Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Vato odpadi v Avstriji
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
PeW
Lep pozdrav!
Mojega kolega zanima če ve kdo od vas za kakšen odpad v avstriji kjer imajo mazde? Sicer pa rabi motor za mazdo 323f ba po možnosti 1.8! po italiji vem da je revščina z japonskimi avti sploh pa z mazdami! sedaj ma 1.5 motor in bi dal noter 1.8 da bi bil bolj poskočen biggrin.gif in še zanima ga če paše od mazde 323fBJ model 1.8 motor v mazdo 323f ba?
LP rok

Se opravičujem za naslov. AVTO ODPADI V AVSTRIJI biggrin.gif
mazda3 2010
Bil je včasih iz naših krajev Purkowitzer (tel.: 0043 4232 2519) v Völkermarktu, sedaj pa mislim da ima zastopstvo samo še za škodo-nisem ziher. Vprašaj jih, ziher pa poznajo kakšen avto odpad. Mislim pa da govorijo tud našo špraho.
Deeyan
(PeW @ 17 Jun 2010, 12:53) *

Lep pozdrav!
Mojega kolega zanima če ve kdo od vas za kakšen odpad v avstriji kjer imajo mazde? Sicer pa rabi motor za mazdo 323f ba po možnosti 1.8! po italiji vem da je revščina z japonskimi avti sploh pa z mazdami! sedaj ma 1.5 motor in bi dal noter 1.8 da bi bil bolj poskočen biggrin.gif in še zanima ga če paše od mazde 323fBJ model 1.8 motor v mazdo 323f ba?
LP rok

Se opravičujem za naslov. AVTO ODPADI V AVSTRIJI biggrin.gif

ttak motor bi js tut rabu, če boš kje zvedu za kej se tut js priporočam biggrin.gif
Nidhoggr 323f
Hmm, če mašine od podobnoh letnikov mazd pašejo v raznorazne podobno stare mazde (2,5 od xedosa ali mx6 v 323ba...) je verjetno možno da tudi pašejo kaki 4 cilndri v 323f ba, v mislih konkretno imam xedosa 1,6 ki ima za teh 100 ccm kar 23KM (113KM) več, je pa useeno samo 2KM manj od original 1.8 323fba (115KM) happy0158.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.