Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Volanski obroč
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
_matey
Pozdravljeni
Na moji mazdi je volanski obroč dokaj zdelan. Sedaj pa me zanima če kdo mogoče ve kako bi se ga dalo preoblečt na novo? Je kdo kaj takega počel doma? biggrin.gif
Nidhoggr 323f
Pozdrav.

A to imaš 323f BA? Jaz sem nekaj časa nazaj zamenjal navaden volan z usnjenim. Dobil sem ga pri uporabniku DANDO, kontakteraj ga, mogoče ima še kakega za prodati!

Lp
_matey
(Nidhoggr 323f @ 30 Jun 2010, 19:00) *

Pozdrav.

A to imaš 323f BA? Jaz sem nekaj časa nazaj zamenjal navaden volan z usnjenim. Dobil sem ga pri uporabniku DANDO, kontakteraj ga, mogoče ima še kakega za prodati!

Lp

ne nimam BA..HB imam 1993 letnik..pa nevem kaj naj naredim z volanom naj samo tisti obroč kupim ki ga gor daš ali naj volan zamenjam.
Ploki
(_matey @ 30 Jun 2010, 21:24) *

ne nimam BA..HB imam 1993 letnik..pa nevem kaj naj naredim z volanom naj samo tisti obroč kupim ki ga gor daš ali naj volan zamenjam.

kak to misliš?
Bluzonder
Saj so mojstri ki to počnejo... Enem se menda reče celo Ledermeister. Meni so enkrat pred cca 5 leti za 100 ojrof oblekli volan na Stilu...
JozaGulikoza
Al pa se rajš kupi nek športni volan (erbgov kokr vem itak nimaš), konkretnega dizajna, pa ti bo še bolj všeč! party0024.gif happy0158.gif
uklopko
Vsak avto tapetnik ti bo to znal naredit!
Jaz poznam enega na dolgem mostu Kermavner wink.gif
lp
_matey
saj kot zgleda bom zaenkrat tega pustil ker je tak tista obleka za volanski obroč gor.Pol pa verjetno kak športen volan biggrin.gif ker preoblačit se glih ne splača če pride kakih 300€ biggrin.gif
YavarYe X6V6
Od kje vam take cene ?
_matey
meni je kolega reko da od 200-300€ približno..da je on tak slišal
YavarYe X6V6
buče, da glava peče.

Pokliči jutri na 041 257 926, upam da je prava pa malo povprašaj(oni so meni delali vse volane in prestavne do sedaj), je pa to v tacnu.
_matey
ok hvala..bom poklical pa da vidim kaj se da porihtat biggrin.gif
Ploki
yavar mas kako sliko??
.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.