Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
kok vam gre 2.0 ditd
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
hitman
Lep pozdrav vsem!

Sem čisto svež Mazdin voznik. Vsi tak hvalijo te Mazde, da sem si reku, da morm res še jaz poskusit.
Kupil sem 323f Ditd 16v, 01 letnik (100 HP) zdej, ko sem ga pa mal bolje spoznal se mi pa zdi, da nikakor ne gre dovolj za te konje, da je torej nekaj narobe. Zanima me kolk gre kej drugim.
A se fejst pozna ko se turbina vklopi, ker pr mojem sploh ni nekega sunka, kot sem pričakoval, pospeševanje je skor ves čas zvezno.
Se mi pa zdi zlo čudn, da vleče še tud do skor 5K obratov, kar za dizla ni neki običajno.
No uglavnem mislim , da je z mojo mašinco neki narobe, sem probu odklopit luftmengemesser pa se mal pelat pa se ni opazl, da bi avto majn potegnu....kaj mislte bi se to mogl poznat? (pr Vw je namrec to nacin, da vidis ce je neki s pretokom narobe).
Kolk je končna pr vaših?
Super bi blo če je ker mogoče iz okolice Celja (al pa vsaj ne predaleč), da bi me mogoče celo malo peljal za primerjavo.

Hvala vam za odgovore...
vuk
Pri mojem Premacy-ju se točno čuti,ko se vklopi turbina, to je tam nekje nad 2500 obratov;po števcu se da po ravnini komot peljat 180 km/h...tvoj bi moral iti nekaj podobnega. Je pa res da kr dobro vleče tudi v višje obrate, vendar nad 4200 obratov nima več moči,čeprav bi se še vrtel....
Jaz sem šel na meritev pri RSRu in mam 106.4 KM....mogoče pa je tvoj DiTD zamorjen,če si ga kupil od kakšnega starejšega lastnika.
Grem pa jaz v četrtek popoldan mimo Celja,ko se vračam domov...lp vuk
hitman
ej to bi blo super če bi se ti dal ustavit.....dej mi sporoč uro če resno misliš pa se boma kr na avtocesti dobla. hvala.....
vuk
Seveda mislim resno...mislim,da bom nekje med 16-17 uro šel mimo;pošlji mi pod privat telefonsko in te rufnem ko bom v bližini....
Maš idejo, kje bi se lahko dobla??
lp
geronimo
POZDRAV VSEM
SEM LASTNIK PREMACY-a DITD 2.0 100KM IN MORAM REČI,DA VLEČE KO VRAG NE GLEDE NA TO,DA JE 1400 KG KAR ENA TEŽA.MIKA ME,DA BI MU DODAL 20-30 KM (ČIP TUNING),PA GA IMAM ŠE ENO LETO V GARANCIJI.MOGOČE POTEM... biggrin.gif
Bosti
Pozdravljen Geronimo in dobrodošel na forumu.

Prosil bi te le, če lahko pišeš z malimi črkami. wink.gif
geronimo
ok
vuk
@geronimo-za čip tuning se je najboljše oglasiti pri RSRu ali pa Senici;oba imasta valje in ti lahko izmerita koliko KM si v resnici pridobil;kakšnega tuning boxa ne priporočam.
lp vuk
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.