Hehe, hvala Vuk da si odgovarjal na zastavljena vprašanja ko nisem bil prisoten, odvetnik moj!

@Marko_mx-3, zdaj če je najbolj čista v Slo to je vprašanje to je mazda-mx3 razglasil, vendar se je dobro spomnil!
Vidim da nekatere, sploh našega Komarja dosti muči glede mene

pa nič zato, lepo da si radoveden saj jaz sem tudi!
Da razčistim zadeve, če pa ti še ne bo kaj jasno pa kar vprašaj!
Ne nimam še avta ker še nimam izpita vendar stoji pa že avto v garaži 323BJ, tale 323BG je od moje sestre in od nobene lubice

( lubice več ni, je šla papa ), jaz ji pač perem avto in mi sploh ni problem pa še rad delam, ker mi je pravi užitek
( avto se mora svetit.. ), v predstavitev članov sem pač predstavil 323BG in Premaciya kateri je od mojega očeta in nekateri ste mislili da imam jaz 323BG vendar ni tako, žal vas moram razočarat!

Aja pač čistim skoraj vse avte pri hiši pa oče tudi dostikrat svojo omaro...

Zdaj če te še kaj zanima ti bom rade volje odgovoril, vendar mi sedaj nič ne pride na pamet kaj bi še lahko o sebi povedal sem čist navadni dijak elektro šole rad "šraufam" in pomagam ostalim če seveda le znam katerega zanimajo avti
( predvsem pa Mazde ) zato pa sem se prijavil na tale forum ker je prav lepo bit na tem forumu pa čeprav ne vozim osebno Mazde in upam da vas to ne moti? Bom pa jo vozil k malu! No pa še kaj bi se našlo... !
ps. Bom pa sestri reko naj se že enkrat prijavi na forum čeprav jo že dolgo pregovarjam!
Lp. Matej