Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
323f BA original zložljiva antena
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
Nidhoggr 323f
Poskušam odstraniti original anteno, pa se bojim da bom kaj zlomil. Ali kdo zna postopek brez da se kaj polomi?

Hvala, Lp, Matej
uklopko
kaj te moti na njej da bi jo odstranil oz. misliš celo odstranit z motorčkom al kako???
Nidhoggr 323f
veliki projekti... ja use mislim odstanit, zakitat luknjo in narest notranjo anteno, ki se bo nahajala v zadnji havbi ali v spojlerju. smile.gif
Ploki
leet. smile.gif to bo fajn zgledalo
JozaGulikoza
Nam (323FBA) jo je ob nekem avtomatskem pranju odlomu un zmaj v pralnici, pa od takrat je samo štrcelj in prov kul zgleda! happy0158.gif tongue.gif
uklopko
ok.
Odpreš prtlažnik, odstraniš plastiko s prtlažnika (sransko kjer je antena) jo odšravfaš in odstranišsmile.gif

simpl ko pimpl a ne ?;P
Nidhoggr 323f
Odšravfaš že, samo kje jaz nevem... pa tle na slkci je povhen enih delov pri anteni:

PS: plastiko sem že odstranil, pri motorčku sem tudi idšravfal, edino med prehodom na zunanjost jo še nekaj drži.
BOBI
biggrin.gif zunaj tisti del odsraufaj kromirani vzemi spiczange(klesce na spic za segerjeve obrocke)in das v luknjice ter odrsraufas
Nidhoggr 323f
(BOBI @ 5 Jul 2010, 13:13) *

biggrin.gif zunaj tisti del odsraufaj kromirani vzemi spiczange(klesce na spic za segerjeve obrocke)in das v luknjice ter odrsraufas

Aha, tole je pa dejansko delovalo, hvala BOBI! cool.gif

(Ploki @ 5 Jul 2010, 00:08) *

leet. smile.gif to bo fajn zgledalo

Enako se mislil zakitat luknjo pri zadnjem brisalcu, vendar bom pustil brisalec gor, ker kdaj pa kdaj kar prav pride. Za kak show bom pa odstranil da bo bol clean look, luknjo bom pa nekak prekriv da bo lepo zgledalo.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.