Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Nova mazda 3 - avtoplin
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
Bossek
Zanima me če kdo ve ali pri novih mazdah z 2.0 i-stop mašino lahko vgradiš avtoplin?
Je že kdo ob nakupu nove mazde takoj dal vgraditi avtoplin? Mogoče dajo to že kar pri trgovcu?
jures
(Bossek @ 15 Jun 2010, 10:46) *

Zanima me če kdo ve ali pri novih mazdah z 2.0 i-stop mašino lahko vgradiš avtoplin?
Je že kdo ob nakupu nove mazde takoj dal vgraditi avtoplin? Mogoče dajo to že kar pri trgovcu?

Ha ha imaš zanimiv nick - si kot podmladek našega Bossa smile.gif

Ja zanimivo vprašanje, namreč plin bo delal a vsakič ko se bo mašina ugasnila bo zaštarala z bencinom nazaj in preklopila na plin....vsaj po moje

Tako da 100% od zagona in segretja ne bo stalno na plinu.

Vprašanje je na kake vožnje greš, če si mestni voznik ali tudi dolgoprogaš, in koliko km letno....
Bossek
bolj me zanima če je kaj problem zaradi i-stopa
da, se zaradi tega ne bi dalo vgradit avtoplina

mam pa tko vožnjo 30km relacija (žiri-lj) potem pa pač mestno po lj pa potem nazaj relacijo smile.gif
jures
(Bossek @ 15 Jun 2010, 11:57) *

mam pa tko vožnjo 30km relacija (žiri-lj) potem pa pač mestno po lj pa potem nazaj relacijo smile.gif

masina ostane tako kot je...ti bo primus odgovoril
YavarYe X6V6
(Bossek @ 15 Jun 2010, 11:57) *

OOO še en z doline. happy0158.gif
Bossek
Da ne odpiram nove teme.

Kako pa je pri nakupu nove mazde, se laho kar s trgovcem (recimo ac) dogovoriš, da ti oni dajo vgradit plin (in s tem ne zgubiš garancije)?
jures
Ne ne, kar sam vgradis...razen ce ne mislis 3x preplačati (pa še to po moje ne bi naredili)

Nekateri s svojim servisom nismo imeli nikakršnih težav....se mi zdi da je to prav volja vsakega servisa posebej....
slidy
(Bossek @ 28 Jun 2010, 17:08) *

Da ne odpiram nove teme.

Kako pa je pri nakupu nove mazde, se laho kar s trgovcem (recimo ac) dogovoriš, da ti oni dajo vgradit plin (in s tem ne zgubiš garancije)?

Saj ne izgubiš garancije. Vsaj tako so meni zatrdili inzaenkrat tako tudi velja. Vsaj na servisu v BTC-ju.
sdspecy
(jures @ 28 Jun 2010, 17:18) *

Ne ne, kar sam vgradis...razen ce ne mislis 3x preplačati (pa še to po moje ne bi naredili)

Tegale nekak nikol ne zastopim... a nebi to morala to bit v bistvu konkurenčna prednost trgovca?!?!?!? whatever.gif
Ponudba novega avta na plin, namreč...

Bemti, balkaaaan mad.gif wallbash.gif
Bossek
(sdspecy @ 2 Jul 2010, 13:49) *

Tegale nekak nikol ne zastopim... a nebi to morala to bit v bistvu konkurenčna prednost trgovca?!?!?!? whatever.gif

ne bi blo slabo ja

torej če kak mazda trgovec bere naj da akcijo Mazda 3 2.0 i-stop TX oprema z avtoplinom biggrin.gif
jures
(sdspecy @ 2 Jul 2010, 13:49) *

v sloveniji bo treba se veliko čokolešnikov pojest da do tega pride...

Na Hrvaškem je pa vsak tretji jumbo plakat akcija s plinom....
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.