Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
MAZDA 323f 2.0 V6 GT PRODAM
Mazda forum Slovenija > Razno > Mali oglasi
1, 2
Marko_mx-3
Slišm smile.gif
Z M A J
Fajn da je (še nprej) u dobrih rokah! party0024.gif
BOBI
sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif jo ze pogresam le cuvaj jo
323 BA
(Hanco @ 20 Aug 2010, 20:04) *

usem hvala za čestitke happy0158.gif

avto je FENOMENALEN happy0064.gif happy0064.gif

Hočemo novo predstavitev v ustrezni temi! biggrin.gif
Deeyan
Hanco, baje jo že fajn turiraš w00t.gif
Hanco
ja majčken sm jo mogu sprobat smile.gif

avto je res nor happy0064.gif
Z M A J
Od dizlaških lastnosti, boš pogrešu le PORABO! tongue.gif dry.gif
Deeyan
razen, če si bo vgradil LPG
Hanco
hahaha kakšn LPG, rajš 2.5 V6 biggrin.gif

v primerjavi z stroškom avta, je tole 0 proti audiju.

happy0064.gif
Deeyan
(Hanco @ 23 Aug 2010, 17:28) *

hahaha kakšn LPG, rajš 2.5 V6 biggrin.gif

v primerjavi z stroškom avta, je tole 0 proti audiju.

happy0064.gif

pa še boljš uživancija je ane tongue.gif
BOBI
(Deeyan @ 23 Aug 2010, 21:15) *

pa še boljš uživancija je ane tongue.gif

dry.gif ko bote starejsi boste drugace razmisljali
Ploki
ka se bunis, sej nisi hotu met LPGja zarad sounda. angry.gif
ko ti bo pa sobe zapacalo al pa kaj podobnega (pa sploh ti ne privoscim!)... dry.gif
Deeyan
(Ploki @ 24 Aug 2010, 09:19) *

ko ti bo pa sobe zapacalo al pa kaj podobnega (pa sploh ti ne privoscim!)... dry.gif

kaj na zvoku je pol kaka razlika med plinom pa benzom?
Ploki
ma ne, edin performance drop je, odvisn kako dobro ti sprogramirajo... (mam se zmenek z yavarjem)
BOBI
(Ploki @ 24 Aug 2010, 09:19) *

dry.gif se enkrat si preberi zgornji post drugace pa ni slo zaradi saunda mene je mazda prisla ze skoraj 5000 eur prodavajo se pa za saj ves keko od 500 eur naprej pac niso 2.0 so samo 1.5 ti pa si zaj 2.5 vjago pa si kako car ker si dal 1500 eur za avto plus plin instalacija jaz pa sem komplet zavore obnovil,podvozje,nova platisca itd,in pol naj avto prodam za 1500 eur keko bi vsi dali kaj vam tu ni jasno hanco je dobo zelo dober avto za 3000 eur jaz pa sem sel v minus 1500 eur
Ploki
(BOBI @ 25 Aug 2010, 01:14) *

dry.gif se enkrat si preberi zgornji post drugace pa ni slo zaradi saunda mene je mazda prisla ze skoraj 5000 eur prodavajo se pa za saj ves keko od 500 eur naprej pac niso 2.0 so samo 1.5 ti pa si zaj 2.5 vjago pa si kako car ker si dal 1500 eur za avto plus plin instalacija jaz pa sem komplet zavore obnovil,podvozje,nova platisca itd,in pol naj avto prodam za 1500 eur keko bi vsi dali kaj vam tu ni jasno hanco je dobo zelo dober avto za 3000 eur jaz pa sem sel v minus 1500 eur

lej, sam da razcistiva.. nikjer nism napisu da ga za PREVEC prodajas... ce bi bil tvoj takrat na trgu bi verjetno sel ze sam zaradi stanja stevca po tvojega.
pa se lepe felge si mel obute...

drugo, edino na kar je moja "pikra" pripomba letela je na tvoj odpor proti LPGju ki bi resil problem porabe (ki naj bi bil glavni vzrok)

je pac tako, isti trenutek ko v avto "vlozis" si se nafuku. js sm dal za svojega 1500 pa noter plinski sistem ki ma prodajno vrednost na avtu tops 700e, pa izpusni sistem za 800e ki ma na avtu prodajno vrednost 100e al pa nic. :/ heh
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.