Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Mazda maja rekordno
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
Sishi
Slovenskemu zastopniku za vozila Mazda, MMS d.o.o. iz Ljubljane, je v mesecu maju uspela rekordna prodaja, saj je bilo registriranih kar 142 osebnih vozil. To pomeni, da so osvojili skoraj 2,5 % slovenskega trga, kar je najboljši mesečni rezultat v zgodovini prodaje Mazde v Sloveniji. V primerjavi z lanskim majem so tako prodali za 42 % več in se tako uvrstili v sam vrh tistih, ki so v maju prodajali bolje kot lani.

K odlični majski prodaji so največ prispevali atraktivni modeli, predvsem mazda3, ki je sedaj v zadostnih količinah na voljo tudi v dizelski izvedenki, in akcija financiranja nakupa "Dve leti zastonj" za modele Mazda2, Mazda3, Mazda6 in B2500. Prodaja z odloženim plačilom polovice vrednosti vozila za dve leti, ki vzbuja izredno zanimanje, bo trajala le še do konca meseca junija.

Sishi
No comment...

Pa ja sej mate prou, ni to nč tazga...
Boss
Saj bi se še več prodal, pa nimajo... med šestkami tako ali tako ni izbire, ker čakajo na facelift (baje bodo naročila bodo začel konec junija zbirat za November?!!!), petka šele pride, trojko matra zaloga, dvojka je malce draga, RX8 ni za širok krog uporabnikov, terenske mazde so pa tud bolj za specifične uporabnike.
janik
QUOTE (Boss @ Jun 14 2005, 14:25)
Saj bi se še več prodal, pa nimajo... med šestkami tako ali tako ni izbire, ker čakajo na facelift [...]

Jaz sem dobil ravno tako, kot sem jo iskal.
Boss
you lucky ba*****d wink.gif biggrin.gif
David
Jest tudi...sicer trojko....sam ok....teh je blo še manj....in dobil sem jo točno v 3 dneh od odločitve o nakupu..... biggrin.gif tongue.gif

LP daVid
RoKo
Jaz sem tudi dobil šestico prav po želji , edino čakal sem jo dva meseca! Sicer pa je srebrna sport combi evo.II z ugrajenim V-CR chip tuningom - prava raketa! biggrin.gif biggrin.gif MusikSistem Bose pa itak nima konkurence pri serijski vgradnji!

I JUST LIKE IT!! tongue.gif tongue.gif
David
QUOTE (RoKo @ Jun 15 2005, 12:27)
Jaz sem tudi dobil šestico prav po želji , edino čakal sem jo dva meseca! Sicer pa je srebrna sport combi evo.II z ugrajenim V-CR chip tuningom - prava raketa! biggrin.gif biggrin.gif MusikSistem Bose pa itak nima konkurence pri serijski vgradnji!

I JUST LIKE IT!! tongue.gif tongue.gif

hm....very nice....Nisem pa vedel da mazda vgrajuje tudi Bose sisteme.....še ena plus točka za mazdo.....

Ćist tako informativno.....kolk te je pa pršla ta "extra oprema" več od navadnega modela???

LP daVid
LabiGT
Kaj je V-CR chip tuning? Daj razlozi mal....kok moci? kaksna cena? kdo je vgradil? itd itd
(ful si neki skrivnosten smile.gif ), cedalje bolj mi je jasno zakaj mas visoko porabo (nisi omenil da mas chip prej).
Boss
QUOTE (David @ Jun 15 2005, 12:34)
QUOTE (RoKo @ Jun 15 2005, 12:27)
Jaz sem tudi dobil šestico prav po  želji , edino čakal sem jo dva meseca! Sicer pa je srebrna sport combi evo.II z ugrajenim V-CR chip tuningom - prava raketa! biggrin.gif  biggrin.gif  MusikSistem Bose pa itak nima konkurence    pri serijski vgradnji!

I JUST  LIKE IT!!  tongue.gif  tongue.gif

hm....very nice....Nisem pa vedel da mazda vgrajuje tudi Bose sisteme.....še ena plus točka za mazdo.....

Ćist tako informativno.....kolk te je pa pršla ta "extra oprema" več od navadnega modela???

LP daVid

Vse evolution II opreme imajo Bose sistem (moja tud biggrin.gif ). Je pa to 6 zvočnikov + subwoofer v prtljažniku nameščen v rezervnem kolesu. OK, ne notri v plašču ampak se nalega na platišče od rezerve.

@RoKo - jaz bi tud rad vedel kaj več o tvojem chiptuningu - kolk navora, kolk konjev, a ti tempomat še deluje (baje imajo eni chiptuning težavo s tem z0tdntknw.gif ), itd... daj mal se razgovori in pohvali cool.gif biggrin.gif
RoKo
Tko je stvar: avto je koštal 5.8 + 170k chip , muzka pa ksenoni pa so že v opremi evolution II! Avto ma zdej po zagotovilu 148 KM pa okoli 340 navora za točno bi pa mogu opravit meritve! Čip so mi ugradili naknadno na uradnem mazdinem servisu in je vse skupaj v garanciji! Pri pospeševanju mu tudi bemwa 150KM, alfa 148KM ne pride do živga tko da je res prava raketa! biggrin.gif Muzika na 6 cdjev zvok perfekten, sub ima v rezervni gumi ... Pol pa užgeš Bethovnovo 9 sinfonijo:)) al pa Rollinge- vse je super!
wildcat
Kueberl Chip Tuning V-CR za Mazdo 6 wink.gif
LabiGT
A zdaj je tudi chip na voljo? Prej je bil samo box za M6...
Dej povej mal vec no... huh.gif
David
QUOTE (RoKo @ Jun 15 2005, 13:29)
sub ima v rezervni gumi ...

