Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
mazda mx-3
Mazda forum Slovenija > Razno > Mali oglasi
v.mx3.j
prodajam mojo mazdico mx3. Na tem forumu tako veste za kakšen avto gre, saj sem tukaj dobil marsikatero informacijo o tem tipu vozila. Več info. pa na:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3906099&show=1

lp
Deeyan
pa kje se skrivajo V6-ke blush.gif
JozaGulikoza
(Deeyan @ 2 Jul 2010, 06:55) *

Pa ne da maš v planu kako kupit? tongue.gif harhar.gif
Sishi

z0tdntknw.gif
Symon

A če bi bila V6 bi kupil? A ni bolje, da se še ne prodajajo, ko boš pa pripravljen kupit pap pridejo na plano? tongue.gif
Marko_mx-3
Dobro V6 je težko dobit smile.gif

Ali so zaribale ali pa jih je rja pojedla tongue.gif
Deeyan
(JozaGulikoza @ 2 Jul 2010, 07:07) *

Pa ne da maš v planu kako kupit? tongue.gif harhar.gif

kupit ne, menjat pa, če bi bil kir zainteresiran wink.gif (ampak dober, to je že optimizem tongue.gif)
JozaGulikoza
Izpovnla se ti je želja, glej sosednjo temo! party0024.gif happy0158.gif tongue.gif
Deeyan
(JozaGulikoza @ 5 Jul 2010, 12:13) *

Izpovnla se ti je želja, glej sosednjo temo! party0024.gif happy0158.gif tongue.gif

sm takoj opazu biggrin.gif
v.mx3.j
Mazdica PRODANA
zazo
(Marko_mx-3 @ 2 Jul 2010, 09:38) *

Dobro V6 je težko dobit smile.gif
Ali so zaribale ali pa jih je rja pojedla tongue.gif

hehe moja ni ne zaribana ne rjasta biggrin.gif
a gdo ve ka bi lahk biw problem da awto cuka ko spustiš gas in imaš v prestavi????
pa še eno uprašanje.....kje sa da dobit kakšne krom ali pa carbon dodatke notranjosti in rezerne dele za mazdo mx3 1.8 V6 24v???? z0tdntknw.gif blush.gif
Marko_mx-3
(zazo @ 17 Aug 2010, 13:09) *

hehe moja ni ne zaribana ne rjasta biggrin.gif
a gdo ve ka bi lahk biw problem da awto cuka ko spustiš gas in imaš v prestavi????
pa še eno uprašanje.....kje sa da dobit kakšne krom ali pa carbon dodatke notranjosti in rezerne dele za mazdo mx3 1.8 V6 24v???? z0tdntknw.gif blush.gif

Zaribala je smile.gif

Sklopka ti kej drsi, kakšni so nosilci motorja? Nebi škodilo tudi mal pogledat sesalno cev in naredi servis(olje, filtre, svečke in kable, ......)!

Zdej če imaš prefacelift boš za notrajnost našel tud kaj od 323f bg, drugače pa Ebay bo tvoj najboljši prijatelj smile.gif Mogoče ima tud kakšna trgovina kake malenkosti. Zdej ne vem kolk v detajle bi šel?

Za rjo pa še malo poglej po pragih, pri akumulatorju, na sopotnikovi strani pri nosilcu motorja in na notranji strani blatnikov pri sprednjih gumah.
zazo
(Marko_mx-3 @ 17 Aug 2010, 13:42) *

Zaribala je smile.gif
Sklopka ti kej drsi, kakšni so nosilci motorja? Nebi škodilo tudi mal pogledat sesalno cev in naredi servis(olje, filtre, svečke in kable, ......)!
Zdej če imaš prefacelift boš za notrajnost našel tud kaj od 323f bg, drugače pa Ebay bo tvoj najboljši prijatelj smile.gif Mogoče ima tud kakšna trgovina kake malenkosti. Zdej ne vem kolk v detajle bi šel?

