Danes sem za hec pritisnil tipko DSC OFF in zgodilo se ni nič. Kontolno se mi lučka vžge, ko dam kontakt tako da sem možnost pregorele žarnice izključil. Po občutku mi DSC dela. Blizu doma imam eno nerodno križišče, ki je malo spolzko in v klanec. Če speljem malo bolj grobo, se kolesa sicer zavrtijo a zatem začne utripat rumena indikatorska lučka (avto pod katerim sta dve vijugi). Tudi zadnjič, ko sem bolj grobo peljal v ovinek po mokri cesti je lučka parkrat utripnila. Tako kot pravim - po filingu mi DSC dela.
Ne vem pa zakaj ga ne morem izklopit. Malo sem brskal po forumih in videl da je pri M3 potrebno gumb držat pred vžigom in nato še 20 sek. Ali je pri šestki podobno. Kako vam deluje ta gumb? Ali je razlika pri izklopljenem DSC-ju zelo opazna? Malo mi je škoda avta, da bi ga preizkušal na asfaltu, kakega makedamskega parkinga pa tud ni prav blizu.
Saj ne da bi bil kak frik in se bi na vsak način vozil brez DSC-ja, malo me skrbi zaradi prihajajoče zime in da bi se kje 'zaplezal', takrat je sigurno lažje spravit avtomobil iz snega brez DSC-ja.
Hvala za kakršnekoli napotke.