Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
MAZDA 323f 2.0 V6 GT PRODAM
Mazda forum Slovenija > Razno > Mali oglasi
1, 2
BOBI
sad.gif evo se mene je nekaj zadelo da pisem norije ampak tak je torej prodam avto ki je res ohranjen v nulo na njem so nova platisca in gume, zatemnjena stekla, vgrajene h&r vzmeti,razen radia ostane vso ozvocenje,dam se alu platisca z zimskimi gumami,prevozenih 133000km motor odlicen,avto nikjer nima rje,napikan je spredaj od kamenja cena je zato proti ostalim kar visoka 3500 eur lahko pa brez platisc za 3000eur,pustim cestnino in se vinjeta je gor
sad.gif sad.gif
Ploki
Zakaj ?! blink.gif
BOBI
(Ploki @ 29 May 2010, 13:48) *

Zakaj ?! blink.gif

dry.gif zaradi navornika ali kot pravi uklopko traktora,zdaj bom delal malo vec km zaradi sluzbe in pri moji tezki nogi mi v6 prevec spije
Ploki
kaj pa LPG?
Deeyan
(Ploki @ 29 May 2010, 14:03) *

kaj pa LPG?

ravn to sm hotu uprašat blink.gif
BOBI
angry.gif v zivljenju nikoli to me sploh ne mika pa tudi ce bi mel 3.0 motor avto naj gre na bencin za kaj je naret in je to to in ko das gas lepo zapoje,ta plin mi je cist anti
mazdaman
Škoda je avta vstran dajat od hiše se ti ne zdi pa glih zdaj ko si ga porihtal? sad.gif
Deeyan
(BOBI @ 30 May 2010, 03:25) *

angry.gif v zivljenju nikoli to me sploh ne mika pa tudi ce bi mel 3.0 motor avto naj gre na bencin za kaj je naret in je to to in ko das gas lepo zapoje,ta plin mi je cist anti

A menjaš za C-jko tongue.gif
Ploki
a prodas sam felge mogoc?
kere so sploh gor. to tiste crne ane? a originalne mas? prodas sam originalne?

cist informativno sprasujem.

jaz bi pa na tvojem mestu raje razmislil o LPG kot o dizlu unsure.gif
YavarYe X6V6
(BOBI @ 30 May 2010, 03:25) *

Sam tolk zvok se na LPG-ju NIČ ne spremeni, tako da to ne more bit izgovor, kaj boljšega se spomni. biggrin.gif
tauko
Sej ne da bi moril pa pacal temo, samo moje mnenje je, da ga pri tej ceni ne boš ali zlahka prodal ali pa nemogoče da bi ga prodal. Mogoče kakemu res ornk fanatiku. Res, da so želje in pričakovanja velika, a ostati je treba nekako na realnih tleh. Drugače pa veliko sreče pri prodaji. notworth.gif
BOBI
(tauko @ 30 May 2010, 13:16) *

Sej ne da bi moril pa pacal temo, samo moje mnenje je, da ga pri tej ceni ne boš ali zlahka prodal ali pa nemogoče da bi ga prodal. Mogoče kakemu res ornk fanatiku. Res, da so želje in pričakovanja velika, a ostati je treba nekako na realnih tleh. Drugače pa veliko sreče pri prodaji. notworth.gif

biggrin.gif vem ja saj se mi ne mudi s prodajo saj cena ni zadnja samo poceni ga ne dam ker je porihtan v nulo drugi avto ze mam zaran bo mazda pac ostala ce nebo kupca in bo sla v totalno predelavo za avtoshowe

(YavarYe X6V6 @ 30 May 2010, 13:10) *

Sam tolk zvok se na LPG-ju NIČ ne spremeni, tako da to ne more bit izgovor, kaj boljšega se spomni. biggrin.gif

pac ne maram plina
Boss
QUOTE(BOBI @ 30 May 2010, 17:50) *

pac ne maram plina

blush.gif pssst, ne na glas
YavarYe X6V6
(BOBI @ 30 May 2010, 17:50) *

pac ne maram plina

Verjetn ker je vožnja z njim cenejša kot za navorom, če gledamo zraven še redno vzdrževanje.
Tisto o dizlih brez težav nam omenjal devil.gif
Ploki
ej mas kere felge za prodat smile.gif ?
original 16ke al pa te crne posebej?
BOBI
biggrin.gif cena za forumase 3200 eur taki ko je z radiom vred brez alu platisc in radia pa 2500 eur zadnja cena
BOBI
dry.gif ki ste V6 ljubitelji
Deeyan
(BOBI @ 12 Jul 2010, 11:06) *

