Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Veliki servis M6
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
miff
Zdravo,

mi lahko kdo pove, koliko približno naj bi stal veliki servis (120.000 km) pri pooblaščenem servisu za šestico dizel (2006)?

Verjetno je že kje omenjeno na forumu vendar nisem našel...

Hvala in LP
Boss
1000€ in več. sad.gif
JozaGulikoza
Kok je na pooblaščencu sicer ne vem, je pa kolega s foruma (HroščVine) par dni nazaj delal tavelik servis na M6 120KM, dizel, letnik pa ma mislim 2005 in ga je koštal vse skupaj samo 480 €, z materjalom vred. party0024.gif

Aja delal pa je - verjetno en največjih ekspertov za mazde v SLO, majstr Pogačar! happy0158.gif
urosand
Torej cena je 1350 Eur., ker je potrebno menjat vse tekočine, jermene naj dražje te pa prite hidravlični zategovalec jermena ki je stal nekje pred 6 mesci 3oo eur. Vse to kar sem naštel je vključeno v ceni.
Kot zanimivost cena mehanične ure pri mazda servisu je 52 eur. (ne moreš verjet), pri chevrolet servisu pa 30 eur. Jaz osebno vozim mojo mazdo na chevrolet srvis, ker garancije itak nimam več. Naredijo mi isto kot bi mi naredili na mazda sevisu samo ceneje. na mazda servisu so mi rekli da mi vgradijo originalne dele (ORIGINALNE - saj mazda ne proizvaja delov). Moje osebno mneje je da se da nerest veliki servis kje drugje in ne na mazda sevisu dosti ceneje.

Uroš.
Alex
(urosand @ 26 Jun 2010, 14:01) *

Torej cena je 1350 Eur., ker je potrebno menjat vse tekočine, jermene naj dražje te pa prite hidravlični zategovalec jermena ki je stal nekje pred 6 mesci 3oo eur. Vse to kar sem naštel je vključeno v ceni.
Kot zanimivost cena mehanične ure pri mazda servisu je 52 eur. (ne moreš verjet), pri chevrolet servisu pa 30 eur. Jaz osebno vozim mojo mazdo na chevrolet srvis, ker garancije itak nimam več. Naredijo mi isto kot bi mi naredili na mazda sevisu samo ceneje. na mazda servisu so mi rekli da mi vgradijo originalne dele (ORIGINALNE - saj mazda ne proizvaja delov). Moje osebno mneje je da se da nerest veliki servis kje drugje in ne na mazda sevisu dosti ceneje.
Uroš.

Točno si ugotovil.Da se ga naredit za tretjino te cene,ki so ti jo naračunali.In to z odličnimi deli. wink.gif
JozaGulikoza
@Alex, o tem sem jaz govoru, ko je delu tavelk servis kolegu, neoriginalni majstr! party0024.gif
schurda
Ko bi vsaj "original" ali "pooblaščen" nekaj pomenilo, pa ne. angry.gif
iceman22
Danes sem gledal na pooblascenem servisu stane 682 euro glavni servis...
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.