Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Prodam Mazdo 323f 1.8 po delih
Mazda forum Slovenija > Razno > Mali oglasi
PeW
Prodam mazdo 323f 1.8 16V letnik 2000 po delih ali celo! avto je spredaj uničen in tudi armaturka je!

http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=3835971
Deeyan
u mater, kaj je pa blo? blink.gif
uklopko
uuu mater zgleda kot bi v drog prletu -upam da je s tabo vse ok lp
BOBI
sad.gif u to pa je poclo
Grega_
Ufff tole pa je vsekal, upam da ste vsi kateri ste bili v avtu ok.
PeW
sem bi sam v avtu in lahko samo rečem hvala bogi da je bla mazda in da ni bil kakšen clio happy0158.gif avto je spredaj totalka sfukan, 100km/h direta v kapelico sad.gif motor je zabilo 30cm nazaj in menjalnik lih tako, celo armaturko sfukalo meni pa je zbilo 2 zoba, desno koleno, levi komolec in desni gležen mam sfukan in vrat, prsni koš pa glava me bolijo zaradi airbaga sad.gif
jures
Fak, hvala Mazdi, sam da si cel, drugače pa škoda mazdice
Symon
O fak. Pocajtaj se. Pa, da ne boš mislil, Renaulti so že lep čas eni bolj varnih avtov kar preveri tukaj. wink.gif Sicer si jo pa še dobro odnesel. wink.gif
Grega_
(Symon @ 2 Jun 2010, 11:53) *

O fak. Pocajtaj se. Pa, da ne boš mislil, Renaulti so že lep čas eni bolj varnih avtov kar preveri tukaj. wink.gif Sicer si jo pa še dobro odnesel. wink.gif

Naj jih začnejo 80 km/h v zid tolčt....že na splošno pravim da bi morali zvišati km/h. Pri 50 km/h so že vsaka jajca cela, ni čudno da ima že skoraj vsak avto 4-5 zvezdic. PeW se vidi koliko je to moralo vsekat, pa vem da je kapelca beton od betona, hvala bogu da si več ali manj cel. Pa čimprejšnje okrevanje.
Symon
(Grega_ @ 2 Jun 2010, 12:59) *

Naj jih začnejo 80 km/h v zid tolčt....že na splošno pravim da bi morali zvišati km/h. Pri 50 km/h so že vsaka jajca cela, ni čudno da ima že skoraj vsak avto 4-5 zvezdic. PeW se vidi koliko je to moralo vsekat, pa vem da je kapelca beton od betona, hvala bogu da si več ali manj cel. Pa čimprejšnje okrevanje.

Saj, če se ne motim bodo zvišali kriterije. Mogoče bo več o tem vedel Boss.

Sicer pa kot si rekel, če je res priletel 100km/h v zid potem je rojen pod srečno zvezdo, da je samo toliko polomljen. ashamed0001.gif
PeW
no naj se na začetku vsem opravičim za vse moje nevšečnosti ki sem jih povzročil na tem forumu sad.gif Vam pa garantiram da je šlo 100km/h direta v kapelico ki ji ni prav nič! vogal je skoraj cel! Pa reševalci in gasilci so dobili klic da sem mrtev ker sem bil slabih 10 minut v nezavestii! srečo sem še mel ker je nasproti mene šel kamijon od primorja! in dosti ljudi govori da so francosko avti boljši v varnosti kot japonski ampak mislim da ni tako!

evo še kraj nezgode sad.gif
BOBI
sad.gif kaj je pa bil vzrok da si sel v kapelco
JozaGulikoza
U jebote, pa še direkt v vogal je počlo, se prav se vsa sila skoncentrira na zelo ozek pas! dry.gif blush.gif
PeW
ma z 1 sekundo me j zmankalo in ko sem odpru oči sem bil že v kapelci sad.gif
ja nej bilo lušno ne! ko zdej pogledam avto me kar žalost prime mad.gif
Boss
ojej... ne zgleda lepo sad.gif

Sam da se še cerkveni predstavniki ne spravijo nate, ker si "znesel" nad sakralnim objektom blush.gif
Symon
(Boss @ 2 Jun 2010, 17:08) *

Sam da se še cerkveni predstavniki ne spravijo nate, ker si "znesel" nad sakralnim objektom blush.gif

Upam, da ne bo kdo zameril ampak lahko so čisto tiho ker imajo izgleda itak žegnano kapelico, zato je pa ostala brez poškodb!
Deeyan
Pew, važn da teb ni nč hujšga.
Deeyan
Pew, v kakem stanju je motor? predvidevam, da je uničen, al se motim?
PeW
motorja ni več, tudi školka je šla. kar je ostalo je: obojne zadnje vrata, sprednja desna vrata, levo in desno ogledalo, kofana ter zadnje luči!
PeW
http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=3835971

Na razpolago:
-sprednja desna vrata in zadnja leva in desna vrata
-zadnja kofana
-zadnje luči
-levo in desno vzratno ogledalo
-4 alu feltne z gumami 195-50-15 sprednja leva je prerezana
-guma za kofano
323 BA
Imaš PM.
PeW
(323 BA @ 19 Jun 2010, 16:36) *

Imaš PM.

kej nej bi to pomenilo?
Deeyan
(PeW @ 19 Jun 2010, 17:30) *

kej nej bi to pomenilo?

private message (zasebno sporočilo) wink.gif
PeW
(Deeyan @ 19 Jun 2010, 22:28) *

private message (zasebno sporočilo) wink.gif

ja sej sm ti že odpisu.
.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.