Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Motorno olje Motul
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
Deeyan
Ma kdo kakšne izkušnje s tem oljem?

http://www.motornaolja.com/motul/8100-x-cess-5w-40-5l
Deeyan
(Symon @ 13 Dec 2010, 15:29) *

Uf tole je pa že mal huda cena. Se pravi, da niso to slaba olja?
uklopko
sam sem ga uporabljal pri mopedu!! happy0158.gif
Deeyan
(uklopko @ 13 Dec 2010, 16:59) *

sam sem ga uporabljal pri mopedu!! happy0158.gif

Ok, hvala za info ashamed0001.gif ampak po pogovoru z Mitjo se bom rajš odloču za original zoom-zoom olje biggrin.gif
madmax
jst sm pri nissanu uporabljal motul pa sem bil full zadovoljen...popil ga ni praktično nič...in po 20k prevoženih je ob menjavi bilo še vedno iste barve kot ko se ga je vlivalo noter happy0158.gif
Z M A J
Sm mislu da je Motul bolj specializiran za dvokolesne dirkače! blush.gif tongue.gif
jures
(JozaGulikoza @ 13 Dec 2010, 18:45) *

Sm mislu da je Motul bolj specializiran za dvokolesne dirkače! blush.gif tongue.gif

a oni imajo pa motorje na vodo?
Z M A J
Vrjetn še ne biggrin.gif
YavarYe X6V6
(Deeyan @ 13 Dec 2010, 17:56) *

Ok, hvala za info ashamed0001.gif ampak po pogovoru z Mitjo se bom rajš odloču za original zoom-zoom olje biggrin.gif

Keri modeli, le zakaj ne gredo po ole v leklerk, tam ga za tabo mečejo.
SpEkTr
Motul so zelo dobra olja. V mojo DPFjko bo šlo najbrž naslednjo rundo ravno motul olje notri smile.gif
mokster
Jaz sem pogledal Motul stran, paše v Mazdo 6, vzel sem ga pa v Eurotonu, je še par evrov cenejši.
Tega konkretno ima uvoznik v akciji.
fireman25
Jz mam od novembra v svoji M6 DPF motorno olje Motul 8100 eco clean. 5 litrčkov olja s poštnino je bilo 92€. Najdu sem ga pa edino pri enem dliarju in Nove Gorice. Zakaj to olje, zato ker (koker jz poznam) edino olje, ki ima poleg ostalih standardov tudi oznako C1, ostala olja 5W30 imajo C2 ali C3!
Na tej internetni strani pa Motul 5w30 itaq ne prodajajo sad.gif((

LP, U
SpEkTr
(fireman25 @ 15 Dec 2010, 08:58) *

Jz mam od novembra v svoji M6 DPF motorno olje Motul 8100 eco clean. 5 litrčkov olja s poštnino je bilo 92€. Najdu sem ga pa edino pri enem dliarju in Nove Gorice. Zakaj to olje, zato ker (koker jz poznam) edino olje, ki ima poleg ostalih standardov tudi oznako C1, ostala olja 5W30 imajo C2 ali C3!
Na tej internetni strani pa Motul 5w30 itaq ne prodajajo sad.gif((

LP, U

Na ebayu ga dobiš lahko za pol te cene smile.gif
jures
Saming v Medvodah ima zeloooo ugodno Motul
SpEkTr
Ja ma akcijo, samo ne za ta dpf kot sm vidu na netu.
jures
(SpEkTr @ 15 Dec 2010, 10:35) *

Ja ma akcijo, samo ne za ta dpf kot sm vidu na netu.