dry.gif ki ste V6 ljubitelji

sej smo ljubitli, sam ni dnarja, pa še enga avta bi se mogu znebit prej, razn, če je možna menjava tongue.gif
BOBI
sad.gif 2200 ceneje pa ne gre ta teden se je registriran morem odjavit da registriram audia mazda bo pa stala pod milim nebom in razpadala sad.gif sad.gif sad.gif dokler se je nebo en usmilil
Deeyan
Bobi, js bi se je usmilu, ampak žal nemorem, oz. nesmem sad.gif
Symon
(Deeyan @ 7 Aug 2010, 19:58) *

Bobi, js bi se je usmilu, ampak žal nemorem, oz. nesmem sad.gif

Prodajaj svojo 323C magar pod ceno pa verjemi, da ko boš odpeljal svojo 323F V6 ti ne bo žal, da si zamenjal. cool.gif
Deeyan
(Symon @ 8 Aug 2010, 05:15) *

Prodajaj svojo 323C magar pod ceno pa verjemi, da ko boš odpeljal svojo 323F V6 ti ne bo žal, da si zamenjal. cool.gif

ne dam izpod 1500€ pa fertik biggrin.gif po kakih 2 letih ja smile.gif
wiperboy
(BOBI @ 7 Aug 2010, 18:39) *

sad.gif 2200 ceneje pa ne gre ta teden se je registriran morem odjavit da registriram audia mazda bo pa stala pod milim nebom in razpadala sad.gif sad.gif sad.gif dokler se je nebo en usmilil

pomoje si mazda ne zasluži razpadanja pod milim nebom rajši vsranega[i][u] audia ven postavi
Deeyan
(wiperboy @ 8 Aug 2010, 14:56) *

pomoje si mazda ne zasluži razpadanja pod milim nebom rajši vsranega[i][u] audia ven postavi

happy0064.gif
Ploki
(Deeyan @ 8 Aug 2010, 10:28) *

ne dam izpod 1500€ pa fertik biggrin.gif po kakih 2 letih ja smile.gif

se hecas? kok km pa mas? moja je mela neki cez 200k pa je bila cenej kot ti postavlas ceno smile.gif

tale bobijeva ma 2x manj skoraj... cena je 100% fer taka kot je.

ce ne bi bila rdeca bi mi bilo mogoce celo zal wink.gif
Deeyan
(Ploki @ 8 Aug 2010, 16:55) *

se hecas? kok km pa mas? moja je mela neki cez 200k pa je bila cenej kot ti postavlas ceno smile.gif

tale bobijeva ma 2x manj skoraj... cena je 100% fer taka kot je.

ce ne bi bila rdeca bi mi bilo mogoce celo zal wink.gif

js vem, da je cena pretirana, zakaj ti bo pa jasn tukile wink.gif aja, nafuranih ma pa 135.000

http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=3671&st=40
Ploki
ma ja, tak je ce v avto vlagas, vecinoma stran vrzen denar. smile.gif noces vedet kolk sem jaz dal za kompleten izpusni sistem, skoraj tok kokr je avto vreden tongue.gif
Deeyan
(Ploki @ 8 Aug 2010, 18:36) *

ma ja, tak je ce v avto vlagas, vecinoma stran vrzen denar. smile.gif noces vedet kolk sem jaz dal za kompleten izpusni sistem, skoraj tok kokr je avto vreden tongue.gif

vrjamem ja, zato pa pravim, da mam avto rajš še kake 2 lete kot pa da ga dam izpod te cene, pa zdej pridejo še H&R vzmrti gor, pa pdovozje od GT-jke, tak da bo C-jka še najbrž neki cajta ostala, in ker se bom že podvozja lotu je čist useen, če se bom še mašine tongue.gif
mazdaman
Če kupi kdo dva xedosa za 1000 potem vzamen biggrin.gif
Symon
(Deeyan @ 8 Aug 2010, 18:57) *

vrjamem ja, zato pa pravim, da mam avto rajš še kake 2 lete kot pa da ga dam izpod te cene, pa zdej pridejo še H&R vzmrti gor, pa pdovozje od GT-jke, tak da bo C-jka še najbrž neki cajta ostala, in ker se bom že podvozja lotu je čist useen, če se bom še mašine tongue.gif

