Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Dodatna oprema
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
David
A mogoče kdo ima cenik dodatne opreme in rezervne opreme za mazdo 3??? Če bi kdo to imel bi bil zelooo hvaležen....ker ko sem avto kupil mi niso nč zdraven dali...pa tudi tam nisem nič opazu....

Će vnaprej hvala....

LP daVid
Mazda323
Mazda Zubehör
David
Ej hvala...sicer lih ne stekam nemško sam ok...si bom s slikcami pomagal....

Kako je pa s cenami....so pri nas približno iste cene????

LP daVid
dilar
če dovolte bi tud jest uprašu kok bi kej pršu potovalni računalnik za mazdo premacy. čist informativno me zanima, ker smo dobil katalog dodatne opreme pa ga ni blo gor.

tnx, Rejc
vuk
Neprecenljiv je...predvidevam,da imaš dizla? Ne vem iz katarega razloga so dizlaše pustili brez pot. računalnika in TCSja....Sem tudi sam že marsikaj stuhtal,pa nič pametnega ugotovil,tak da rešitve na žalost ni.
lp vuk
David
Ok......s tiste strani mi ni uspelo ugotovit ceno za pozovalni račiunalnik...ker ga tudi jest nimam....:/// MAm opremo TE in potovalnega ni...

LP daVid
lela_111
QUOTE (David @ May 31 2005, 21:02)
Ok......s tiste strani mi ni uspelo ugotovit ceno za pozovalni račiunalnik...ker ga tudi jest nimam....:/// MAm opremo TE in potovalnega ni...

LP daVid

http://www.w-tune.com/?b-bof-clax5-g-0404

na tej strani lahko sestavljaš svojo mazdo in preračunavaš Y v sit......sicer pot. računalnika tukaj ni od kar so prenovili stran...sicer pa cene kar držijo....vsaj za krom.vzpuh in za strehico in za krom. obrobe okoli žmigavcev...sem preračunala in preverila pri nas.... če pa spet najdem tudi pot.PC ti javim
David
E lela super je...sam kaj ki je use japonsko....nč ne štekam...sad.gif(

LP daVid
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.