Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Odboj sonca (bleščanje) od armaturke
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
JozaGulikoza
Zdravo!

Me zanima če ma kdo kakšno rešitev za to neprijetnost.

Namreč učeri sm se vozu iz Velenja, proti Kamniku, se prav cev cajt bulil v sonce, katero se svetovno odbija ravno od armaturke v vetrobransko steklo! blush.gif

Zdej kako bi takšno težavo vsaj omilil? Jz sm že študiru, da bi kr kakšno cunjo tm čez vrgu, k slabš ne more bit kokr je že blo! A obstaja kakšna efektivnejša rešitev? blush.gif dry.gif

LP!

B.
Rocky
soncna ocala pomagajo biggrin.gif
lesko
voz se ponoč ph34r.gif
janik
Ne glancaj armature s svetlečimi čistilnimi sredstvi. Meni so to enkrat naredili v avtopralnici in sem nato zahteval, da naj mi ves tisti svetleči glanc odstranijo.
JozaGulikoza
Upam da niso uporabil tagrobga šmirgla? blush.gif tongue.gif
Grega_
Sončna očala so edina rešitev, jest je z ničemer ne glancam in se vseen sonce odbija kot pri norcih wallbash.gif
Boss
V rikverc pelji devil.gif
uklopko
evo ti pameten nasvet!

Pretapiciraj armaturko v kašno microfibro (kot imajo to opelice) al pa kako ovčko gor kot to imajo v tuniziji taxisti wink.gif
JozaGulikoza
(Boss @ 7 Jun 2010, 11:55) *

V rikverc pelji devil.gif

Ampak u tem primeru še zmer ne smem gledat kam peljem, ker pol bi bil na istem! whatever.gif whistling.gif
lesko
(uklopko @ 7 Jun 2010, 12:06) *

evo ti pameten nasvet!

Pretapiciraj armaturko v kašno microfibro (kot imajo to opelice) al pa kako ovčko gor kot to imajo v tuniziji taxisti wink.gif

nekej tazga, pa še pozim bo prijetneje
Boss
QUOTE(JozaGulikoza @ 7 Jun 2010, 12:22) *

Ampak u tem primeru še zmer ne smem gledat kam peljem, ker pol bi bil na istem! whatever.gif whistling.gif

a tud, če samo v lev pa desn špegu gledaš z0tdntknw.gif
JozaGulikoza
Nism še probu! blush.gif
Jero
Dej flockat armaturo, tko k je v rally avtih, pri nas to dela jemc se mi zdi.

schurda
Polarizacijska sončna očala ti bodo tu veliko pomagala. Verjetno je bilo sonce ravno pod takim kotom, da bi se skoraj vsa svetloba porezala.

brewstrov kot
uklopko
(Jero @ 8 Jun 2010, 07:19) *

Dej flockat armaturo, tko k je v rally avtih, pri nas to dela jemc se mi zdi.

Točno to sem mislil happy0158.gif
.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.