Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Prodam CX7 - plin
Mazda forum Slovenija > Razno > Mali oglasi
Grga
Prodam Mazdo CX-7, letnik 2008, predelano na plin po navodilih Juresa biggrin.gif

Kaj več na linku http://www.Avto.net/ad.asp?ID=3909012, če koga zanima. Avto pa se prodaja zaradi "požrešne" obnove hiše in s tem povezanim finančnim stanjem.
Avto je še v garanciji!

Boss
Sorry, ker se ti mešam v oglas ampak vseeno. Motornega prostora ne rabiš prat, vidni prah in umazanijo pa le pobriši pa še eno očiščeno slikco naredi.

Če ti bo tist prah odgnal samo enega kupca je škoda in avo je res vreden, da ga kdo kupi.
Grga
(Boss @ 2 Jul 2010, 09:25) *

Sorry, ker se ti mešam v oglas ampak vseeno. Motornega prostora ne rabiš prat, vidni prah in umazanijo pa le pobriši pa še eno očiščeno slikco naredi.

Če ti bo tist prah odgnal samo enega kupca je škoda in avo je res vreden, da ga kdo kupi.

Bom, tele fotke so bile narejene bolj na hitro. Hvala za nasvet. smile.gif
Grga
Tale CX7 je se vedno na voljo...
Deluxe
(Grga @ 15 Jul 2010, 08:12) *

Tale CX7 je se vedno na voljo...

skori skori bi ponudil v zamenjavo svojo pol leta staro 6-ko...ampak tale CX7 nima 3xsmart turn automata, tko da ne bo nič. tongue.gif Kolk je pa stala vgradnja plin inštalacije...?
Grga
(Deluxe @ 18 Jul 2010, 11:01) *

skori skori bi ponudil v zamenjavo svojo pol leta staro 6-ko...ampak tale CX7 nima 3xsmart turn automata, tko da ne bo nič. tongue.gif Kolk je pa stala vgradnja plin inštalacije...?

Enega jurja in pol.
Jest
Verjetno ga menjave ne zanimajo...sploh ne za priblizno enakovredno vozilo... glede na to, da potrebuje fincne za obnovo hise ... drugace bi ze jaz ponudil svojo sestko smile.gif ... CX-7 bomo se malo pocakali (kaksnih par let, ko bo cas za menjavo)... mogoce pa bo takrat ze kaj novega (CX-5 tongue.gif) ...
Grga
(Jest @ 18 Jul 2010, 16:39) *

Verjetno ga menjave ne zanimajo...sploh ne za priblizno enakovredno vozilo... glede na to, da potrebuje fincne za obnovo hise ... drugace bi ze jaz ponudil svojo sestko smile.gif ... CX-7 bomo se malo pocakali (kaksnih par let, ko bo cas za menjavo)... mogoce pa bo takrat ze kaj novega (CX-5 tongue.gif) ...

Ja res je, žal menjave ne pridejo v poštev, ker je potrebno tlake in ogrevanje plačat smile.gif Sem pa zato toliko bolj fleksibilen pri ceni, ampak ne tega okoli govorit. cool.gif
Grga
No takole, žal me je situacija s financami na bajti prignala tako daleč, da se je cena spustila pod normalno prodajno ceno... Mislim, da tako poceni še dolgo ne bo tako dobrega avtomobila... closedeyes.gif

Tako, da sedaj se pa res izplača!
pozdrav
Kaj strešni nosilci thule bi šli tudi na mojo 6-ko letnik 2008?
Grga
Dvomim, ker kolikor se jaz moje 6-tke spomnim nima vijakov na strehi.
Grga
Tole je še vedno naprodaj...
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.