Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Mazda 323F V6 strom
Mazda forum Slovenija > Mazda > Tehnične težave, vzdrževanje in stroški
Ploki
lp

lucka za akumulator mi sveti.. tak.. vcasih, ko je motor v nizkih obratih, utripa skupaj z zmigavcem.. ko dam malo na gas je spet vse kul.

zacelo je to delat DANES. kar sred nicesar..avto mi je crknil pri speljevanju na kriziscu ko sem ga przgal nazaj je pa tak zacel delat.
sad.gif a je kej hudga?

aja, pa še notranja luč tako malo žari/ne žari (v vratih!) kot da jih čisto malo štroma spustiš, ampak to je delalo še predn je lučka za akumulator začela goret
Marko_mx-3
Altenator je hin.
Ploki
še sreča.. me je blo strah da je kej drugega.
a je kaka možnost da so sam ščetke u kurcu al je prav res alternator paf?

hvala za hitr odgovor smile.gif
Marko_mx-3
Zapelji se do avtoelektričarja in ti bo povedal kaj storit! Razen če imaš kaj znanja o avtoelektroniki smile.gif

Zelo verjetno so ščetke, samo ne bom nič trdil na pamet.
Ploki
veš kakšnega dobrega? ljubljana/okolica ali velenje/celje/okolica?

ma malo ga mam sam nevem če se upam po avtu šraufat...

maš kako idejo za blinkanje luči v interierju?
ko sem zamenjal vse za LED je blinkalo, zaj sem dal eno navadno notr pa samo navadna tu pa tam malo oranzno zazari. hotu sem en upor gor zlotat sam ga morm narocit.
uklopko
alternator ko ga snameš dol se ga obnovi ponavadi,se pravi da narediš zamenjaš vse kar je treba da imaš potem s5 100.000 km mir tongue.gif Lahko so krtačke lahko pa je diodna plata šla v k......

računaj pa tam okoli 50- 100€ odvisno kaj je hin.
če boš sam snel alternator se da prišparat veliko wink.gif in dejansko greš h avtoelektričarju samo po dele.

Ploki
verjetn bom ja.. smile.gif
Ploki
no, pa nisem, ker je prezafukano.
se odpeljal do mitje in je zrihtal u nulo takoj! wink.gif happy0158.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.