Pokliči imeli so vse, Ajvar je dubu C1 po 6€ se mi zdi (I could be wrong)
SpEkTr
Aja, zanimivo biggrin.gif :-)
YavarYe X6V6
(jures @ 15 Dec 2010, 10:44) *

Pokliči imeli so vse, Ajvar je dubu C1 po 6€ se mi zdi (I could be wrong)

NI več, pošla zaloga 80 litrov. blush.gif
dravni
Jaz ga mam in naredil približno 10k. V tem času je mogoče malo spremenil barvo, drugače pa ga motor ni popil niti kapljice. Prej sem točil TXT in je bil tudi dober do začetka tega leta ko sem ga moral zamenjati je ratal po 10k čisto črn pa voden. Dugače pa ga uporabljam v mopedu že 20 let pa brez problema. Tudi moped ga ne porabi niti kapljice je pa seveda drugačno kot za avto.
Deeyan
Evo, na koncu sm se odloču in res ubavu to motorno olje, dobu sm ga pa u Eurotonu po akcijski ceni 35€ za 5l happy0158.gif
kowkele
Tudi jaz sem nabavil motul 5w40 v eurotonu za 35€ kanta 5l... happy0158.gif
Alex
(kowkele @ 18 Dec 2010, 08:42) *

Tudi jaz sem nabavil motul 5w40 v eurotonu za 35€ kanta 5l... happy0158.gif

Pravo olje je 5W30 za naše dizelaše.Jaz sedaj uporabljam od Mobila 5W30 in je res enkratno-čisto nič ga ne porabi.
Liuch
Glede na moje krajše razdalje in Dpf, bi bilo fajn če bi ga malce pilo....pa ga ne. Skratka motul - punk.gif

p.s.
YavarYe misli malo name...čez cca. 3mesece bom nekje na poti v X . wink.gif

lp Leon
Deeyan
vidim, da si zlo hvalite to olje, tak da zgleda, da bom tut js ostal zvesti uporabnik tega olja smile.gif
mokster
YavarYe me je opozoril, da mu je bencinar tole olje kar mal pojedel. Zaenkrat po 3tkm še ni problema, sem si pa vzel v vednost in bom pazil.
kowkele
(Alex @ 18 Dec 2010, 18:49) *

Pravo olje je 5W30 za naše dizelaše.Jaz sedaj uporabljam od Mobila 5W30 in je res enkratno-čisto nič ga ne porabi.

a ni za mazde 6 brez dpf-ja predpisamo 5W40? Za tiste z dpj-jem je 5W30...

http://www.motul.de/oelberater/auto/detail...amp;id_kfz=1177
YavarYe X6V6
(Liuch @ 19 Dec 2010, 10:19) *

YavarYe misli malo name...čez cca. 3mesece bom nekje na poti v X . wink.gif

lp Leon

WTF ? confused0059.gif
SpEkTr
Najbrž je mislil, da mu boš olje zamenjal biggrin.gif :-)
Liuch
(YavarYe X6V6 @ 20 Dec 2010, 09:47) *

WTF ? confused0059.gif

Maja bo 1 leto od obiska pri tebi. Pričakujem pa, da bom nekje v aprilu prišel do max. nivoja. tongue.gif

YavarYe X6V6
(Liuch @ 20 Dec 2010, 16:20) *

Maja bo 1 leto od obiska pri tebi. Pričakujem pa, da bom nekje v aprilu prišel do max. nivoja. tongue.gif

Pa ne da je tvoja z DPF ?
jures
(YavarYe X6V6 @ 20 Dec 2010, 20:02) *

A si mu pustu luft, da samogenerira olje na max happy0158.gif
Liuch
(YavarYe X6V6 @ 20 Dec 2010, 20:02) *

Si že pozabil? biggrin.gif

(jures @ 20 Dec 2010, 20:21) *

A si mu pustu luft, da samogenerira olje na max happy0158.gif

Jaz mu dam pri menjavi več olja kot on potem men not. Čisti profit. happy0158.gif
srf
Saming ma zdej akcijo Motul 8100 eco clean+ C1 ampak samo v 60l sodčkih cca 360€ (to je še vedno 6€/l)
SpEkTr
To je kul. Drugač se pa baje da dobit tut dexelio dpf za cirka 7 €/l. smile.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.