud pod razno ne bo najemal take delavnice ampak se bo znajdel drugače. Se pravi, ne bodo hodili ne t.i. "gospodje", ker grejo raje na normalen servis in ne tisti, ki so že tako na tesnem z denarjem. Tudi tistim vmes se bolj splača popoldanc. kdor pa rabi delavnico za dlje časa (malo večje popravilo) pa sploh ne bo šel v tak deal.
Sem pa dal izračun teoretičnega zaslužka na mesec le in samo za primerjavo zakaj mislim, da je tak najem absolutno predrag in da bo zelo dober zaslužek tudi v primeru polovične cene, katere v anketi sploh ni možno izbrati, da bi jim dopovedal, da so enostavno predragi. Še vedno se da dodatno zaračunat specialno orodje in stroje.
Zaključek: nižja cena bo pomenila, da bo najem take delavnice zelo mamljiv in bo delavnica večino časa polna poleg tega bo pa nižja cena dobrodošla tudi za vsakega, ki bi jo rad najel. Upam, da navijate za nižjo ceno al bi raje plačevali višjo?
Ko sem bral repliko na moj post sem skoraj pomislil, da si Symon eden izmed partnerjev v tem poslu

*joke, da ne bo hude krvi.
Sem pa opazil, da so tudi na a.com odprli post z enakim naslovom in večina komentatorejev se strinja, da je cena prehuda ampak samo in zgolj to, z idejo so pa vsi navdušeni.