Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
bencinska črpalka za mx5
Mazda forum Slovenija > Mazda > Tehnične težave, vzdrževanje in stroški
stepski volk
Je cena cca 650€ za novo bencinsko črpalko preveč? Toliko mi jo bo zaračunal mazda Močnik na Britofu sad.gif Verejtno plus delo... angry.gif
Je to potrošni materjal? Prevoženih imam malenkost preko 200.000 kilometrov... biggrin.gif
mazdaman
To je kot da bi te oropali.

tu poglej je z tankom vred kar nekaj ceneje
ebay
YavarYe X6V6
(stepski volk @ 21 May 2010, 19:33) *

Je cena cca 650€ za novo bencinsko črpalko preveč? Toliko mi jo bo zaračunal mazda Močnik na Britofu sad.gif Verejtno plus delo... angry.gif
Je to potrošni materjal? Prevoženih imam malenkost preko 200.000 kilometrov... biggrin.gif

Si slučajno kdaj menjal bencinski filter ?
stepski volk
(YavarYe X6V6 @ 22 May 2010, 09:02) *

Si slučajno kdaj menjal bencinski filter ?

To če mi je mi je na servisu,če mi ni potem pa boh pomagaj sad.gif In vprašanje če je sploh bila bencinska pumpa,če ni samo tako rekel in je bila malenkost dry.gif ,zaračunal pa celega boga angry.gif

(mazdaman @ 21 May 2010, 23:19) *

To je kot da bi te oropali.

tu poglej je z tankom vred kar nekaj ceneje
ebay

Ja saj me bo oropal sad.gif mi je menda že sestavil skupaj in me kar strah vprašat koliko bo računal še delo z0tdntknw.gif
No ja dobro da v drugo prej vprašam na forum in raje častim kje kakšno večerjo komu ne pa da pustim denar na servisu dry.gif
Marko_mx-3
Za vse kar naj bi zamenjal, naj ti da tudi "stare" dele!

Vedno kadar jaz kaj delam, dam zraven zamenjane dele, pa čeprav je to samo svečka ali pa filter.
YavarYe X6V6
Js imam doma eno bencinsko pumpo od xedosa, mejbi paše.
Za filter sem pa vprašal zato, ker če ga ne zamenjaš ponavadi(beri vedno) "najebe" pumpa in sicer tako da crkne.
stepski volk
Evo vse skupaj me je prišlo 701€ sad.gif sad.gif angry.gif confused0059.gif
Imam pa eno leto garancije,samo kaj garancija men je žal 700€ sad.gif

Pa še nekaj slikc te devil.gif drage pumpe...
Symon
Ne me jebat!!! confused0059.gif confused0059.gif Oprosti ker nisem prej videl tele teme. Močnejše aftermarket bencinske pumpe te pridejo 5x ceneje. Evo koliko te pride s tem, da je tale še močnejša kot original.

Pa še ebay.

Za 701€ jaz takemu mehaniku pregriznem vrat. mad.gif Je pa seveda čisto možno, da original pumpa košta toliko. Jebali te originalni nadomestni deli, če koštajo tolikokrat dražje za manjši pretok. whatever.gif
YavarYe X6V6
Po toči zvoniti je prepozno.

Za filter me še VEDNO zanima ?
jures
jaz mam tud se od xedoske pumpo ce bo kdo hotu....
stepski volk
(YavarYe X6V6 @ 26 May 2010, 07:24) *

Po toči zvoniti je prepozno.

Za filter me še VEDNO zanima ?

V servisni knjigi piše da je bil menjan,piše dry.gif kaj se pa po servisih dogaja se pa ve angry.gif mad.gif
Če ne narediš sam nisi prepričan kaj ti kdo šari po avtu sad.gif
stepski volk
(Symon @ 25 May 2010, 20:23) *

Ne me jebat!!! confused0059.gif confused0059.gif Oprosti ker nisem prej videl tele teme. Močnejše aftermarket bencinske pumpe te pridejo 5x ceneje. Evo koliko te pride s tem, da je tale še močnejša kot original.

Pa še ebay.

Za 701€ jaz takemu mehaniku pregriznem vrat. mad.gif Je pa seveda čisto možno, da original pumpa košta toliko. Jebali te originalni nadomestni deli, če koštajo tolikokrat dražje za manjši pretok. whatever.gif

Ok Symon bom v drugo raje tebe vprašal happy0158.gif kakor pa po servisih skakal... sad.gif
Rocky
mene je menjava za polota 1.0 letnik 95 prsla cca 90 eur...
DraGO
Za 700€ jest mehanika nabijem nekam ... Mater jim ej računajo kt bi mel zlatarno mad.gif
jstdoma
(stepski volk @ 21 May 2010, 19:33) *

Cena nove - verjetno originalne - je huda: cca 670€

http://allmazda.net/parts/MX-5/
Symon
(jstdoma @ 27 May 2010, 20:44) *

Cena nove - verjetno originalne - je huda: cca 670€

Realno pa 70€, vse ostalo so marže. angry.gif
Grega_
(Symon @ 28 May 2010, 06:00) *

Realno pa 70€, vse ostalo so marže. angry.gif

Materiala pa za 20 Eur vse skupaj, da sestavijo.
Jah nimaš kaj, za drugič se je dobro prej pozanimati kaj in kako in če se da ceneje.
KAWAMAN
Realnost je pa nekje taka:

http://www.daparto.de/Kraftstoffpumpe/Mazd...I-NB/2-1137-561

tauko
50€ pumpa, ostalo pa deu blink.gif Jah, laike lohk hit okol prnesejo... sad.gif
stepski volk
Na jok mi gre ko tole berem sad.gif ...najraje bi jo snel in Močniku zabil v rit mad.gif
No ja vsaka šola nekaj stane... blush.gif
jures
(stepski volk @ 14 Jul 2010, 17:21) *

Na jok mi gre ko tole berem sad.gif ...najraje bi jo snel in Močniku zabil v rit mad.gif
No ja vsaka šola nekaj stane... blush.gif

Če bi ti to takoj povedal se sploh ne bi trudili.... glare.gif
stepski volk
(jures @ 15 Jul 2010, 08:17) *

Če bi ti to takoj povedal se sploh ne bi trudili.... glare.gif

Zdaj vem happy0158.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.