Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
P: Mazda 6 SPC CD 136 karavan
Mazda forum Slovenija > Razno > Mali oglasi
BOJČ
Od hiše gre res odličen avto... sad.gif V kratkem jo poslikam in objavim na Avtonetu, tole tu je samo informacija za vse tiste forumaše, ki avto poznate in bi morda koga zanimalo. (031 330 555)

BOJČ
(BOJČ @ 24 May 2010, 11:14) *

Od hiše gre res odličen avto... sad.gif V kratkem jo poslikam in objavim na Avtonetu, tole tu je samo informacija za vse tiste forumaše, ki avto poznate in bi morda koga zanimalo. (031 330 555)

Pa še link:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3817320&show=1

Za forumaše cena seveda ni zadnja, pa še kakšen bonbonček se najde biggrin.gif
Andriy
Hm, kako pa to da fomuraš prodaja mazdo, je mogoče vzrok za to finančno stanje ?
jures
(Andriy @ 26 May 2010, 22:25) *

Hm, kako pa to da fomuraš prodaja mazdo, je mogoče vzrok za to finančno stanje ?

Sigurno - ker je kupu CX7 happy0064.gif
Boss
Letos je bla tolk huda in snežena zima in je ugotovil, da rab 4WD tongue.gif
jures
Uklopko bo zdej guzvo delal s svojim fičotom smile.gif
uklopko
ha ha ha nebi o gužvanju po cesti na Rakitno, in to v snežnih razmerah ;P
Drugače pa če so gume zadovoljive in voznik kolikor toliko pozna avto in pa ima rad snežne razmere je tud 2kolesni pogon odličen ...........................seveda se pa nikakor ne more primerjat s 4wd bom pa morda Bojču naredil konkirenco s kako wrx ali evo oznako(ampak to so za 1x samo neuresničene sanje)
Deeyan
(uklopko @ 27 May 2010, 13:42) *

ha ha ha nebi o gužvanju po cesti na Rakitno, in to v snežnih razmerah ;P
Drugače pa če so gume zadovoljive in voznik kolikor toliko pozna avto in pa ima rad snežne razmere je tud 2kolesni pogon odličen ...........................seveda se pa nikakor ne more primerjat s 4wd bom pa morda Bojču naredil konkirenco s kako wrx ali evo oznako(ampak to so za 1x samo neuresničene sanje)

EVO ja, tut moje večne sanje whistling.gif
YavarYe X6V6
Mater ste mazdači pa neke druge firme omenjate, kaj je pa z MPS-ko narobe, mogoče to da jih je v slovenji manj kot 5 ? harhar.gif
uklopko
(YavarYe X6V6 @ 30 May 2010, 13:12) *

Mater ste mazdači pa neke druge firme omenjate, kaj je pa z MPS-ko narobe, mogoče to da jih je v slovenji manj kot 5 ? harhar.gif

Ko šiša Mazdo tongue.gif

jbg Mazda nima slovitega imena v ralyu-no sj ni z MPS-ko nič narobe samo pač jih ni nevem koliko na razpolago ni toliko priljubljena

YavarYe X6V6
(uklopko @ 30 May 2010, 13:16) *

Ko šiša Mazdo tongue.gif

jbg Mazda nima slovitega imena v ralyu-no sj ni z MPS-ko nič narobe samo pač jih ni nevem koliko na razpolago ni toliko priljubljena

Ti voziš to, recimo vsak dan-vsako furo ? confused0059.gif

Lej ummit je lani smo prišel na jap meet pa je dobil nagrado. To nč ne šteje ?
Deeyan
(YavarYe X6V6 @ 30 May 2010, 13:12) *

tut to je ql, sam kot športni avti so mi nekak bolj priljubljeni sedan modeli, čakamo na 6-ko MPS biggrin.gif
uklopko
(YavarYe X6V6 @ 30 May 2010, 21:38) *

Ti voziš to, recimo vsak dan-vsako furo ? confused0059.gif

Lej ummit je lani smo prišel na jap meet pa je dobil nagrado. To nč ne šteje ?

Ma sej vem no in tud ti veš kaj sm pač mislil a ne ? Sj veš ipreca ,ali evolušen je poznan bol kot pa če nekomu omeniš MPS-hitro se ti nevedneš zasmeji v glavo in te debelo gleda in si misli WTF?,ti pa njem u nazaj halo kaj si dobim PMS da ne veš kva je to zaen stroj smile.gif

joke
Symon
Mah Klopko nabav tanovega Megana RS pa si zmagal. V primerjavi s Fokusom RS ima realno samo dobrih 10 konjev več s tem, da je Focus še težji. So delali teste Focus vs Megane in so na dynotu ugotovili, da ima Focus bistveno manj od nazivnih 300hp, Megane pa večkot 250 in je na koncu Megane za veliko manj denarja isto hiter, sploh, če ima CUP podvozje.

