Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
avto cuka-2.o v6
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
dawid xedos 6
mene pa zanima če kdo ve kaj bi lahko blo narobe če avto(motor) pri malih obratih(500-1200) cuka?
avto sem mel na računlniku in ni javlo napake tak da je nekaj druga... mam pa xedosa 2.o v6..
baje da bi lahko bil luft messer zamazan.. drugač pa avto gre čist okey ma pospeške kot treba in vse..
JozaGulikoza
Mislm da bi ti majster Javarje kej vedu povedat al pa naštelat! happy0158.gif
mazdaman
elektrika!

Kabli, razdelilec, svečke, ali pa kaka cevka
jures
a si kaj snemal - delal na avtu?
tomaz108
Dawid a ti prodajaš Xedosko za 5k€? unsure.gif
stepski volk
Si slučajno pral motor? mad.gif Meni je mazda isto cukala in tudi plini nisi bili prav preveč dobri na tehničnem pregledu,ampak pospeške in vse ostalo je bilo v redu... dry.gif Potem sem pa spihal in posušil prostor kjer se svečke našprical z wd40 in je delala kot urca.... happy0158.gif
YavarYe X6V6
Tebi pušča cev med zračnim filtrom in loputo za gas.
Senzor pretoka zraka je "mehanski" in ima smo dve funkciji da dela ali pa ne dela, vmes ni.
dawid xedos 6
(YavarYe X6V6 @ 19 Jun 2010, 11:59) *

Tebi pušča cev med zračnim filtrom in loputo za gas.
Senzor pretoka zraka je "mehanski" in ima smo dve funkciji da dela ali pa ne dela, vmes ni.

jap točno tak..bila je že popravljana ko sem kupo avto in se ni vidlo da je lukna..pol pa dol vzamem pa katastrofa spodaj..zdej pa dela kot mora..
YavarYe X6V6
(dawid xedos 6 @ 23 Aug 2010, 18:30) *

jap točno tak..bila je že popravljana ko sem kupo avto in se ni vidlo da je lukna..pol pa dol vzamem pa katastrofa spodaj..zdej pa dela kot mora..

Tud šalabajzerji kaj vemo. biggrin.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.