Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
jermeni
Mazda forum Slovenija > Mazda > Tehnične težave, vzdrževanje in stroški
damjan008
pozdravljeni

mene pa zanima če kdo ve na koliko km se menjajo jermeni pri m6 1,8 bencinar imam 120k(ne mislim od ventilov saj ima ketno)
uklopko
Ponavadi zamenjaš na tavelkem servisu oz. po potrebi!
Malo ga obrni in poglej če je napokan potem? če zgleda slab in je napokan treba menjat če ni tako slab menjaj zaradi preventive wink.gif

Moje mnenje (tudi sam ga bom na tem servisu 102kkm zamenjal neglede na to, v kakšnem stanju je)
YavarYe X6V6
Js sem ga zamnjel na 100 kkm, preventivno, ker za tistih ušivih 20€ me pa tud nau pobral, če bi mi pa kjerkoli (pri moji uporabi ne blo nč čudnega)crknil, bi blo veliko dražje.
Za zamnavo pa rabiš vsaj 2 pomočnika in računalnik, drugače ga ne dobiš nazaj gor. blush.gif
Marko_mx-3
To je mišljen micro jermenj?

Zakaj pa rabiš računalnik?
uklopko
(YavarYe X6V6 @ 10 Jun 2010, 22:38) *

Js sem ga zamnjel na 100 kkm, preventivno, ker za tistih ušivih 20€ me pa tud nau pobral, če bi mi pa kjerkoli (pri moji uporabi ne blo nč čudnega)crknil, bi blo veliko dražje.
Za zamnavo pa rabiš vsaj 2 pomočnika in računalnik, drugače ga ne dobiš nazaj gor. blush.gif

tako je da ga znaš nazaj naštrlaz moraš bit kar malo študeran že.
Računalnik pa zato da gledaš slikco kako je jermen speljan (a imam prav yavarye)
YavarYe X6V6
(Marko_mx-3 @ 10 Jun 2010, 22:56) *

To je mišljen micro jermenj?

Zakaj pa rabiš računalnik?

Računalnik zato da ga znaš nazaj napeljat, ker je drugače skoz ene pol metra predolg.
Celotna dolžina je 3,2 m, pol pa veš kolikokrat je zavit.
Boss
QUOTE(YavarYe X6V6 @ 11 Jun 2010, 07:12) *

Računalnik zato da ga znaš nazaj napeljat, ker je drugače skoz ene pol metra predolg.
Celotna dolžina je 3,2 m, pol pa veš kolikokrat je zavit.

Če ti pa ostane, kej jermena nardiš pa skrajševalni vozel pa je glih tko dobr tongue.gif
YavarYe X6V6
(Boss @ 11 Jun 2010, 08:48) *

Če ti pa ostane, kej jermena nardiš pa skrajševalni vozel pa je glih tko dobr tongue.gif

Pol mal trese, sam je pa ql. biggrin.gif
.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.