V prostoru za rezervno gumo...?? ohmy.gif Nice...zdej si mi dal idejo kam bi ga lahko namontiral.....

Ej a bi naredu kakšno sliko tvojga suba da vidim kako zgleda??

LP david
wildcat
QUOTE (LabiGT @ Jun 15 2005, 14:41)

PA SEJ TO JE TO!

Kueberl se pač reklamira kot chip tuning, je pa v bistvu box.
komar
QUOTE (LabiGT @ Jun 15 2005, 14:41)

Če koga zanima cenovno ugoden in obetajoč čip tjuning (no, box je v resnici):

http://www.mal-electronics.com/html/pb_cr.html

whatever.gif z0tdntknw.gif
torstorm
točno tak, od kuberla box je dober.Sem bil v avstriji ko so predstavili.Samo cena je malo visoka.
LabiGT
Box se ne splaca...ze po principu delovanja mi ne disi prevec. Pac moje mnenje..pa se v voznji nisem cutil neko znatno razliko.
komar
QUOTE (LabiGT @ Jun 15 2005, 15:30)
Box se ne splaca...ze po principu delovanja mi ne disi prevec. Pac moje mnenje..pa se v voznji nisem cutil neko znatno razliko.

129 € pa ni tako velik strošek, ali pač? z0tdntknw.gif
LabiGT
Cez nekaj casa bo strosek veliko vecji ko zacnejo Boxi levih firm odpovedati...mah jaz sem v bistvu zadovoljen z mocjo avta, nic ne manjka. smile.gif
Poleg tega to za 129 ojrov je najbrz tak model kjer se ga priklopi na senzor tlaka na common railu...to je brez veze(adijo crpalka).
komar
QUOTE (LabiGT @ Jun 15 2005, 15:38)
Cez nekaj casa bo strosek veliko vecji ko zacnejo Boxi levih firm odpovedati...mah jaz sem v bistvu zadovoljen z mocjo avta, nic ne manjka. smile.gif
Poleg tega to za 129 ojrov je najbrz tak model kjer se ga priklopi na senzor tlaka na common railu...to je brez veze(adijo crpalka).

Ne, vem no - na Fiat Stilo 1,9 diesel zares raztura!
Poglej in povej kaj misliš:

http://www.mal-electronics.com/html/pb_cr.html
LabiGT
Te tabele so bolj teoreticne...tuki ko merili http://www.mobisux.com/avto/view.php?id=13324
Ta od Kuberla naj bi bil kvaliteten...sam ni nekega dviga moci
RoKo
Najbolj se občuti razlika v območju 2200 do 3200 obratov, takrat pride do izraza ta čip. pospeški so res neverjetni! In če hitro menjaš da prideš v višji prestavi zopet na 2200 obratov si zmagal... škoda samo ker menjalnik nima šeste...
LabiGT
Ja sej....
evo dokaz smile.gif
David
QUOTE (LabiGT @ Jun 15 2005, 18:19)
Ja sej....
evo dokaz smile.gif

Labi....to pa fajn gre.......plosk plosk....in razlika je očitna.....

LP daVid
RoKo
QUOTE (David @ Jun 15 2005, 13:42)
V prostoru za rezervno gumo...??  ohmy.gif  Nice...zdej si mi dal idejo kam bi ga lahko namontiral.....

LP david

Halo David!

Sem ti naredu par fotk sub-a, da boš vidu kako to zgleda... biggrin.gif
RoKo
Pa še ta...
BrainLess
zanimivo.... takega basa še pa res nisem videl rolleyes.gif

... pa dobra ideja japoncev .... samo če da res od sebe to kaj bi naj bas dal whatever.gif
David
QUOTE (RoKo @ Jun 16 2005, 18:36)
QUOTE (David @ Jun 15 2005, 13:42)
V prostoru za rezervno gumo...??   ohmy.gif   Nice...zdej si mi dal idejo kam bi ga lahko namontiral.....

LP david

Halo David!

Sem ti naredu par fotk sub-a, da boš vidu kako to zgleda... biggrin.gif

Ej Roko Hvala..... biggrin.gif Ej to pa čist izvenzemeljsko zgleda.....misliš da bi si lahko to na moji 3ki omislil???

LP daVid
RoKo
.[QUOTE]....misliš da bi si lahko to na moji 3ki omislil???

Ja ne vem če je rezerva enaka, vpraši mal stručkote al pa na mazdinem servisu; sub pa ima boljši zvok od mnogih home made izvedb, ki jih je za cel prtlljažnik...

seka stari seka...

LP
David
QUOTE (RoKo @ Jun 18 2005, 21:00)
.[QUOTE]....misliš da bi si lahko to na moji 3ki omislil???

Ja ne vem če je rezerva enaka, vpraši mal stručkote al pa na mazdinem servisu; sub pa ima boljši zvok od mnogih home made izvedb, ki jih je za cel prtlljažnik...

seka stari seka...

LP

Ma glej upam da se hmalu kje dobimo da jest to vidim.....ki me res zanima kako ta zadeva deluje...pa še fajn je ker prtljažnik cel ostane....

No če boš kej na primorskem kar pošlji PM pa se dobimo na pijači-.-----smile.gif

LP daVid
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.