Za rjo pa še malo poglej po pragih, pri akumulatorju, na sopotnikovi strani pri nosilcu motorja in na notranji strani blatnikov pri sprednjih gumah.

ja olje in filtre sem zamenjal maja, nosilci motorja so že očitno bili menjani ker so kot novi, prag je čisto malo rustan ampak gre hmalu na popravilo....kar se pa tiče blatnikov so pa brez pikice rje happy0158.gif edina napaka kar jo ima je to da cuka in ker sem pogledal kako ima napeljavo od svečk do cinšpule me je kr stisnal pr srcu dry.gif use neke na home made vezano tak da pelem električarju naj mi zveže novo cinšpulo. biggrin.gif upam da bo pol nehal cukat....
a mx3 v6 je tak redka da se ne dobi drgač delou??? ohmy.gif
Marko_mx-3
Verjetno ti je original vžigalna tuljava crknila in so zvezali zunanjo, je veliko ceneje kot pa original dat.

Kar se tiče motorja V6 dobiš vse, ker je iz K serije kateri se je vgrajeval vse do leta 2000. Nekaj tuning materiala je tudi, prvo je najbolje zamenjati izpušni kolektor, če boš pogledal kak je original te kr pri srcu stisne kako lahko to sploh dela smile.gif

Styling je pa bolj tko tko, dobiš nekaj čeških bodykitov smile.gif Pakfeifer in podobni smile.gif notrjanost pa da bi posebej dobil kake carbonske zadeve pa ne bo šlo.

Imaš pa zelo veliko zadev na www.mx-3.com

Aja pa na kak meet uleti in bomo še tam kakšno rekli in bolj podrobno se lahko pogleda zakaj cuka happy0158.gif
zazo
(Marko_mx-3 @ 17 Aug 2010, 14:40) *

Verjetno ti je original vžigalna tuljava crknila in so zvezali zunanjo, je veliko ceneje kot pa original dat.
Kar se tiče motorja V6 dobiš vse, ker je iz K serije kateri se je vgrajeval vse do leta 2000. Nekaj tuning materiala je tudi, prvo je najbolje zamenjati izpušni kolektor, če boš pogledal kak je original te kr pri srcu stisne kako lahko to sploh dela smile.gif

Styling je pa bolj tko tko, dobiš nekaj čeških bodykitov smile.gif Pakfeifer in podobni smile.gif notrjanost pa da bi posebej dobil kake carbonske zadeve pa ne bo šlo.
Imaš pa zelo veliko zadev na www.mx-3.com

Aja pa na kak meet uleti in bomo še tam kakšno rekli in bolj podrobno se lahko pogleda zakaj cuka happy0158.gif

ja glede izpušnega kolektorja pa verjamem ker ko sm meu auto dvignen ko sm delu servis sm opazu da neo več dougo laufalo tak dry.gif amm ja no po največji verjetnosti prletim zle prvo nedelo u septembru za btc-ja (če prow vem) aja pa še eno uprašanje.....jst mam na moji mx3 meglenke rumene barve.... a je to original al dodano posebaj?? pa glede police.gif je to dovoljeno?? w00t.gif
Marko_mx-3
Rumene meglenke so normalne smile.gif In noben police.gif nima kej težit zaradi tega. En strošek manj kot če bi moral iz japonske naročat rumene, da bi imel JDM happy0195.gif

Potem predvidevam, da je letnik 92 ali pa 93?
zazo
(Marko_mx-3 @ 17 Aug 2010, 15:10) *

Rumene meglenke so normalne smile.gif In noben police.gif nima kej težit zaradi tega. En strošek manj kot če bi moral iz japonske naročat rumene, da bi imel JDM happy0195.gif

Potem predvidevam, da je letnik 92 ali pa 93?

jap letnik 92 je ja. a maš ti drugač tut mx3??
Marko_mx-3
Recimo, da jo imam smile.gif
Sishi
(Marko_mx-3 @ 18 Aug 2010, 12:34) *

Recimo, da jo imam smile.gif

Ja kaj zdej al maš al nimaš tongue.gif
JozaGulikoza
Ni čist ziher, pomoje ma kake ponarjene papirje, pa ne ve čist točn, k se bl slabo vidi! party0024.gif harhar.gif devil.gif
zazo
ka če maš auto na lpg je občutna razlika v pospeških?? prej smo doma mel jeepa grandcherooki 4.0 na lpg pa se nič kaj ni poznalo biggrin.gif kak je pa to pri malo manjši kubikaži?? huh.gif blink.gif
PATO
Lahko ti povem da pri 2.3l in 150 km se tut nič ne pozna wink.gif
.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.