Človek Božji al pa, če tist denar daš na stran za V6 ne pa, da boš še 2 leti samo fantaziral. party0035.gif Ko bi ti vedel koliko smo eni v avte zmetali pa smo jih potem prodali po bistveno bolj fer ceni.
BOBI
(wiperboy @ 8 Aug 2010, 14:56) *

biggrin.gif malo sn mogo tak napisat mam garazo pri kolegi za mazdo tak da ni panike
Deeyan
(Symon @ 8 Aug 2010, 21:40) *

Človek Božji al pa, če tist denar daš na stran za V6 ne pa, da boš še 2 leti samo fantaziral. party0035.gif Ko bi ti vedel koliko smo eni v avte zmetali pa smo jih potem prodali po bistveno bolj fer ceni.

nebom fantaziru, delal se bo naprej wink.gif
BOBI
happy0158.gif mazda bo verjetno prodana ampak trenutno je na dopustu ker sem jo posodo nasemu Štrausu da je sel lahko na morje ker kot vete je njemu potisno raztrgalo je pa tudi on eden moznih kupcev se tudi o tej opciji menima ker njemu zaupam in mu lahko dam na obroke mazdico
wiperboy
(BOBI @ 8 Aug 2010, 22:10) *

biggrin.gif malo sn mogo tak napisat mam garazo pri kolegi za mazdo tak da ni panike

aja ko smo že pri tem kak pa kaj štrausov projekt maš kaj novih slikic ali sem kje zamudil temo z slikami gotovega produkta z0tdntknw.gif
Hanco
(BOBI @ 9 Aug 2010, 11:23) *

happy0158.gif mazda bo verjetno prodana ampak trenutno je na dopustu ker sem jo posodo nasemu Štrausu da je sel lahko na morje ker kot vete je njemu potisno raztrgalo je pa tudi on eden moznih kupcev se tudi o tej opciji menima ker njemu zaupam in mu lahko dam na obroke mazdico

Bobi jst kupm smile.gif se slišva jutri happy0158.gif
canyon
a je avto prodan k ni več oglasa na avto.net ??
nisde
Jp, kolega ga bo uzeu biggrin.gif
Symon
(nisde @ 16 Aug 2010, 19:36) *

Jp, kolega ga bo uzeu biggrin.gif

Pa kaj bi zdaj vsi v Domžałah kupili V6? tongue.gif
nisde
A ni to fajn biggrin.gif 3 V6-ke v DomžaŁama tongue.gif
BOBI
biggrin.gif ja kot kaze koncno zmenjena z hancotom in bo avto v petek pri njem
Hanco
happy0158.gif happy0158.gif happy0158.gif happy0158.gif

najbl veseu smile.gif party0024.gif
JozaGulikoza
Čestitke za nakup! party0024.gif happy0158.gif
Deeyan
(Hanco @ 17 Aug 2010, 00:36) *

happy0158.gif happy0158.gif happy0158.gif happy0158.gif

najbl veseu smile.gif party0024.gif

kupu boš res odličen avto wink.gif čestitam happy0158.gif
Hanco
hvala vsem smile.gif bom u soboto poročal smile.gif
JozaGulikoza
Audija trahtarja nej pa mat fura, pa bo vouk sit in koza cela! party0024.gif tongue.gif
Hanco
(JozaGulikoza @ 17 Aug 2010, 10:39) *

Audija trahtarja nej pa mat fura, pa bo vouk sit in koza cela! party0024.gif tongue.gif

haha biggrin.gif biggrin.gif tocn tko bo harhar.gif
Štraus
Ja res si lahko vesel ker avto je vreden svojega denarja sem jo imel 10 dni v uporabi in še enkrat hvala Bobiju ki se je sam ponudo da mi jo posodi in zaupa ker je moja tik pred dopustom odpovedala.
bleki
(Štraus @ 19 Aug 2010, 19:21) *

Ja res si lahko vesel ker avto je vreden svojega denarja sem jo imel 10 dni v uporabi in še enkrat hvala Bobiju ki se je sam ponudo da mi jo posodi in zaupa ker je moja tik pred dopustom odpovedala.

a dj dj , mazde se ne kvarijo !!!!
STAJERC
(bleki @ 19 Aug 2010, 19:51) *

a dj dj , mazde se ne kvarijo !!!!

Sj se ne, je bil pač preveč grob z menjalnikom tongue.gif
Hanco
usem hvala za čestitke happy0158.gif

avto je FENOMENALEN happy0064.gif happy0064.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.