Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
P. MX6 (in še ziher)
Mazda forum Slovenija > Razno > Mali oglasi
Mitja MX6&T
Prodal bom svojo mx6ko! sad.gif

avto je bil nemenjen predelavi na turbo, ker sem se odločil, da tega nebom dokončal ga prodam.

avto ima predelane zavore, vgrajen drug menjalnik in menjalno ročico, Sparco sedeže, H pasove, Sparco volan in pedale.

avto ima speskano in pobarvano komplet podvozje, peste, most, roke... v osnovno(grund) barvo, pripravljeno za kakšno rdečo, oranžno,... po želji. z0tdntknw.gif

motor bom vzel ven ostali bodo pa kolektorji za turbo, menjalnik, polosovine, itd.
karoserija avta je v dobrem stanju, in rje razen hauba je u k... in pa sprednjega branika ni saj mi pri turbo izvedbi itak nebi koristil saj je premejhen.

če koga kaj zanima naj piše al pa pokliče!
KAALman
daj popravi malo oglas, napisal si da je karoserija v dobrem sRanju... !
Mitja MX6&T
hvala za opozorilo o sranju. biggrin.gif
Mitja MX6&T
avto se prodaja ZIHER!
Ploki
kak menjalnik pa mas not?
zaka pa prodajas?!
Mitja MX6&T
drug projekt sem si omislil.

menjalnik je pa od xedosa 9.
Ploki
slucajno ves kaksna so razmerja proti tistemu ki ga mam v 323f?
oz. ce sploh pase not
Symon
Fantje tole se že zaradi vseh delov (sedeži, speskano podvozje, zavore...) splača kupiti pa če se notri vrže "samo" KL-DE z drugim izpušnim kolektorjem in odmičnimi, skratka, da se prileze na ene 200hp pa gasa. cool.gif

Deeyan kje si? tongue.gif
Deeyan
(Symon @ 27 Jun 2010, 10:41) *

Fantje tole se že zaradi vseh delov (sedeži, speskano podvozje, zavore...) splača kupiti pa če se notri vrže "samo" KL-DE z drugim izpušnim kolektorjem in odmičnimi, skratka, da se prileze na ene 200hp pa gasa. cool.gif

Deeyan kje si? tongue.gif

sm opazu temo nč bat tongue.gif

če sm prav razumu se tole prodaja brez motorja?
Symon
(Deeyan @ 27 Jun 2010, 12:17) *

sm opazu temo nč bat tongue.gif

če sm prav razumu se tole prodaja brez motorja?

Prav si razumel. Za doplačilo pa po dogovoru sem prepričan, da notri vrže katerikoli motor hočeš. wink.gif
Ploki
čakaj no, jaz bi mel menjalnik... happy0195.gif
Deeyan
(Symon @ 27 Jun 2010, 14:35) *

Prav si razumel. Za doplačilo pa po dogovoru sem prepričan, da notri vrže katerikoli motor hočeš. wink.gif

Mitja MX6&T kaka je pa pol cena komplet avta npr. z navadno 2.5 V6 mašino?
Mitja MX6&T
Oj.

Kaj se tiče cene nisem razmišljal najbolj, sploh pa ne z motorjem, saj itak ne plača noben dela, ki sem ga dejansko vložil v avto.

Sem bolj razmišljal na kakšno ponudbo pa bi potem videl, je pa res, da bi lahko zmontiral not bilo kak motor a bi spet mogel kupit komplet tesnila, ga na novo sestavit in seveda zmontirat.

Kaj se pa tiče menjalnika, je od xedosa 9 in se ga da zmontirat v 323f a je potrebno kr nekaj stvari predelat, saj je te menjalnik na zajle in ne na štango, predelat je treba tudi nosilce in pa na novo sestavit polosovine.
kaj se tega menjalnika tiče je meni osebno najbolj všeč pa sem že vozil 323f gt, mx6, mx3( govorim o avtih, ki imajo vgrajen 2.5 motor)... se mi zdi, da za ta 2.5 motor mora biti ta menjalnik, ki je malenkost daljši od vseh ostalih in ima 3(prestavo) boljše izkoriščeno saj je dalša.

