Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Gps
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
David
Že v nekaj postih sem opazil uporabo GPS sistemov med forumaši....

Zdej me pa kej več zanima..... Mogoče si ga pa tudi sam omislim..... biggrin.gif biggrin.gif

LP daVid
Lenuh007
Za zacetek zastavi kaksno vprasanje, kaj te zanima...
YavarYe X6V6
No z besedo na plan. wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif
David
Ok ok sem mislu čist nasplošno...cena, uporabnost.......kako dejansko vam pride prav....

Jest osebno poznam garmina..... Tako da dejte kakšno mnenje kaj je dobro met kaj ne....bla b la bla.......ok??? biggrin.gif

LP daVid
janik
Imam Garmin Street Pilot III. Super zadeva, a le v tujini. Kamorkoli grem se vedno 100% zanašam nanj.
David
aha...kaka je pa kej cena???
YavarYe X6V6
Jaz imam pa GARMIN BT10 v kombinaciji z dlančnikom POCKET LOOX 720 in nokio 6600. Na dlančniku uporabljam garminov program iQue, telefonu pa oziexplorer. Je pa najboljše če uprabljam garminove programe, ker delujejo turn by turn in mi sploh ni treba gledat na zaslon, pa pridem do cilja. Pripelje ta pa kamor hočeš, res da včasih malo "zabluzi", samo to traja kako sekundo, dve. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
David
QUOTE (YavarYe X6V6 @ May 30 2005, 20:54)
Jaz imam pa GARMIN BT10 v kombinaciji z dlančnikom POCKET LOOX 720 in nokio 6600. Na dlančniku uporabljam garminov program iQue, telefonu pa oziexplorer. Je pa najboljše če uprabljam garminove programe, ker delujejo turn by turn in mi sploh ni treba gledat na zaslon, pa pridem do cilja. Pripelje ta pa kamor hočeš, res da včasih malo "zabluzi", samo to traja kako sekundo, dve. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Ej to mi boš enkrat pokazal.....bi se dalo???

LP daVid
janik
QUOTE (David @ May 30 2005, 20:29)
aha...kaka je pa kej cena???

Cena? Pred nekaj časa sem ga zagledal v eni trgovini v City Parku v Lj za nekaj čez 300.000,00 SIT. Se mi pa zdi, da ga ne prodajajo več, ker je že kar stara zadeva.
YavarYe X6V6
QUOTE (David @ May 30 2005, 21:29)
Ej to mi boš enkrat pokazal.....bi se dalo???

LP daVid

Ni blema. Cena gps sprejemnika je okrog 41 ksit, telefon veš koliko stane, dlančnik pa tud ni pocen. mad.gif mad.gif
David
ok dlančnik mam palma tungsten t1 ki mislim da je kompatibilen...in motorolo V600 ki upam da je tudi....sam sem pa useeno mislil da so dražji.....

Torej ob prvi priliki pridem prečekirat to zadevo.... biggrin.gif biggrin.gif

LP daVid
YavarYe X6V6
Imata oba BT povezavo? Če jo imata si poberi z neta kak GPS program za tungsten in motorolo.
David
Ja ja...imata oba BT povezavo.......torej kateri GPS sprejemnik mi priporočaš.....istega kot tvoj??

Sam tvoj garmin je sam umesnik...nima svojega ekrana oziroma displeja.....

LP daVid
Bosti
Saj zato imaš pa dlančnik ...
David
Virage...hvala za info!!!!! rolleyes.gif rolleyes.gif

LP daVid
David
Učerej sem imel možnost sprovat GPS od motorole.....oziroma je motorolin telefon nadgrajen s softwerom za GPS.....Dosti praktična zadeva.....smile.gif))

LP daVid
andrazzz
zakaj pa rabiš še mobitel?????
A ni zadosti da si samo kupiš GPS sprejemnik za dlančnika?

Lp,andraz
David
QUOTE (andrazzz @ Jun 7 2005, 20:46)
zakaj pa rabiš še mobitel?????
A ni zadosti da si samo kupiš GPS sprejemnik za dlančnika?

Lp,andraz

To je bil motorolin telefon z že ugrajenim GPS-om....... tongue.gif

LP daVid
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.