Aja ups, tole bo izlet v banovce. harhar.gif
Boss
QUOTE(Symon @ 31 May 2010, 06:30) *

Aja ups, tole bo izlet v banovce. harhar.gif

ne v banovce.. to bo izlet na Renaultov forum blush.gif

hecem se da ne bo zamere happy0195.gif
Symon
(Boss @ 31 May 2010, 11:16) *

ne v banovce.. to bo izlet na Renaultov forum blush.gif
hecem se da ne bo zamere happy0195.gif

Hehe, valda ni zamere. tongue.gif Sem se pa mogu oglasiti zdaj ko vidim še kakšno drugo znamko in kak drug avto. V soboto sem naprimer vozil novega Cliota RS in lahko rečem, da me je podvozje res presenetilo. love0030.gif Motor je manj zanimiv kot moj ampak podvozje je pa resno love0076.gif

No sicer pa kar ima oznako RS, WRX, STi, MPS, M AMG ima ponavadi izvrstno podvozje. party0024.gif
uklopko
(Symon @ 31 May 2010, 11:36) *

Hehe, valda ni zamere. tongue.gif Sem se pa mogu oglasiti zdaj ko vidim še kakšno drugo znamko in kak drug avto. V soboto sem naprimer vozil novega Cliota RS in lahko rečem, da me je podvozje res presenetilo. love0030.gif Motor je manj zanimiv kot moj ampak podvozje je pa resno love0076.gif

No sicer pa kar ima oznako RS, WRX, STi, MPS, M AMG ima ponavadi izvrstno podvozje. party0024.gif

no no pozabil si na GTA oznako harhar.gif
Boss
QUOTE(uklopko @ 31 May 2010, 12:08) *

sam res w00t.gif
JozaGulikoza
(uklopko @ 31 May 2010, 12:08) *

Eh, to so zihr kkšne alfe! harhar.gif blush.gif tongue.gif
Symon
(JozaGulikoza @ 31 May 2010, 12:29) *

Eh, to so zihr kkšne alfe! harhar.gif blush.gif tongue.gif

No ja priznam tut Alfe z oznako GTA so baje stroji. blush.gif

tongue.gif harhar.gif
madmax
(Symon @ 31 May 2010, 12:30) *

No ja priznam tut Alfe z oznako GTA so baje stroji. blush.gif
tongue.gif harhar.gif

ja baje! whatever.gif

Clarkson & 147GTA:
http://www.youtube.com/watch?v=N0P54S8ESys tongue.gif
Jest
Hmmm... sem se hotel malo vkljuciti v debato, pa vidim, da nekomu smetimo mali oglas harhar.gif party0027.gif punk.gif
JozaGulikoza
(Jest @ 31 May 2010, 13:05) *

Hmmm... sem se hotel malo vkljuciti v debato, pa vidim, da nekomu smetimo mali oglas harhar.gif party0027.gif punk.gif

Bo zgleda iz malega postal velik (oglas)! party0024.gif dry.gif blush.gif
BOJČ
Za mojo 6ko je od petka položena ara. Me veseli, da ga bo vzel forumaš in nadaljeval njeno forumaško tradicijo biggrin.gif Ampak žal mi jo je pa vseeno sad.gif
Jest
(BOJČ @ 31 May 2010, 14:43) *

Za mojo 6ko je od petka položena ara. Me veseli, da ga bo vzel forumaš in nadaljeval njeno forumaško tradicijo biggrin.gif Ampak žal mi jo je pa vseeno sad.gif

Kako ti bo zal, ce si dobil se boljsi stroj smile.gif happy0158.gif
uklopko
(BOJČ @ 31 May 2010, 14:43) *

opa bojč a poznamo tega uporabnika?? wink.gif
tubitele
ne še wink.gif pravi, da se bo predstavil, ko bo mazda na dvorišču whistling.gif
uklopko
(tubitele @ 31 May 2010, 20:01) *

ne še wink.gif pravi, da se bo predstavil, ko bo mazda na dvorišču whistling.gif

happy0158.gif pošteno rečeno
jures
Pol lahko naprej svinjamo temo... blush.gif
mazdaman
ojnk ojnk
BOJČ
PRODANO, tema se lahko zaklene smile.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.