Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Izgubljeno prometno dovoljenje
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
stepski volk
Imam en čuden problem sad.gif Na avto netu sem našel tovorno vozilo http://www.avto.net/_TOVORNA/ad.asp?ID=5203994 ki bi bilo idealno za delo v gozdu saj imam gmajno pred nosom,drva pa kupujem po 70€ za meter mad.gif
Ampak avto nima prometnega dovoljenja ima pa samo račun da ga je kupil od gasilcev je pa oldtimer in ga lahko registrira na podlagi računa.
Ampak z njim ne smem prevažati drv,peska,zemlje skratka nič,razen nedeljskih voženj po hribčkih,dolinah in globokih vodah...ker če bi vozil drva bi mi odvzeli certifikat oldtmerja in doletela bi me visoka kazen ter odvzem vozila sad.gif

Ali mogoče kdo ve kako takšen avto registrirati na podlagi računa in da bi z njim lahko delal še kaj drugega razen nedeljskih voženj??? Serijska številka pa ne obstaja v registru... dry.gif

Hvala za odgovore,nasvete.... happy0158.gif

Symon
(stepski volk @ 7 Oct 2011, 19:57) *

Ali mogoče kdo ve kako takšen avto registrirati na podlagi računa in da bi z njim lahko delal še kaj drugega razen nedeljskih voženj??? Serijska številka pa ne obstaja v registru... dry.gif

Ne me držat za besedo ampak klega je rekel, da vkolikor ga ni v registru ga lahko registriraš z računom. To pride v poštev naprimer, da nekje pod kozolcem najdeš en avto, ki je tam 10 let, lastnik nima več prometne, iz registra ga zbrišejo. Probaj se pozanimati v to smer.
jures
imam identičen problem s prikolico za čoln - sem nabavil čoln a prikolice nikoli ni nihče registriral, je več kot 750kg in raziskujem, se da...vendar nekaj volje in denarcev...sporočim kaj sem naredil...ko bom kaj doma
stepski volk
Hvala za vsaj malo spodbudne odgovore,če se pa izve kaj novega ali mogoče kdo koga pozna ki bi to zrihtal pa še toliko bolje... happy0158.gif
YavarYe X6V6
Fotr ma unomog-a letnik 52 in z njim fura vse živo pa ni nobenih težav, smo registrijaj ga kot traktor in bo po moje ok.
Drugač je pa 110ka zakon sem jo vozil v vojski, 150ka pa je sploh petarda ker ima 6x6 pogon in zapore na vseh treh diferencijalih. party0024.gif
stepski volk
(YavarYe X6V6 @ 9 Oct 2011, 13:57) *

Fotr ma unomog-a letnik 52 in z njim fura vse živo pa ni nobenih težav, smo registrijaj ga kot traktor in bo po moje ok.
Drugač je pa 110ka zakon sem jo vozil v vojski, 150ka pa je sploh petarda ker ima 6x6 pogon in zapore na vseh treh diferencijalih. party0024.gif

Koliko pa kaj 110 popije nafte??? sad.gif Eni jo hvalijo da manj kakor kakšen terenec... dry.gif
YavarYe X6V6
(stepski volk @ 9 Oct 2011, 21:15) *

Koliko pa kaj 110 popije nafte??? sad.gif Eni jo hvalijo da manj kakor kakšen terenec... dry.gif

Odvisno, mi so mel od 15 fo 50 litrov. z0tdntknw.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.