Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
P: Mazda mx3 V6
Mazda forum Slovenija > Razno > Mali oglasi
chercc
Prodajam mojo mazdico, ker se mi je pred kratkim nekdo zopet zaletel v njo in nimam ravno časa, da bi se ukvarjal s popravilom(čeprav, če bi kdo hotel, bi se lahko tudi jaz dogovoril za popravilo, vendar je vrpašanje kdaj bom dobil levo sprednjo luč).

Torej avtomobil imam 3 leta. Je redno servisiran, menjani pa so bili tudi vsi jermeni. Avtomobil ima alu platišča z gumami 205/55/15 marshall gume stare leto dni . Naknadno je bil v avto vgrajen športni alu volan, lani so bili menjani diski (brembo) in ploščice. Avtomobil ima dvojni remusov izpuh iz inoxa.

Avtomobil je bil zaleten spredaj, poškodovana je leva sprednja luč in pa sprednji odbijač (cca-200-300 eurov popravilo) , avtomobil pa je kljub temu vozen. Motor in hladilnik motorja nista utrpela nobenih poškodb.
Poleg avtomobila priložim še ogromno rezervnih delov (dodatni menjalnik, kompresor klime, alternator...) .

Avto prodajam samo v celoti, po dogovoru s kupcem, pa lahko poskrbim za popravilo, vendar je cena v temu primerno višja.

Mazda mx-3 V6
moč motorja 136 km
prostornina 1845 ccm
Letnik 1994
prevoženih cca 195k km
klimatska naprava
centralno zaklepanje
el. pomik stekel
el. pomik ogledal
el. pomik strešnega okna
servo volan
.
.
.

slike v kratkem...
če se ne javim pošljite sms...

sandi 040423111
chercco@hotmail.com
Deeyan
menjaš za 323c? biggrin.gif
chercc
(Deeyan @ 5 Jul 2010, 12:54) *

menjaš za 323c? biggrin.gif

hehe, že mam nadomestni avto, tak da žal biggrin.gif
Deeyan
Kako maš pa drugač ceno brez litih platišč?
chercc
(Deeyan @ 6 Jul 2010, 01:00) *

Kako maš pa drugač ceno brez litih platišč?

650€
Deeyan
Imaš mogoče kakšne slike?
chercc
(Deeyan @ 6 Jul 2010, 11:14) *

Imaš mogoče kakšne slike?

bom poslikal, ko pridem domov, pa objavim tle gor
chercc
slike na http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3915286&show=1

slike avta,ko je le ta še bil nepoškodovan,pa so tak med predstavitmami članov
Deeyan
v kakšnem stanju pa so kej zadnje obrobe?
chercc
(Deeyan @ 7 Jul 2010, 22:44) *

v kakšnem stanju pa so kej zadnje obrobe?

wtf so zadnje obrobe biggrin.gif ?
PATO
To je mislil robe avtomobila- kot so blatniki in te fore smile.gif v glavnem pleh ki je najbolj izpostavljen rjavenju.

Sicer pa to tut mene malo zanima kako je kaj z rjo? Kakšen je avto spodaj in pa pragovi?
chercc
jah, koker se spovnem ni nič kritičnega z rjo, oziroma je nikol nism opazu, lak pa poslikam "kritične" dele pa tle postam fotko
chercc
http://yfrog.com/59dsc00738aejx

to je link za album slik moje mazde. ene par slik je še od prej, ko je še bla cela biggrin.gif
tam, ko je bolj podrobno slikan(blatniki, obrobe), da se nebo kdo vstrašu, avto ni rjast, ampak zgolj umazan. kolker sem se včeri zavzel ni ama nikjer rje. LP
chercc
ki ste zdj mx3 ljubitelji, pa ni vraga, da se nem znebil avta in ga bom moral servisirat dat biggrin.gif
ajde, dam za 700 eurov, manj od tega pa res ne
Deeyan
(chercc @ 27 Jul 2010, 13:37) *

ki ste zdj mx3 ljubitelji, pa ni vraga, da se nem znebil avta in ga bom moral servisirat dat biggrin.gif
ajde, dam za 700 eurov, manj od tega pa res ne

Js bi že zdavni pršu tole gledat, ampak zarad omenjenga problema v moji temi žal "no go" sad.gif
PATO
A je ta oglas še aktualen? Ker namreč na avto.net ga več ni...

Če se še želiš rešit avta me zanima par stvari... lahko na ZS wink.gif
Deeyan
(PATO @ 30 Aug 2010, 16:03) *

A je ta oglas še aktualen? Ker namreč na avto.net ga več ni...

Če se še želiš rešit avta me zanima par stvari... lahko na ZS wink.gif

misliš ti v BG-jko montirat V6? blink.gif
PATO
Morda, zakaj pa ne? biggrin.gif he he he nebom jaz nič menjaval mašine wink.gif BG-jka ostane takšna kot je-kar se mašine tiče, vsaj še nekaj časa tongue.gif
Deeyan
(PATO @ 30 Aug 2010, 21:14) *

Morda, zakaj pa ne? biggrin.gif he he he nebom jaz nič menjaval mašine wink.gif BG-jka ostane takšna kot je-kar se mašine tiče, vsaj še nekaj časa tongue.gif

sm mislu, da boma že dva, ki bi se lotla operacije srca biggrin.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.