Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Prenos zavarovanja
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
mazdaman
pri zavarovalnici A imam zavarovan avto in imam 50% popusta ali lahko dobim oz uporabim isti popust za drugi avto in s tem ne zgubim popusta za prvega. Je v SLO katera zavarovalnica, ki to omogoča?

Ali še evropa ni segla do nas?
jures
ne, samo na enem imas lahko toliko....preneseš s prodajo ali odjavo...

Kje si p to še vidu v Evropi??
Marko_mx-3
Sem samo slišal, da lahko za 2 avta plačuješ samo eno zavarovanje. Samo to je bila debata ob pivu, tko da ni preverjena tongue.gif
mazdaman
Reklama po televizija je bila DA direkt se mi zdi

"ihre zweite Auto mit gleiche Bedingungen nur bei uns" al tak nekak
jures
(mazdaman @ 29 Jun 2010, 09:54) *

Reklama po televizija je bila DA direkt se mi zdi

"ihre zweite Auto mit gleiche Bedingungen nur bei uns" al tak nekak

Drobni tisk?
Kakor vem to velja samo če vozi ista oseba avto, ne samo da je pisan nanj...v Nemčiji je to zelo strogo, kajti je tudi obratno, da nekdo drug vozi, pa se kaj zgodi, se proces obrne, plačaš žuto...

To je bolj namenjeno marketingu in drugemu vozilu ala kabrio...
Seveda se pa v SLO da vse obrniti preden pridejo policaji smile.gif
Ploki
(Marko_mx-3 @ 29 Jun 2010, 09:03) *

Sem samo slišal, da lahko za 2 avta plačuješ samo eno zavarovanje. Samo to je bila debata ob pivu, tko da ni preverjena tongue.gif

švica
Symon
Ni preverjeno ampak govori se, da tudi Avstrija? Je pa definitivno OK ideja. Marsikdo bi imel 2 avta (delovni voz pa kak kabrio, športnik...) pa itak ne moreš biti v dveh avtih hkrati.
JozaGulikoza
Kabrio za 2. avto (MX5 al pa če kermu znese S2000, 350Z, SLK, Z4)! love0076.gif harhar.gif party0024.gif
mazdaman
Avstrija ima rešeno, daimaš tablice, ki jih menjavaš iz avta na avto. Plačaš pa večje zavarovanje.
jures
(mazdaman @ 29 Jun 2010, 12:09) *

Avstrija ima rešeno, daimaš tablice, ki jih menjavaš iz avta na avto. Plačaš pa večje zavarovanje.

Pa spet - koliko je to večje, ker ponavadi tak avto registriraš za pol leta brez kaska...
Marko_mx-3
(jures @ 29 Jun 2010, 12:54) *

Pa spet - koliko je to večje, ker ponavadi tak avto registriraš za pol leta brez kaska...

Če imaš za med tednom mlinček z 1.4 motorjem za vikend pa imaš stroj z 2.0 plačaš samo zavarovanje za 2.0. Kako je pa z kaskom pa ne vem.
Mitja MX6&T
V avstriji imajo, da imaš eno zavarovanje+tablice, voziš pa lahko 2 avta.
Oba avta morata imeti tehnični pregled, zavarovanje in cestnina pa se plačuje po močnejšem avtu.
Symon
(Mitja MX6&T @ 29 Jun 2010, 14:48) *

Oba avta morata imeti tehnični pregled, zavarovanje in cestnina pa se plačuje po močnejšem avtu.

To je za moje pojme nekaj boljšega! happy0158.gif
Ploki
(Symon @ 29 Jun 2010, 16:09) *

To je za moje pojme nekaj boljšega! happy0158.gif

to je najboljše kar sploh lahk je.. za mesto si pa kupiš eno staro zdelano krntijo za 300e pa se ne sekiraš
tauko
mnja, sam naši voluharji pomoje tut slišat nočjo kaj tazga! Sam da nas oderejo na vseh področjih wallbash.gif
mazdaman
Uspel iztržit pri zavarovalnici da so dali dodanih 30% na osnovnih 20% tako, da sem se približal zelo željeni ceni.

Časi se spreminjajo in velikani se premikajo.
Slivka
(Marko_mx-3 @ 29 Jun 2010, 12:59) *

Če imaš za med tednom mlinček z 1.4 motorjem za vikend pa imaš stroj z 2.0 plačaš samo zavarovanje za 2.0. Kako je pa z kaskom pa ne vem.

In kaj je potem moja F-Panda 900 CLX z 0,9 motorjem? huh.gif Podložka od mlinčka? blush.gif
jures
(Slivka @ 5 Jul 2010, 11:06) *

In kaj je potem moja F-Panda 900 CLX z 0,9 motorjem? huh.gif Podložka od mlinčka? blush.gif

Mi imamo kosilnico Fiat 500 (499ccm)....torej luknja od podložke happy0064.gif Po 450km tankaš 24L benza...da dol padeš
Symon
(Mitja MX6&T @ 29 Jun 2010, 14:48) *

Hehe nekaj na temo naših birokratov. dry.gif
Kontrolor
Zavarovalnice zmeraj uvajajo novosti, da bi pridobile nove stranke. Tako se bo tudi v prihodnje pojavilo nekaj podobnega.

Pred časom so tako uvedli, da lahko imajo mladi vozniki samostojno zavarovalno polico in vozijo kateri koli avto.

Na žalost prenos za enkrat še ni možen, možen je samo malo večji popust za zavarovanje avtomobila.
mazdaman
(Kontrolor @ 15 Nov 2010, 13:44) *

Zavarovalnice zmeraj uvajajo novosti, da bi pridobile nove stranke. Tako se bo tudi v prihodnje pojavilo nekaj podobnega.

Pred časom so tako uvedli, da lahko imajo mladi vozniki samostojno zavarovalno polico in vozijo kateri koli avto.

Na žalost prenos za enkrat še ni možen, možen je samo malo večji popust za zavarovanje avtomobila.

Iz katerega konca slo si, da te lahko kontaktiramo v primeru kompleksnejših zahtev?
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.