KAALman
9 Jun 2005, 18:50
pa ker je to Mazda forum, se mi zdi da mora bit avto tule omenjen, če pa kdo kaj več ve o njem, pa naj kar napiše
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=386781#
torstorm
9 Jun 2005, 22:09
ni mi všeč.

Lepa mi je edino od cruiserja ali pa rx-8.
Poznano! Model je z Vrhnike, živi relativno blizu mene. Danes grem v ogled, da se začnejo pogajanja

wankel rwd must have
Ok ....to je že zbirateljski avto...sicer ga nebi mel...ker mi , roko na srce, ni lep!!
LP daVid
BrainLess
11 Jun 2005, 17:43
ajd roko na srce - lepotec res ni, je pa mašina!
torstorm
11 Jun 2005, 19:29
Ta model RX-a tud meni ne potegne...žal...
Tudi za moje oči ni glih, ker zgleda skoraj tako kot Porsche 924/944 pri nas bolj znan kot Porsche za reveže
cruiser
14 Jun 2005, 09:40
Te RX7 tudi sam ne bi imel. Mi nikakor ne potegne oblika. Poleg tega pa tudi 150KM pri tistih 1200kg ni bog ve kaj. Prevec potencialnih problemov za premalo uzitkov.
Sicer je pa to moje mnenje. Kaj pa jaz vem
KAALman
14 Jun 2005, 09:54
| QUOTE (cruiser @ Jun 14 2005, 10:40) |
Te RX7 tudi sam ne bi imel. Mi nikakor ne potegne oblika. Poleg tega pa tudi 150KM pri tistih 1200kg ni bog ve kaj. Prevec potencialnih problemov za premalo uzitkov.
Sicer je pa to moje mnenje. Kaj pa jaz vem |
ti si razvajen

sicer pa bi blo lepo, če bi jo lahko kdo vzel pa mogoče restavriral, da bi bla original... sam žal nimam teh možnosti... je pa to precej redek in ekstravaganten avto, ki je del mazdine zgodovine
cruiser
14 Jun 2005, 11:40
Ne vem no. Jaz na zgodovino in te fore ne padam.
Jaz sem avto vzel zaradi oblike in performans, pa tuning potenciala
| QUOTE (KAALman @ Jun 14 2005, 09:54) |
| QUOTE (cruiser @ Jun 14 2005, 10:40) | Te RX7 tudi sam ne bi imel. Mi nikakor ne potegne oblika. Poleg tega pa tudi 150KM pri tistih 1200kg ni bog ve kaj. Prevec potencialnih problemov za premalo uzitkov.
Sicer je pa to moje mnenje. Kaj pa jaz vem |
ti si razvajen  sicer pa bi blo lepo, če bi jo lahko kdo vzel pa mogoče restavriral, da bi bla original... sam žal nimam teh možnosti... je pa to precej redek in ekstravaganten avto, ki je del mazdine zgodovine |
Tole bi lahko vzel kakšen mazdin salon pa imel rastavljeno (seveda obnovljeno) tako, kot ima recimo Chryslerjev salon na Leskoškovi en sicer še precej starejši primerek ali pa en Fordov salon v Črnomlju , ki ima voznega Forda model T.
Evo za kej tazga bi bla pa dobra.