Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Mazda CX-7
Mazda forum Slovenija > Razno > Mali oglasi
jures
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3803039&show=1

Mogoče je to rešitev za Labija smile.gif

Če je kak kandidat se da vse še dogovoriti, časa imam še dovolj, a se pripravljam.

Boss
eh, škoda sad.gif

p.s.: sorry Jure, ker ti svinjam temo, ampak dej pobriši tist prah s konzole pa nared dve novi slikci... bo precej bolj resno in urejeno zgledal
Jest
Jest bi ga takoj imel smile.gif .... samo se mi ne splaca mojega sedajle prodajat ...
jures
(Boss @ 20 May 2010, 16:13) *

eh, škoda sad.gif
p.s.: sorry Jure, ker ti svinjam temo, ampak dej pobriši tist prah s konzole pa nared dve novi slikci... bo precej bolj resno in urejeno zgledal

a ves da je ravno spucan, a ce gres pucat s sprejem se takoj vse prime....na soncu se vse vidi.

Sicer pa jutri pricakujem klic, mogoce da bo sel v dobre roke smile.gif

(Jest @ 20 May 2010, 16:23) *

Jest bi ga takoj imel smile.gif .... samo se mi ne splaca mojega sedajle prodajat ...

O tud jaz bi ga mel, je pa to bonus pri meni, jaz ne izgubim nič, celo nekaj malega zaslužim - toliko da registriram novega pa za vinjeto dobim, to je moj namen (letos sem ze pokuril eno zavarovanje - ne morem 2 racunati naprej smile.gif

In enako za kupca.....levja priloznost smile.gif

Sem se odločil, da kar grem v tole, da ne bo presenečenj + raje prodajam sedaj da ima kupec se 9 mesecev garancije, prodajat avto ravno iz garancije je sumljivo in zoprno.
Jest
Ce rabis dizla... pa lahko kar zamenjava party0012.gif
jures
(Jest @ 20 May 2010, 16:53) *

Ce rabis dizla... pa lahko kar zamenjava party0012.gif

Ha ha, ko bi loh.....(ni moj)
Boss
QUOTE(jures @ 20 May 2010, 16:48) *

Sicer pa jutri pricakujem klic, mogoce da bo sel v dobre roke smile.gif

vem ja, sva govorila... bi blo zelo super, če se zmenta happy0158.gif po moje bo za oba dober deal, če se bosta dogovorila thumbsup.gif
YavarYe X6V6
(Boss @ 20 May 2010, 18:39) *

vem ja, sva govorila... bi blo zelo super, če se zmenta happy0158.gif po moje bo za oba dober deal, če se bosta dogovorila thumbsup.gif

Se strinajm, dobr zdilita.
jures
Moram rečt da je kar neki zanimanja.....presenetljivo - in to v smislu ne samo kolk je zadnja cena ampak 5min pogovori.. notworth.gif

drugace pa se vedno velja da cakam najprej klic forumasa smile.gif
Grga
No, naj te potolažim, da se zna zgoditi, da bo tudi moja morala od hiše, čeprav se še borim proti temu. Pri meni sicer ni krivo podjetje, ampak obnova stare hiše, ki je luknja brez dna... sad.gif
jures
Grga tud jaz mam excel tabelco za naso novo hisko....jebat ga family first.

Vse pa kaze da so navorniki dobili novega clana, kot tidi bencinarji! Roka prek telefona stisnjena.

Grga mam pa se enga ki sem ga moral skenslat....ce te zanima. Presenecen sem nad odziv, ni problem prodati
Grga
V tem trenutku še ne bi, še ni take krize, bom pa najbrž po počitnicah... Z ženinim Cliotom, pa čeprav je 16V, pa nov, pa oh in sploh, ne bi šel na morje... smile.gif
Je pa tako kot si rekel, family first... pa bajta takoj zraven... smile.gif
jures
(Grga @ 22 May 2010, 18:25) *

V tem trenutku še ne bi, še ni take krize, bom pa najbrž po počitnicah... Z ženinim Cliotom, pa čeprav je 16V, pa nov, pa oh in sploh, ne bi šel na morje... smile.gif
Je pa tako kot si rekel, family first... pa bajta takoj zraven... smile.gif

Evo nov lastnik CX-7 že prodaja svojega navornika.
BOJČ
(jures @ 24 May 2010, 12:13) *

Evo nov lastnik CX-7 že prodaja svojega navornika.

