Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Mazda 6 facelift že v Sloveniji
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
Boss
Evo pa sem jo videl v živo... mogoče malce razočaranje, ker ni tolk sprememb, da bi bile zelo vidne je pa po drugi strani to dobro, da se ne bo že na prvi korak videlo da imam "star" model šestke biggrin.gif hehe

Boss
Pa še ena
Boss
Zadaj je vidna sprememba zgolj v modulu znotraj luči - aja pa zadnje luči niso temne tako kot sprednje ?!?
Boss
Znotraj razen sredinske konzole in temnejše barve zanjo ni bistvenih vidnih sprememb. Mogoče edino tekstilni material na vratih zgledajo malce bolj resno kot pri starejšem modelu z0tdntknw.gif

LabiGT
To bom sel probat..
sam meni ta sprednji del (zracniki spodaj, ki so kromirani) mi sploh ni vsec..
wildcat
21.06. jih dobijo tudi trgovci ! smile.gif
Boss
Ja baje vsak po enega, da boste prijave do septembra zbiral, ko bodo avtomobili dejansko na zalogi za odpelat...

Wildcat, če se motim me prosim popravi sam jaz sem dobil take informacije, ker imam vplačano še eno šestko in bom moral čakati do Septembra, da bo za odpelat mad.gif
wildcat
Žal bo držalo, je pa res da je odvisno od modela.
Za nekatere je dobavni rok celo oktober dry.gif
Mazda323
Kdaj bo pa predstavitev pri Mazdinih trgovcih...? Kaj pa cene??
Marko_mx-3
Samo zanima me kateri model šestke je tale rumena mazda?

user posted image
Mazda323
QUOTE (Marko_mx-3 @ Jul 21 2005, 18:44)
Samo zanima me kateri model šestke je tale rumena mazda?

user posted image

Mazda 6 GT, če se ne motim!? whatever.gif
Marko_mx-3
Pa to v sloveniji obstaja?
komar
Obstaja! Kar nekaj se jih vozi po naši ljubi deželici...žal jaz nisem med njimi!!!! happy0064.gif

Je pa en voznik na forumu - HLADNI se imenuje (tako vsaj piše v opisu pod vozilo!)... happy0158.gif
Marko_mx-3
A mamo na forumu slučajno kakšne umetnike ki se s photoshopom ukavarjajo, če so ali bi lahko sprednji odbijač od 6gt dali na tole mx-3
Sishi
QUOTE (Boss @ Jun 16 2005, 12:31)
...mogoče malce razočaranje, ker ni tolk sprememb, da bi bile zelo vidne

...konja, ki zmaguje, ne menjaš...
HLADNI
QUOTE (komar @ Jul 24 2005, 20:44)
Obstaja! Kar nekaj se jih vozi po naši ljubi deželici...žal jaz nisem med njimi!!!! happy0064.gif

Je pa en voznik na forumu - HLADNI se imenuje (tako vsaj piše v opisu pod vozilo!)... happy0158.gif

Ja jo imam, (pa ne da bi se hvalil cool.gif ) mi je avto z najlepšo barvo, na kateri pridejo do izraza vse njene obline... Kar pa ne pomeni, da pri drugih barvah ne. Moja 6 doživlja stilsko preobrazbo, mam nekaj slik pa jih ne znam pripopat na forum, če se katermu lubi, da mi razloži, bi bil vesel pomoči smile.gif !
KAALman
QUOTE (Marko_mx-3 @ Jul 24 2005, 22:30)
A mamo na forumu slučajno kakšne umetnike ki se s photoshopom ukavarjajo, če so ali bi lahko sprednji odbijač od 6gt dali na tole mx-3

tongue.gif

ne da se mi...

David
Hladni....tam kamor poste pišeš imaš odspodej opcijo dodaj datoteko.....evo....klikneš tam browse....pa pokazeš potko do tvojih slik na PCju.....in to je to.....zdej pa takoj naloži slike.... happy0005.gif happy0064.gif happy0005.gif happy0064.gif

LP daVid

P.S. KAAlman lenoba lena...... blink.gif mad.gif z0tdntknw.gif
KAALman
"ne da se mi" ni blo mišljeno za razlagat kolegu, kako pripne datoteko, ampak za predelavo slikce wink.gif

žal sem nepozorno prebral njegovo sporočilo, itd.... biggrin.gif

sicer pa ste mu že drugi pomahal !

@HLADNI: ne spomnim se slikc tvojega aparata... kdaj že bojo ?
HLADNI
Tukaj prva..
David
Hladni morem priznat da noro hudo lepa 6ka.......

happy0158.gif

LP daVid
HLADNI
Tukaj druga
HLADNI
tukaj včeraj zvecer, (novi pragi, stari preveč " štrudlasti")
Marko_mx-3
QUOTE (KAALman @ Jul 26 2005, 13:24)
tongue.gif

ne da se mi...

Ej Kaalman hvala, dobiš za sladoled!
KAALman
user posted image
Bosti
Hladni, krasen avto!!
HLADNI
Hvala, sprednji in zadnji odbijač sta v izdelavi, ozvočenje predelano od 2. avgusta dalje (bo Primož porihtal), po izteku garancije jo čaka še čiptuning pri Senici, malo še pa bo...
Sishi
Hladni res huda 6ka wink.gif . Ampak KAALman je pa tud hudo MX-ki odbijač naredu happy0064.gif . Če bi en to na stari F-ki naredu ph34r.gif , bi kuj podpis-sliko zamenu...
BrainLess
HLADNI lep avto in res lepa barva cool.gif
komar
Res prelepi aftek ... tudi ta ima eno napako:

- ni moj!!! happy0005.gif happy0158.gif
BrainLess
Komar pa ti bi res mel vse avte tu na forumu? tongue.gif

Jok3
David
Stric komar bi rad kar use.....ah...kaj mu čmo če ga pa kriza srednjih let že daje..... happy0005.gif happy0064.gif happy0005.gif

Brain....boš vidu ti pri njegovih letih..... happy0195.gif

LP daVid
komar
QUOTE (BrainLess @ Jul 26 2005, 22:57)
Komar pa ti bi res mel vse avte tu na forumu? tongue.gif

Jok3

Neeee, vseh pa ne - se jih pa kar nekaj najde, ki bi lepo pasali h stricu srednjih let - hehehe happy0064.gif happy0005.gif happy0158.gif ...
komar
QUOTE (David @ Jul 26 2005, 23:09)
Stric komar bi rad kar use.....ah...kaj mu čmo če ga pa kriza srednjih let že daje..... happy0005.gif happy0064.gif happy0005.gif

Brain....boš vidu ti pri njegovih letih..... happy0195.gif

LP daVid

Vsi pridete za mano - kako bo šele vas "metalo" - posebej tebe Dejvidof - ko te že sedaj - hehehe party0012.gif party0024.gif party0016.gif

party0012.gif party0016.gif
David
Tomi kje si mene najdu.....mene nič ne meče še! happy0005.gif To je sam dopust kriv.....evo ti ga na! party0016.gif party0012.gif party0016.gif

LP dAvid
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.