Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
mazda 6 1.8 bencinar(2003)
Mazda forum Slovenija > Mazda > Tehnične težave, vzdrževanje in stroški
Janez22
Če je avto mrzel pa da speljem mi ko spuščam sklopko v določenem položaju avto zelo zatrese ko pa spustim do konca se pa umiru,nevem ali je narobej kaj s sklopko ali kaj drugega,prosim da če kdo kaj ve glede tega naj sporoči!

lep pozdrav!

YavarYe X6V6
(Janez22 @ 16 Jun 2010, 20:31) *

Če je avto mrzel pa da speljem mi ko spuščam sklopko v določenem položaju avto zelo zatrese ko pa spustim do konca se pa umiru,nevem ali je narobej kaj s sklopko ali kaj drugega,prosim da če kdo kaj ve glede tega naj sporoči!

lep pozdrav!

Malo pobrskaj, smo imeli pred kratkim debato na to temo.
Ker sem ravno dobre volje vo ti KLIK
3mazda
Tudi jaz imam enake probleme na M6 1.8 . Nekaj sem našprical s WD-40 in namazal s mastjo okrog drogovja nad menjalnikom in okrog cilindra sklopke (zglobi so bili zelo suhi - očitno na servisu nič ne mažejo). Trenutno nič ne trese, samo sem v dvomih, da sem zadevo rešil. Do sedaj je tresenje bilo izrazito, ko je bil dež, sedaj pa se mi občasno pojavi tudi ko je suho.

Tudi jaz sprašujem kje je vzrok te težave.
Ploki
men je isto delalo na 323F stari
Janez22
(Ploki @ 17 Jun 2010, 14:01) *

men je isto delalo na 323F stari

ali si težavo odpravil!

(YavarYe X6V6 @ 16 Jun 2010, 23:08) *

Malo pobrskaj, smo imeli pred kratkim debato na to temo.
Ker sem ravno dobre volje vo ti KLIK

sem prebral tisto debato,vendar niste prišli do zaključka!

(3mazda @ 17 Jun 2010, 09:32) *

Tudi jaz imam enake probleme na M6 1.8 . Nekaj sem našprical s WD-40 in namazal s mastjo okrog drogovja nad menjalnikom in okrog cilindra sklopke (zglobi so bili zelo suhi - očitno na servisu nič ne mažejo). Trenutno nič ne trese, samo sem v dvomih, da sem zadevo rešil. Do sedaj je tresenje bilo izrazito, ko je bil dež, sedaj pa se mi občasno pojavi tudi ko je suho.

Tudi jaz sprašujem kje je vzrok te težave.

ja men najbl trese ko je avto mrzel,u dežju še nism najbol opazil!

a pa si ti za svoj problem peljal kaj na servis,ali so kaj ugotovili!
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.