Jp, čeprav s težkim srcem... Nikoli me ni pustila na cesti, nič okvar, redno servisirana in pač naša edina ljubica... sad.gif Show must go on... smile.gif ashamed0001.gif
YavarYe X6V6
Da nauš na barje hodu tankat, ker majo en kur.. od plina !
jures
(YavarYe X6V6 @ 25 May 2010, 06:56) *

Da nauš na barje hodu tankat, ker majo en kur.. od plina !

A veš da sem predzadnji tank tam tankal in ni bilo problema, očitno se je cisterna obrnila hvala bogu, ma pa Bojč edinstveno pozicijo s plinom NA OBEH straneh ceste...neprecenljivo
crnamazda
Ja fak no, kok te včasih internet prehiti - a sem prepozen? Tole bi bilo idealno za menjavo moje Xedoske...........cena je pa bla?
jures
AVTO URADNO PRODAN
Vesel sem da gre v dobre roke, samo še papirje dons zrihtam in CXka se popoldne pelje na Rakitno.

P.S. Prvič v življenju (ene 13 avtov) sem prodal avto ne da bi ga kupec videl in s plačilom na TRR v naprej!
Toliko velja pripročilo Bossa in Ajvarja! love0030.gif
YavarYe X6V6
(jures @ 27 May 2010, 10:49) *

AVTO URADNO PRODAN
Vesel sem da gre v dobre roke, samo še papirje dons zrihtam in CXka se popoldne pelje na Rakitno.

P.S. Prvič v življenju (ene 13 avtov) sem prodal avto ne da bi ga kupec videl in s plačilom na TRR v naprej!

A bomo kj % dilal ? confused0059.gif
jures
(YavarYe X6V6 @ 27 May 2010, 12:00) *

A bomo kj % dilal ? confused0059.gif

Ave
Grega_
Res vsa čast, no tako se prodajajo avti ki so OK, pa ni važno koliko konjev in kakšen bencinar je, pa seveda kupec mora biti taprav. Hitro in elegantno smile.gif happy0064.gif happy0064.gif
jures
SREČNO VOŽNJO BOJČ

Tema se lahko zaklene
Grga
(crnamazda @ 25 May 2010, 11:57) *

Ja fak no, kok te včasih internet prehiti - a sem prepozen? Tole bi bilo idealno za menjavo moje Xedoske...........cena je pa bla?

Septembra, če ne že prej, bo še ena naprodaj...
YavarYe X6V6
(jures @ 27 May 2010, 12:05) *

Ave

Monza ? biggrin.gif
BOJČ
(jures @ 27 May 2010, 10:49) *

AVTO URADNO PRODAN

Tudi jaz nisem še nikoli na tak način kupoval, ampak priporočilo je bilo res odlično party0012.gif happy0158.gif
YavarYe X6V6
(BOJČ @ 28 May 2010, 08:18) *

Tudi jaz nisem še nikoli na tak način kupoval, ampak priporočilo je bilo res odlično party0012.gif happy0158.gif

Piknik ? confused0059.gif
BOJČ
(YavarYe X6V6 @ 28 May 2010, 08:22) *

Piknik ? confused0059.gif

Točno tako party0024.gif happy0064.gif Zadeva je že v postopku biggrin.gif
Grga
(BOJČ @ 28 May 2010, 08:25) *

Točno tako party0024.gif happy0064.gif Zadeva je že v postopku biggrin.gif

Kako je s tem piknikom? smile.gif

Sicer pa še uradno, tudi moj gre v prodajo, cena 23.xxx, če koga zanima!
http://www.Avto.net/ad.asp?ID=3909012
.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.