Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Če koga zanima, prodaja se rariteta :)
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
KAALman
pa ker je to Mazda forum, se mi zdi da mora bit avto tule omenjen, če pa kdo kaj več ve o njem, pa naj kar napiše wink.gif

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=386781#

torstorm
ni mi všeč. tongue.gif Lepa mi je edino od cruiserja ali pa rx-8.
Djuro
Poznano! Model je z Vrhnike, živi relativno blizu mene. Danes grem v ogled, da se začnejo pogajanja smile.gif

wankel rwd must have biggrin.gif
David
Ok ....to je že zbirateljski avto...sicer ga nebi mel...ker mi , roko na srce, ni lep!!

LP daVid
BrainLess
ajd roko na srce - lepotec res ni, je pa mašina!
torstorm
ki zelo pije olje in bencin. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Sishi
Ta model RX-a tud meni ne potegne...žal... sad.gif
Boss
Tudi za moje oči ni glih, ker zgleda skoraj tako kot Porsche 924/944 pri nas bolj znan kot Porsche za reveže smile.gif
cruiser
Te RX7 tudi sam ne bi imel. Mi nikakor ne potegne oblika. Poleg tega pa tudi 150KM pri tistih 1200kg ni bog ve kaj. Prevec potencialnih problemov za premalo uzitkov.

Sicer je pa to moje mnenje. Kaj pa jaz vem biggrin.gif
KAALman
QUOTE (cruiser @ Jun 14 2005, 10:40)
Te RX7 tudi sam ne bi imel. Mi nikakor ne potegne oblika. Poleg tega pa tudi 150KM pri tistih 1200kg ni bog ve kaj. Prevec potencialnih problemov za premalo uzitkov.

Sicer je pa to moje mnenje. Kaj pa jaz vem biggrin.gif

ti si razvajen tongue.gif

sicer pa bi blo lepo, če bi jo lahko kdo vzel pa mogoče restavriral, da bi bla original... sam žal nimam teh možnosti... je pa to precej redek in ekstravaganten avto, ki je del mazdine zgodovine
cruiser
Ne vem no. Jaz na zgodovino in te fore ne padam.
Jaz sem avto vzel zaradi oblike in performans, pa tuning potenciala wink.gif
Boss
QUOTE (KAALman @ Jun 14 2005, 09:54)
QUOTE (cruiser @ Jun 14 2005, 10:40)

Sicer je pa to moje mnenje. Kaj pa jaz vem  biggrin.gif

ti si razvajen tongue.gif

sicer pa bi blo lepo, če bi jo lahko kdo vzel pa mogoče restavriral, da bi bla original... sam žal nimam teh možnosti... je pa to precej redek in ekstravaganten avto, ki je del mazdine zgodovine

Tole bi lahko vzel kakšen mazdin salon pa imel rastavljeno (seveda obnovljeno) tako, kot ima recimo Chryslerjev salon na Leskoškovi en sicer še precej starejši primerek ali pa en Fordov salon v Črnomlju , ki ima voznega Forda model T.
Sishi
Evo za kej tazga bi bla pa dobra.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.