(BOBI @ 25 Aug 2010, 01:14)

se enkrat si preberi zgornji post drugace pa ni slo zaradi saunda mene je mazda prisla ze skoraj 5000 eur prodavajo se pa za saj ves keko od 500 eur naprej pac niso 2.0 so samo 1.5 ti pa si zaj 2.5 vjago pa si kako car ker si dal 1500 eur za avto plus plin instalacija jaz pa sem komplet zavore obnovil,podvozje,nova platisca itd,in pol naj avto prodam za 1500 eur keko bi vsi dali kaj vam tu ni jasno hanco je dobo zelo dober avto za 3000 eur jaz pa sem sel v minus 1500 eur
lej, sam da razcistiva.. nikjer nism napisu da ga za PREVEC prodajas... ce bi bil tvoj takrat na trgu bi verjetno sel ze sam zaradi stanja stevca po tvojega.
pa se lepe felge si mel obute...
drugo, edino na kar je moja "pikra" pripomba letela je na tvoj odpor proti LPGju ki bi resil problem porabe (ki naj bi bil glavni vzrok)
je pac tako, isti trenutek ko v avto "vlozis" si se nafuku. js sm dal za svojega 1500 pa noter plinski sistem ki ma prodajno vrednost na avtu tops 700e, pa izpusni sistem za 800e ki ma na avtu prodajno vrednost 100e al pa nic. :/ heh