Prodajam mojo mazdico, ker se mi je pred kratkim nekdo zopet zaletel v njo in nimam ravno časa, da bi se ukvarjal s popravilom(čeprav, če bi kdo hotel, bi se lahko tudi jaz dogovoril za popravilo, vendar je vrpašanje kdaj bom dobil levo sprednjo luč).
Torej avtomobil imam 3 leta. Je redno servisiran, menjani pa so bili tudi vsi jermeni. Avtomobil ima alu platišča z gumami 205/55/15 marshall gume stare leto dni . Naknadno je bil v avto vgrajen športni alu volan, lani so bili menjani diski (brembo) in ploščice. Avtomobil ima dvojni remusov izpuh iz inoxa.
Avtomobil je bil zaleten spredaj, poškodovana je leva sprednja luč in pa sprednji odbijač (cca-200-300 eurov popravilo) , avtomobil pa je kljub temu vozen. Motor in hladilnik motorja nista utrpela nobenih poškodb.
Poleg avtomobila priložim še ogromno rezervnih delov (dodatni menjalnik, kompresor klime, alternator...) .
Avto prodajam samo v celoti, po dogovoru s kupcem, pa lahko poskrbim za popravilo, vendar je cena v temu primerno višja.
Mazda mx-3 V6
moč motorja 136 km
prostornina 1845 ccm
Letnik 1994
prevoženih cca 195k km
klimatska naprava
centralno zaklepanje
el. pomik stekel
el. pomik ogledal
el. pomik strešnega okna
servo volan
.
.
.
slike v kratkem...
če se ne javim pošljite sms...
sandi 040423111
chercco@hotmail.com
(Deeyan @ 5 Jul 2010, 12:54)

menjaš za 323c?

hehe, že mam nadomestni avto, tak da žal
Kako maš pa drugač ceno brez litih platišč?
(Deeyan @ 6 Jul 2010, 01:00)

Kako maš pa drugač ceno brez litih platišč?
650€
Imaš mogoče kakšne slike?
(Deeyan @ 6 Jul 2010, 11:14)

Imaš mogoče kakšne slike?
bom poslikal, ko pridem domov, pa objavim tle gor
slike na
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3915286&show=1slike avta,ko je le ta še bil nepoškodovan,pa so tak med predstavitmami članov
v kakšnem stanju pa so kej zadnje obrobe?
(Deeyan @ 7 Jul 2010, 22:44)

v kakšnem stanju pa so kej zadnje obrobe?
wtf so zadnje obrobe

?
To je mislil robe avtomobila- kot so blatniki in te fore

v glavnem pleh ki je najbolj izpostavljen rjavenju.
Sicer pa to tut mene malo zanima kako je kaj z rjo? Kakšen je avto spodaj in pa pragovi?
jah, koker se spovnem ni nič kritičnega z rjo, oziroma je nikol nism opazu, lak pa poslikam "kritične" dele pa tle postam fotko
chercc
13 Jul 2010, 06:48
http://yfrog.com/59dsc00738aejxto je link za album slik moje mazde. ene par slik je še od prej, ko je še bla cela
tam, ko je bolj podrobno slikan(blatniki, obrobe), da se nebo kdo vstrašu, avto ni rjast, ampak zgolj umazan. kolker sem se včeri zavzel ni ama nikjer rje. LP
chercc
27 Jul 2010, 12:37
ki ste zdj mx3 ljubitelji, pa ni vraga, da se nem znebil avta in ga bom moral servisirat dat
ajde, dam za 700 eurov, manj od tega pa res ne
Deeyan
27 Jul 2010, 22:17
(chercc @ 27 Jul 2010, 13:37)

ki ste zdj mx3 ljubitelji, pa ni vraga, da se nem znebil avta in ga bom moral servisirat dat
ajde, dam za 700 eurov, manj od tega pa res ne
Js bi že zdavni pršu tole gledat, ampak zarad omenjenga problema v moji temi žal "no go"
A je ta oglas še aktualen? Ker namreč na avto.net ga več ni...
Če se še želiš rešit avta me zanima par stvari... lahko na ZS
Deeyan
30 Aug 2010, 17:27
(PATO @ 30 Aug 2010, 16:03)

A je ta oglas še aktualen? Ker namreč na avto.net ga več ni...
Če se še želiš rešit avta me zanima par stvari... lahko na ZS

misliš ti v BG-jko montirat V6?
Morda, zakaj pa ne?

he he he nebom jaz nič menjaval mašine

BG-jka ostane takšna kot je-kar se mašine tiče, vsaj še nekaj časa
Deeyan
30 Aug 2010, 22:16
(PATO @ 30 Aug 2010, 21:14)

Morda, zakaj pa ne?

he he he nebom jaz nič menjaval mašine

BG-jka ostane takšna kot je-kar se mašine tiče, vsaj še nekaj časa

sm mislu, da boma že dva, ki bi se lotla operacije srca