Mislim, da ne bo dolgo, ko bom montiral tak menjalnik v 323f in bom lahko potem povedal kaj več!!!
Mitja MX6&T
ponovno na voljo mx6, sedaj v drugačni podobi!

avto se prodaja sicer brez motorja a je drugače kompleten, kot že omenjeno, menjalnik od x9, sedeži sparco, volan, stopalke, predelane zavore,.....

Stvar vsega je, da je avto kleparsko in ličarsko obnovljen ( pa ne z alu kitom čez rjo ampak v 0), avto sem delal za sebe in to za nekaj časa, stvar je taka, avto je tik pred lakiranjem in če bi se kdo odločil za nakup tega avta si lahko barvo izbere sam in avto se bo poličil v to barvo ki bo rečena.

ČE je kdo zainteresiran naj oceni koliko bi dal za avto in mi pošlje na Zasebno!

Lahko pa mu jaz zmontiram motor in vse ostalo.
Deeyan
Jp, tale MX-6 bi tut bil dober nakup, sm jo vidu na lastne oči wink.gif Mater, če se nebi zapiču v Zemirjevo F-ko bi blo tole tut zanimivo.
JozaGulikoza
Dejan, tale stroj je totalna redkost pri nas, odločit se moraš pa seveda sam! party0024.gif happy0158.gif
Deeyan
(JozaGulikoza @ 26 Oct 2010, 07:16) *

Dejan, tale stroj je totalna redkost pri nas, odločit se moraš pa seveda sam! party0024.gif happy0158.gif

Vem js to smile.gif amapk s tem posledično tut težko dobavljivi deli wink.gif
Mitja MX6&T
No za vse, ki ste bili v dilemi.

Avto ni na prodaj!! HEHE tongue.gif

je pa polakiran!!!
Symon
Zdaj, ko bo fertik in ga boš poslikal se bojo pa grebli zanj. harhar.gif
Mitja MX6&T
Po toči zvonit je prepozno!!!
Deeyan
(Symon @ 22 Nov 2010, 19:27) *

Zdaj, ko bo fertik in ga boš poslikal se bojo pa grebli zanj. harhar.gif

se strinjam wink.gif Mitja, kdaj bo pa RX? tongue.gif
KAALman
jebenti... če neboš kmalu skup zložil, te bom zložil...

dobra barva wink.gif
JozaGulikoza
Superca! happy0158.gif love0076.gif love0072.gif
Ploki
res je sladka happy0158.gif
uklopko
happy0158.gif
Marko_mx-3
Bravo happy0158.gif

Kdaj bo pol uradno vozna smile.gif
Mitja MX6&T
Kdaj bo vozna ne vem točno, ker nimam časa!

Kaj se tiče RX, pa se že zoom zoomam biggrin.gif
Deeyan
(Mitja MX6&T @ 23 Nov 2010, 18:52) *

Kaj se tiče RX, pa se že zoom zoomam biggrin.gif

Zakon! happy0158.gif zaenkrat še najbrž z wankl mašino? 192KM al 232KM?
Mitja MX6&T
232km happy0158.gif
Ploki
njami smile.gif
a že gre tak ko more?
Mitja MX6&T
Ne ne laufa!!!
Zamenjat moram tesnila na sesalnih kolektorjih!!!
Deeyan
mam občutek, da bomo kmal dobil še enga mojstra wanklovih motorjev v SLO smile.gif
Ploki
če bo temu tako potem je moj naslednji avto RES wankel.. happy0158.gif happy0158.gif
Mitja MX6&T
Evo še ena slikica pa čeprav mali oglasi niso tema za to!!!
JozaGulikoza
Zgleda sanjsko, feltne pa upam da nakoncu dobi kake druge! happy0158.gif

Bi blo pa lepo, da ko bo fertig, ga predstaviš v PREDSTAVITVI ČLANOV! love0072.gif
Mitja MX6&T
Felne pridejo sicer 16" bodo pa bele barve, saj na avtu pridejo bele nalepke, nič velikega.
Deeyan
(Mitja MX6&T @ 29 Nov 2010, 19:52) *

Evo še ena slikica pa čeprav mali oglasi niso tema za to!!!

kaj se sekiraš, če je offtopic, sej itaq nimaš več namena prodajat biggrin.gif

drugač pa res komi čakam da vidim sestavljeno smile.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.