Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Razlika v barvi odbijača Mazde 6
Mazda forum Slovenija > Mazda > Tehnične težave, vzdrževanje in stroški
tonc
Živjo mam mazdo 6 sport combi 125 te plus l 2009! Mazda je bele barve in je zadnji odbijač drugačne barve od ostale pločevine. Na servisu so mi rekl da je to zarad tega k je oprijem barve na plastiko drugačen kot na plehu oziroma da se kristali drgač postavjo. Ma gdo kšne izkušne s tem? Hvala!
jures
(tonc @ 26 Jul 2010, 16:08) *

Živjo mam mazdo 6 sport combi 125 te plus l 2009! Mazda je bele barve in je zadnji odbijač drugačne barve od ostale pločevine. Na servisu so mi rekl da je to zarad tega k je oprijem barve na plastiko drugačen kot na plehu oziroma da se kristali drgač postavjo. Ma gdo kšne izkušne s tem? Hvala!

Nisi edini, to je hiba novejših mazd.....
Symon
Picajzli. tongue.gif Ne se sekirati to je popolnoma normalno. To se dogaja pri vseh znamkah zakaj je tako so Vam pa že povedali. Zdaj pa pomislite kako bi izgledalo, da bi imeli še blatnike plastične potem imaš pa lahko 3 odtenke spredaj (odbijač, blatnik, hauba). tongue.gif
YavarYe X6V6
(tonc @ 26 Jul 2010, 16:08) *

Ne sekiraj se, če bi ble barve plastike in pleha enake potem pa lahko začneš dvomit v avto.
pozdrav
No fajn. Sem že mislu da je moja Mazda 6 edina s tem problemom.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.