Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
12 V v tičnica v prtljažniku M6
Mazda forum Slovenija > Mazda > Tehnične težave, vzdrževanje in stroški
polde
Kupil sem električno hladilno torbo, misleč, da imam v prtljžniku moje m6 karavan priključek za štrom. Priključka ni. Sedaj tuhtam, kako v prtljažnik napeljati štrom. Ciganska rešitev je podaljšek iz vtičnice preko kabine v prtljažnik (bljah)
Ali je imel kdo kak podpoben probem in kako mu ga je upelo rešit?
Hvala!
Jero
uzamš čist en običn kabl za zvočnike, prklopš na akomulator, valda daš zihrngo umes, in napelješ po pragu do prtljažnika. ta je najbl simpl. lah pa s fuseboxa potegnš pa tm namontiraš še varovalko itd...
uklopko
če si kje iz okolica LJ ti lahko pomagam pri temu wink.gif če slučajno nebi vedu!
pa še nekaj samo navaden kabel za zvočnike bo malo švoh (razen 2.5kvadrat) tolk bi dal jaz sj veš razdalja od akom-prtlažnika je cca 4 m izgube in sam porabnik itd... lp
Deeyan
lohk pa enostavno razkiraš en polnilc za telefon, odrežeš vtič stran, ga podaljšaš in lohk kamot izklopiš kadar hočeš.
jures
(Deeyan @ 1 Jun 2010, 15:11) *

lohk pa enostavno razkiraš en polnilc za telefon, odrežeš vtič stran, ga podaljšaš in lohk kamot izklopiš kadar hočeš.

Pazi polnilci imajo znižanje napetosti v vtiču, ker telefon pa se še danes polni z 12V - vse je na 4-5V....kot USB
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.