Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Aftermarket radio M6
Mazda forum Slovenija > Mazda > Tehnične težave, vzdrževanje in stroški
Aichi
Zanima me ena zadeva, se je kdo že lotil pri M6 (pre 2008) vgradnje normalnega DIN radia namesto tega original japonskega šrota? Če, kje se dobi nova blenda za sredinsko konzolo in kolk je s tem dela? happy0158.gif
KAALman
blende so se nekoč dobile na e-bayu, zdaj že dolgo nisem zasledil za 02-08 modele...

dela je kar nekaj...
Alex
(Aichi @ 28 May 2010, 22:29) *

Zanima me ena zadeva, se je kdo že lotil pri M6 (pre 2008) vgradnje normalnega DIN radia namesto tega original japonskega šrota? Če, kje se dobi nova blenda za sredinsko konzolo in kolk je s tem dela? happy0158.gif

Sej ni tako slab original radio (za serijsko vgrajene seveda).Je znamke JVC in je po testih med najkvalitetnejšimi.

Se pa da dobit kit (pri nakupu strogo preveri,če je kompaktibilen tudi za EUR tržišče).

http://www.shopping.com/-Metra+Stereo+Inst...Kit+for+Mazda+6
YavarYe X6V6
(Aichi @ 28 May 2010, 22:29) *

Ti govoriš o "navadnem" sistemu al Bose sistemu ?
Aichi
Če pogeldam, mislim da kar o socialni vstopni verziji, uno z radiem, ki ima en CD, tam se pa vse neha. Razmišljam vsaj o Mp3 in kakem USB vhodu, če pa spravim not še kaj boljšega z navigacijo + bluzobom, pa itak zmagam.
YavarYe X6V6
(Aichi @ 30 May 2010, 20:08) *

Če pogeldam, mislim da kar o socialni vstopni verziji, uno z radiem, ki ima en CD, tam se pa vse neha. Razmišljam vsaj o Mp3 in kakem USB vhodu, če pa spravim not še kaj boljšega z navigacijo + bluzobom, pa itak zmagam.

Če bi rad samo Mp3-je uporabi X-car link dela bp, kavliteta zvoka je seveda odvisan od kompresije(jaz uporabljem oa 192 kbps naprej) in vse lahko šaltaš na volanu.
Panter23
Tud jest iščem variante za aftermarket AR.
Je že kdo kaj našel pametnega?
Tiste maske na eBayu so res po 180 $ ... angry.gif

Huh, kolega je našel pri enem našem:

http://www.stal.si/docs/2010/cenik_REGENT_...oradie_2010.pdf

Sej niso resni s ceno .. 432€
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.